Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Ile trwa taka kwarantanna?
A czy policja też dzieci na kwarantannie?
Jezdzi 🤣🤣🤣 do nas przyjezdzali i chcieli pana Bruna do telefonu 🤣🤣🤣 mowilam, ze moge podac ale sie nie dogadaja 🤣🤣🤣Tunia76, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Jezdzi 🤣🤣🤣 do nas przyjezdzali i chcieli pana Bruna do telefonu 🤣🤣🤣 mowilam, ze moge podac ale sie nie dogadaja 🤣🤣🤣
-
Tunia76 wrote:A tak w temacie gadania.
Czy Wasze dzieci dużo już mówią?
U Wiki z gadaniem kiepsko.
Już zaczynam wariować i szukać w niej autyzmu.
ale np. Bartek w jego wieku to mama tylko mówił... 😉Misiabella lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Bunio duzo gada pp swojemu a ze slowek to mama, tata, dziadzia, babcia, ciocia, Ola, Konrad, slimak, pupa, kupa, sisi, oko, kolo, kolko, auto, zaba, oko, ucho, tak, nie, tutaj, tu, tam, trzy, dino, piesek, pajak, peppa, Bing, sula, maja... to mi przyszlo ba szybko do glowy...no i nieśmiertelne....kuwa kuwa kuwa... cokolwiek to znaczy 🤣🤣🤣Fasolka77
-
Już zaczynam wariować i szukać w niej autyzmu. -
U mnie Jeremi mowi sporo, ale mniej niż Michałek w jego wieku. Mówi też czesto niewyraźnie, ze tylko ja go rozumiem i domownicy. Raczej konstrukcje dwuwyrazowe, czasem trzy mu sie uda. Ciezko porownac go do Michałka, ktory w wieku 2 lat gadal jak prawie dorosly czlowiek i teraz do mnie dotarlo, ze Michalek mial wyjatkowa zdolnosc, jesli chodzi o mowienie. Ale ponoc ja tez bardzo szybko mowilam i moj maz takze, wiec moze to rodzinne. Zreszta zostalo mu do dzis, nie da posiedziec ani minuty w ciszy
. Moja mama jutro wychodzi ze szpitala, lekarze mowili ze przy schorzeniach ktore ma zycie jej uratowal jakis lek przeciwzakrzepowy, ktory bierze na stale. Prawie wszyscy zachorowali. Koronawirusa najgorzej zniosla moja mama i siostra, ktora byla zaszczepiona pfeizerem. Byc moze nieszczepiona przeszlaby to jeszcze gorzej.
-
Fasolka77 wrote:Poczekaj az zacznie to sie zaczniesz wstydzic jak pusci nutę w gościach 🤣
Kuwa
Kuwa
Kuwa kuwa kuwa
I jeszcze paluszkiem wskazujacym gestykulowala.
Jak znajdę wstawię wam na fejsa 😂Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Oj mój tez nie za bardzo mówi. Tzn jedyne co umie to bum-auto, hauhau-piesek, muu-krówka, am-jedzenie, mama, dada, baba...Nic więcej sobie nie przypominam. Tylko pojedyncze sylaby i trudne do określenia dźwięki
Tez zaczęłam trochę o tym czytać i tak samo jak Ty zaczęłam się zastanawiać, czy nie ma autyzmu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 19:16