Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Ja bym taki koktajl pochłonęła jednym łykiem. Ale nie mogę, u mnie owoce windują cukry. A w postaci smoothie to pewnie bym dobiła do 300.
Ostatnio zjadłam gnocchi z pesto i cukier 195. A pyzy z mięsem cukier 115. I bądź tu mądry.
To co zdrowe mi nie służy.
Ale mandarynki "żrem"
Paula 90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
Start II procedury, długi protokół -
espoir wrote:najlepsze jest to, że każda tak czeka na ruchy, a za jakieś 10 tygodni przynajmniej połowa pewnie chociaż raz pomyśli "dziecko idź spać!" jak o 3 w nocy bobas bedzie imprezował, gdy my będziemy chciały spać
A jeszcze 2 tygodnie temu dopiero się to zaczynałoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 21:05
espoir lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Malutka_mycha też niedawno zrobiłam zakwas z buraków pierwszy raz w życiu. Nie jest to nic trudnego, a jakie pyszne zupy potem na takim zakwasie miałam. Polecam, samo zdrowie!
malutka_mycha lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Cudze doswiadczenie nie jest dla nas tak wazne, jak wlasne Jestesmy inne, mamy rozne swiatopoglady i kazdy do swojej „mamowej” sciezki dorasta sam. Warto posluchac jak inni cos robia, choc same mozemy postepowac inaczej. Takie upieranie sie czy udawadnianie na sile ze sie „zna” na dzieciach i ma sie racje, jak dla mnie jest bez sensu. Bo jak pisalam jestesmy rozne i nasze dzieci beda rozne, na jedne beda dzialaly inne rzeczy niz na drugie. Przynajmniej o to doswiadczenie jestem madrzejsza po porzedniej ciazy Tez bylam kiedys na podobnym forum cztery lata temu i byl czas ze byly u nas sprzeczki - ale dopiero po narodzinach, kazda sadzila ze jak u niej sie cos sprawdza to u drugiej tez musi i jak nie to ta druga cos musi zle robic. Okazalo sie to nieprawda i fajnie ze w koncu sie dotarlysmy i do nas to dotarlo
B_002, Lolka30, Paula 90, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było ale was troche czytałam:)
Za nami cudowny długi weekend:)
A dziś poczułam pierwszego kopniaka! Wiec bardzo późno jak na druga ciąże...tak ze nie martwcie się! Choć ja już zaczynałam:p
Miła teściowa skomentowała moj brzuch: no strasznie duży! Kaja się tak nie rozpychała jak ten młody....
Tez mamy monitor angel care raz się włączył fałszywy alarm jak już się wiercili i zsunęła się na sam bok łóżeczka. Polecam:)Mała8, Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny :-* przenoszę się tu do Was atmosfera nie zachęca zostania na majówkach a poza tym termin z 4 mają zrobił się na 27 kwiecień wczoraj się dowiedzieliśmy że będzie córeczka
Kiwona, Daffi, DorotaAnna, Mała8, MamaAga85, Natalia-tosia, estrella, Fasolka77, B_002, martusiawp, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Cześć Syska Właśnie weszłam na majówki, aż się gorzej robi czytając posty, a przeczytałam tylko te najnowsze... Ja mam nadzieje, że się tam uspokoi, że to tylko hormony... Aż mi się zdenerwowanie udzieliło.
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Cześć Syska Właśnie weszłam na majówki, aż się gorzej robi czytając posty, a przeczytałam tylko te najnowsze... Ja mam nadzieje, że się tam uspokoi, że to tylko hormony... Aż mi się zdenerwowanie udzieliło.
-
Czesc Syska. Super ze juz znasz plec. Gratuluje córeczki!
Dziewczyny na ile pewna jest płeć podana na polowkowych? Bo już mnie skręca z szykowaniem wyprawki a ciągle jeszcze nie wiem czy pójdę w dinozaury czy serduszka dziś w Smyku kilka razy brałam i odwieszałam ciuszki! A polowkowe mam 28 listopada. -
Serio atmosfera straszna jak coś to zapraszamy na fcb dzielić się brzuszkami i USG na majoweczki 2019 ja płeć wczoraj przez swojego ginekologa a z 3 tyg połówkowe a dziś też byłam w h&m i tez brałam i odwieszalam poczekam na połówkowe
martusiawp lubi tę wiadomość
-
u mnie zawsze jajka takie okazałe były, że nawet ja, która nie wie na monitorze gdzie głowa, a gdzie pięta bez pokazania palcem - wątpliwości nie miałam
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Czytając majówki zastanawiam się jak kobiety dorosłe! mogą w ten sposób zwracać się do siebie i w ogóle w ten sposób się zachowywać. Szkoda słów po prostu. U nas tez różnie bywało, ale tam zdecydowanie za daleko to poszło.
I oczywiście witam wszystkie, które przeniosły się do nas bardzo serdecznie tylko mam nadzieje, że u nas się tak nie zrobi Wiec inaczej: witam serdecznie wszystkie, które się przeniosły są tolerancyjne i potrafią odnosić się do siebie z szacunkiemKarmeLoVe, Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Proponuję nie zaczynać już tematu majowek weszlysny Wam tu i się zalimy haha wierzcie bądź nie ale na fb było też niemilo, nie będę mówić kto i co, ale obraża inne osoby równo. Przykre to. Nie można też wszystkiego tłumaczyć hormonami...
Grupa jest na fb na moim koncie i trochę nie halo żeby dorosła baba mnie obrazala.
Grupa otwarta, posprzatane. Jak chcecie zapraszamy mamy nadzieję, że będzie miło.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
DorotaAnna wrote:Czytając majówki zastanawiam się jak kobiety dorosłe! mogą w ten sposób zwracać się do siebie i w ogóle w ten sposób się zachowywać. Szkoda słów po prostu. U nas tez różnie bywało, ale tam zdecydowanie za daleko to poszło.
I oczywiście witam wszystkie, które przeniosły się do nas bardzo serdecznie tylko mam nadzieje, że u nas się tak nie zrobi Wiec inaczej: witam serdecznie wszystkie, które się przeniosły są tolerancyjne i potrafią odnosić się do siebie z szacunkiem
My już wybraliśmy, kupimy z babydesing ta limited edition. Szwagierka ma i wozilam w nim jej synka, super na każdej powierzchni. Zakochałam się w tamtym, a jak sprawdzona firma stwierdziliśmy, że nie ma co kombinować.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Syska2202 wrote:Czesc dziewczyny :-* przenoszę się tu do Was atmosfera nie zachęca zostania na majówkach a poza tym termin z 4 mają zrobił się na 27 kwiecień wczoraj się dowiedzieliśmy że będzie córeczka
Ja czekam do 5 grudnia do polowkowych i tez powoli zabiorę się za kompletowanie wyprawkimartusiawp lubi tę wiadomość