Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Chodziło mi jakie dokładnie badanie, nazwę znasz? Wiesz jako spec ciekawa jestem 😁
jeju nie powiem Ci..
najpierw wlozyla w uszko jakas sluchawke podlaczona do aparatu, poustawialy cos i czekalysmy ok 15sek. Tak samo z 2 uchem.
A potem nakleila malej za uszami, na czolo i skronie plastry z elektordami, jak do ekg, podlaczyla do nich kabelki i znow w kazde ucho wtykala ta rurke, wlaczala cos na aparacie i czekalysmy do pol min w kazdym uchu.
Puszczaja jakies dzwieki ale wiecej nie wiem, tyle ze aparat "krzyknal" PASS ! i mi to wstarczylo
jak sie uda to za rok, bedzie sie bawic i wrzucac kuleczki za kazdym razem jak uslyszy cos, a jak nie bedzie chciala kooperowac to znow musi pospac
-
A tympanometria to jeszcze coś innego? Młody miał mieć to robione, ale okazało się, że ma płyn w uchu, więc nici z badania.
Pamiętacie skurcze braxtona-hicksa? Pewnie nie... Kuźwa, jestem tak przewrażliwiona teraz, ale od 2 dni mnie wieczorem nawiedzają, a boję się, że znowu za szybko urodzę 😭 gin dopiero za 10 dni 😱 -
Tysia89 wrote:A tympanometria to jeszcze coś innego? Młody miał mieć to robione, ale okazało się, że ma płyn w uchu, więc nici z badania.
Pamiętacie skurcze braxtona-hicksa? Pewnie nie... Kuźwa, jestem tak przewrażliwiona teraz, ale od 2 dni mnie wieczorem nawiedzają, a boję się, że znowu za szybko urodzę 😭 gin dopiero za 10 dni 😱 -
malutka_mycha wrote:To w sumie też podobne, ale jakoś bardziej mi ta otoemisja pasuje. Ale w sumie co za różnica. A dlaczego mieliście mieć tympanometrie?
-
Tysia u nas po usunieciu u corki 3 migdala katar juz nigdy nie powrocil, a byl calymi latami...wiec cos w tym chyba jest....
Na usuniecie poslala nas taka starsza lekarka co bylo na zastepstwie za naszego lekarza..i dzieki bogu ze byla ...ale sterydow sie napsikalismy do nos nic nie pomagalo....gdyby nie ona pewnie nasz lekarz by nigdy nie skierowal....
Wiadomosci z pola bitwy z pecherzem.....coraz bardziej zaczynam.wierzyc w to ze to bole psychosomatyczne...wczoraj bol przed wyjazdem na badania do 2 godz. Przeszlo.....dzis przy kasie w tesco jak sie spieszylam zeby wypakowac towar...po przyjezdzie do domu przeszlo...
-
stresant wrote:Tysia u nas po usunieciu u corki 3 migdala katar juz nigdy nie powrocil, a byl calymi latami...wiec cos w tym chyba jest....
Na usuniecie poslala nas taka starsza lekarka co bylo na zastepstwie za naszego lekarza..i dzieki bogu ze byla ...ale sterydow sie napsikalismy do nos nic nie pomagalo....gdyby nie ona pewnie nasz lekarz by nigdy nie skierowal....
Wiadomosci z pola bitwy z pecherzem.....coraz bardziej zaczynam.wierzyc w to ze to bole psychosomatyczne...wczoraj bol przed wyjazdem na badania do 2 godz. Przeszlo.....dzis przy kasie w tesco jak sie spieszylam zeby wypakowac towar...po przyjezdzie do domu przeszlo...
Stresant ja Ci juz dawno mowilam zebys poszla do psychiatry... poważniestresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
daffi dopiero się zmotywowałam...
[była fotka]
nie cytujcie, potem usune 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 13:15
Misiabella, Fasolka77, Tysia89, Daffi lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Espoir pieknie wygladasz zazdroszcze wygladu i ciazy
Ja juz w domu czuje sie fatalnie nie jestem w stanie z lozka wstac, endometrioze wykluczyli, znalezli jakies zrosty porozrywali i zobacza czy pomoze...jak nie to beda szukac dalej, za tydzien wyciaganie szwow...wczoraj sikanie co godzine ale juz bez bolu, dzis czasami bolalo czasami nie...ja jak bym chciala juz byc zdrowa
Jezu czuje sie gorzej niz po cesarce a to mam tylko 2 dziury w brzuchu -
Stresant, Ty to sie dziewczyno nacierpisz. Ja kiedys chorowalam przez miesiac na jakas dziwna infekcje. Dostalam zapalenia krtani, spojowek i ucha na raz, plus meczacy kaszel i mega dokuczliwe bole glowy, no taki covid jakby, choc to bylo prawie 3 lata temu przed zajsciem w ciaze i myslalam ze nie wytrzymam tego, bo choc dalo sie to zniesc to trwalo zbyt dlugo i bylo bardzo dokuczliwe, nie porownalabym tego do bolu takego jaki przechodzisz, bo lykalam przeciwbolowe i jakos to przezylam.
stresant lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:daffi dopiero się zmotywowałam...
nie cytujcie, potem usune 😉espoir lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Espoir pieknie wygladasz zazdroszcze wygladu i ciazy
Ja juz w domu czuje sie fatalnie nie jestem w stanie z lozka wstac, endometrioze wykluczyli, znalezli jakies zrosty porozrywali i zobacza czy pomoze...jak nie to beda szukac dalej, za tydzien wyciaganie szwow...wczoraj sikanie co godzine ale juz bez bolu, dzis czasami bolalo czasami nie...ja jak bym chciala juz byc zdrowa
Jezu czuje sie gorzej niz po cesarce a to mam tylko 2 dziury w brzuchu -
My jutro mamy szczepienie.. ostatnie bexsero.. chyba nie musze mowic ze juz dzis mam rozwolnienie z nerwów. Nie wiem w sumie jak bedzie teraz ale nozka go bolala poprzednim razem i płakał.. teraz nie będzie pewnie inaczej.
Jeszcze zostanie nam ospa ale to później bo wciąż czekam na telefon ze żłobka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 09:26
-
Wyczekalam ten kontakt ze zlobka. W srode zebranie i podpisanie umowy. Maly startuje od 1 marca. Jestem zdziwiona wymogami pościelowymi.. poszewka na podusie niestandardowa,kocyk 150x200 strasznie duzy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 12:58
-
Daffi wrote:My jutro mamy szczepienie.. ostatnie bexsero.. chyba nie musze mowic ze juz dzis mam rozwolnienie z nerwów. Nie wiem w sumie jak bedzie teraz ale nozka go bolala poprzednim razem i płakał.. teraz nie będzie pewnie inaczej.
Jeszcze zostanie nam ospa ale to później bo wciąż czekam na telefon ze żłobka.
My tez mamy zalegle bexsero ale Bunio nadal pokasluje nad ranem....Fasolka77