Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę na 16 do ginekologa. Te bole nie ustają, kłuje mnie i rozpiera od wewnątrz i podbrzusze boli. Zobaczymy czy ginekologiczne wszystko jest ok. Mam przyjść z wypełnionym pęcherzem.
Rano do lazienki szlam zgieta w pol, trzymalam sie scian i rozważałam wedrowke na czworaka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 13:45
-
Daffi wrote:Idę na 16 do ginekologa. Te bole nie ustają, kłuje mnie i rozpiera od wewnątrz i podbrzusze boli. Zobaczymy czy ginekologiczne wszystko jest ok. Mam przyjść z wypełnionym pęcherzem.
Rano do lazienki szlam zgieta w pol, trzymalam sie scian i rozważałam wedrowke na czworaka. -
espoir wrote:na 8 czerwca, ale pewnie 1 będą mnie kroić jeśli się uda tyle mi turlać w dwupaku...
Tylko w snach marzenie 🤨
Turlaj sie jak najdluzej sie da 😀 pozdrowionka dla chlopakow -
Ginekoloficznie czysto ale usg przez brzuch. Mam zlecona morfologie, mocz, ob i crp i w czwartek z wynikami do szpitala jak bedzie mial dyzur i tam mnie zbada jeszcze usg dopochwowym. Zrobil mi tez cytologię.
Powiedział ze ginekologiczne przypadłości czesto poprzeda goraczka a bol nie jest taki ze ustępuje tylko jak boli to boli. Zobaczymy co dalej. W dzien teraz calkiem dobrze się czuje. Zauwazylam ze jak mnie rozpiera to klucie wystarczy ze pochyle sie w przod i zegne w brzuchu i od razu ulga. -
stresant wrote:Dziewczyny macie juz jakies typy na urodziny dzieciakow? Jeju to juz 2 lata, kiedy to zlecialo 🙉
my planujemy rowerek ten bez pedalkow, odpychany.
Chociaz jak tak na nia patrze, to wydaje mi sie ze jest taka malena i nie podola
-
Kurcze a ja wogole zapomnialam o prezencie hehe
Myslalam juz o torcie i bedzie mial ze swinka Peppa, ale jakos o prezencie nie pomyslalam wogole.
Zaraz zerkne na ten rowerek biegowy bo chyba fajna sprawa
Wczoraj nas Maly niezle wystraszyl. Dzien wczesniej wymiotowal w nocy, pozniej mial goraczke 39’ i nie chcial nic jesc. Zbijalismy temperature paracetamolem az tu nagle z rana dostal drgawek i zsinialy mu usta i paznokcie... Maz zawinal go w koc i w samej pizamie pojechali do przychodni. Przestraszylam sie okropnie, ale lekarz zbadal go, powiedzial, ze ma chore gardlo i przepisal antybiotyk😳 no jakos nie wydaje mi sie zeby to bylo gardlo, ale w kazdym razie juz dzisiaj lepiej.
-
Jezu chce byc mama straszne to co piszesz, i lekarz nic nie powiedzial na drgawki... nam lekarka zawsze o drgawka przypomina jak dzieci maja wysoka goraczke..i powyzej 39 kaze podac diazepam zeby wlasnie zapobiec drgawkom....oby szybko wyzdrowial
Jak Wam sie mieszka,mala juz ma 8 miesiecy jak ten czas leci, a jak wyglada dalej ma taka czupryne? -
Tez wlasnie myslalam o rowerku biegowym ale mamy jeden po starszakach, z tym ze Frnacik jeszcze nogami nie siega ziemi..i szkoda mi kupowac drugiego jak za chwile dorosnie do tego starego..
Wybralismy taki jezdzik traktor z przyczepka 😀 uznalismy ze na wsi sie przyda i bedzie wozil liscie patyki ziemie 😀 juz przyszla paczka i musze Wam powiedziec ze super jakosc, zadna chinszczyzna, plastik az pachnie nowoscia twardy porzadny wytrzymaly, europejska produkcja https://falk-toys.com/produit/porteur-tracteur-kubota-avec-remorque/
Polecam 😀