Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiabella wrote:A my z mezem zaszczepilismy sie dzis na covida. Na razie zyjemy stresant, kibicuje dla Ciebie o zycie bez bolu.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:A my z mezem zaszczepilismy sie dzis na covida. Na razie zyjemy stresant, kibicuje dla Ciebie o zycie bez bolu.
Ja sie mialam w piatek szczepic i paradoksalnie szczęśliwie sie zlozylo ze Bunio chorowal... Przelozylam szczepienie a w nocy z piątku na sobotę wymioty, mdlosci..w sobote zawroty glowy, bole stawow, glowy, rozbicie, slabosc, przespałam caly dzien.. chyba jednodniowa korona...a byloby na szczepionke gdybym sie zaszczepila...za miesiac robie przeciwciala i wtedy bede wiedziwc koedy umowic kolejny terminFasolka77
-
Tunia76 wrote:My się szczepimy w odstępie 2 tygodni. Żeby miał się kto zająć Wiki gdybyśmy się źle czuli po szczepieniu.
-
Fasolka77 wrote:Ja sie mialam w piatek szczepic i paradoksalnie szczęśliwie sie zlozylo ze Bunio chorowal... Przelozylam szczepienie a w nocy z piątku na sobotę wymioty, mdlosci..w sobote zawroty glowy, bole stawow, glowy, rozbicie, slabosc, przespałam caly dzien.. chyba jednodniowa korona...a byloby na szczepionke gdybym sie zaszczepila...za miesiac robie przeciwciala i wtedy bede wiedziwc koedy umowic kolejny termin
-
Mój Filip to dusza artysty. Ciągle maluje. Ale jest tez mocno niedbaly i jego druga tablica magnetyczna wola o wymiane. I pomyslalam teraz o macie wodnej do malowania woda. Super sprawa a moj byłby mega zadowolony.
Cos takiego mniej wiecej
https://allegro.pl/oferta/mata-wodna-do-malowania-woda-pieczatki-100x80cm-xl-9857876896Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 14:31
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Mój Filip to dusza artysty. Ciągle maluje. Ale jest tez mocno niedbaly i jego druga tablica magnetyczna wola o wymiane. I pomyslalam teraz o macie wodnej do malowania woda. Super sprawa a moj byłby mega zadowolony.
Cos takiego mniej wiecej
https://allegro.pl/oferta/mata-wodna-do-malowania-woda-pieczatki-100x80cm-xl-9857876896
To nie brudzi otoczenia? 😁Fasolka77
-
My chcemy na szybko zamowic samochod z otwieranymi drzwiami, bagaznikiem i najlepiej wlaczanymi swiatlami. Okazalo sie ze Tipson to fan motoryzacji, najbardziej lubi bawic sie samochodami. Michalek z kolei to fan kolejnictwa i kolejek, wiec jemu kupimy cos z serii, jakie posiada, lub jakis zestaw zingsów.
-
stresant wrote:Zamowilam z alii zabawki do pisaku bardzo podobne jak z mega drogiej firmy quut...bedzie mial nad morze ...mam nadzieje ze do 1 dojda 😀
Ja kupuję zestaw do nawlekania, dokupuje tory drewniane i chyba wsio -
Fasolka77 wrote:To nie brudzi otoczenia? 😁
Tu masz recenzje i mozesz zobaczyć jak rzeczywiście to wygląda.
https://youtu.be/T9jAuc6i-HcWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 21:01
-
Tysia89 wrote:Tylko nie licz, na cuda 😂 w sensie, kupiłam może nawet ten sam zestaw - dałam 60 zł i nie warto było 😂 chińszczyzna okropna 😂
Ja kupuję zestaw do nawlekania, dokupuje tory drewniane i chyba wsio