Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Tego nie powiedzieli. Pewnie z powodu korony. Ale powiedziałam że bardzo mi zależy i tylko przełożyli. Mam nadzieję że nie odwolaja
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Chyba tylko ja i Sansi krmiace x razy na dobe, ale mi to pasuje Franiowi tez
Usypianie nam się popsuło... Już nie wytrzymuje na łóżku, chce schodzic, płacze.
Mam dość Dziewczyny 😓 cały wieczór kiedy jestem przytomna spędzam w sypialni na walce z Dzieckiem o usniecie. -
stresant wrote:Sansi moze za szybko kladziesz i nie jest zmeczona, u nas zasypia do 20 min. Jezeli sie nie wyrobi w tym czasie wychodze z sypialni i idziemy sie bawic...zasade 20 min. Stosowalam u kazdego z moich dzieci i dzialalo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj cały dzień rozsypany. Dopiero usypiamy bo między 17 a 18 spał godzinę. Ale za to rano drzemkę opuścił.
Teraz po drzemce byliśmy jeszcze na spacerze, obejrzeliśmy Vaiane (pierwsze sceny Ignas uwielbia i ogląda jak ja się myje - mam wyliczone 4 minuty na prysznic i się wyrabiam). I usnął jak tylko przystawił się do piersi. -
Moje dziecie wogole nie chce patrzec na TV ani bajki ani piosenki nic TV dla niego moze nie istniec nawet 2 minuty sie nie wytrzyma patrzec, dla mnie nowosc bo starszaki w tym wielku teletubisie i jaka to melodia ogladaly w calosci ale.wtedy Jankowski prowadzil moze dlatego 😉
-
Ja taka zasadę stosuje w dzień, wieczorem kładę i wychodzę. Może z 3 razy przez te 13 miesięcy nie usnęła. To większy problem mam właśnie jak jesteśmy np u mojej babci gdzie nie ma lozeczka i nie mogę jej tak zostawić. Jak jestem w pokoju to i godzinę możemy się bujać i poziom zmęczenia nie ma tu nic do rzeczy.
-
Sansivieria wrote:He he, tak 5-6 razy nam wychodzi.
Usypianie nam się popsuło... Już nie wytrzymuje na łóżku, chce schodzic, płacze.
Mam dość Dziewczyny 😓 cały wieczór kiedy jestem przytomna spędzam w sypialni na walce z Dzieckiem o usniecie.💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:Lolka a jakie dajesz mleko? 3,2? Podgrzewasz? Uht czy z butelki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2020, 23:24
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Malutka mycha 500ml to wcale nie jest tak dużo. Tak naprawdę roczne dzieci już mają takie standardowe porcje po 250ml albo gram. Więc wystarczy kaszkę na mleku i jogurt dać. Jeśli dziecko już wcale mleka nie pije bo MM też się do trgo wlicza jeśli dajesz.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół