Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyniki z hispatu sa, naszczesie dobre.
Diagnoza to srodmiaszowe zapalenie pecherza typu C3 ( bardzo rzadkie i najgorsze w swojej skali)
Czekam na tego 28.5 jak na zmilowanie, teraz co tydzien jezdze na cewnikowanie i podaja kwas hiaulonowy, bardzo mi to pomaga i trzyma przy zyciu, bole sa sporadyczne i nie trwaja dlugo ale za to przez 2 dni po podaniu cewka dokucza...ogolnie bardzo zle znosze kazdy cewnik przez moja leukoplakie.
Lepiej byl zdrowym mlodym i bogatym 😉Misiabella lubi tę wiadomość
-
Nina właśnie po ostatnich badaniach miała ogromny problem żeby się ode mnie oderwać. Nigdy wcześniej nic takiego się nie działo, nie spodziewałam się kompletnie. Po około 2 tygodniach wróciła do siebie. Badania były wyjątkowo paskudne więc się nie dziwię, każde dziecko ma też inna tolerancję.
Stresant trzymam kciuki 🙂 -
Fasolka77 wrote:Bunio nie ma leku separacyjnego... ma hamulec przed wejsciem do zlobka ale nie placze. Ciocia go bierze na ręce i przytula i już jest ok. Od srody ban na zlobek bo znowu chory...
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zapraszam Was do polubienia strony facebook.com/musseepl
Oraz na zakupy do naszego slepu
Mussee.pl
Za miesiac otwieramy drugi sklep w którym będziecie mogly zakupić rowniez prace Stresant 😁stresant, Daffi, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Stresant najwazniejsze, ze to nie tak! Diagnoza nieciekawa ale wiesz juz z czym walczyc. Jaki jest dalszy plan działania? Da sie to wyleczyc całkowicie? Trzymaj sie kobieto! Ściskam!
Co bedzie za 2-3 lata nie mialam odwagi zapytac -
stresant wrote:Wyniki z hispatu sa, naszczesie dobre.
Diagnoza to srodmiaszowe zapalenie pecherza typu C3 ( bardzo rzadkie i najgorsze w swojej skali)
Czekam na tego 28.5 jak na zmilowanie, teraz co tydzien jezdze na cewnikowanie i podaja kwas hiaulonowy, bardzo mi to pomaga i trzyma przy zyciu, bole sa sporadyczne i nie trwaja dlugo ale za to przez 2 dni po podaniu cewka dokucza...ogolnie bardzo zle znosze kazdy cewnik przez moja leukoplakie.
Lepiej byl zdrowym mlodym i bogatym 😉 -
Fasolka77 wrote:Bunio nie ma leku separacyjnego... ma hamulec przed wejsciem do zlobka ale nie placze. Ciocia go bierze na ręce i przytula i już jest ok. Od srody ban na zlobek bo znowu chory...
Ja pamietam moja młoda.. nie chorowała w ogole.. poszla do zerowki i bon stop chora az do 2 klasy szkoly podstawowej. Teraz nie mamy zadnych klopotow z chorobami. Nawet jak cos ja bierze to nastepnego dnia wstaje zdrowa. -
Fasolka77 wrote:Dziewczyny zapraszam Was do polubienia strony facebook.com/musseepl
Oraz na zakupy do naszego slepu
Mussee.pl
Za miesiac otwieramy drugi sklep w którym będziecie mogly zakupić rowniez prace Stresant 😁
-
Daffi wrote:Powiem wam że mam mega stresa. Dzis 9 dzień spóźnia mi sie @. Nawet boje się testować. Nie wiem czy chcę wiedzieć.
-
Tunia76 wrote:Mi się ostatnio spóźniała @ 5 dni. Mało na zawał nie zeszłam, chociaż prawdopodobieństwo było bliskie zeru. Ale jak ktoś ma pecha...
U mnie prawdopodobienstwo zerowe -
nick nieaktualny