Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Paula dzięki
Karolinka, Wiewióreczka a jak z seksem? Wydaje mi się że któraś pisała że nawet może pomóc ale nie jestem teraz pewna. Jak mnie ten problem nie dotyczył to nie starałam się wszystkiego zapamiętać
Malutka, przy samym stawianiu można, ale jak już się skraca szyjka, albo rozwiera jak u mnie, to absolutnie.
Karolinka, dalej mi się stawia, codziennie, a najgorzej jest w nocy.
No właśnIe ją też kucalam w wannie i pomyślałam,że też możecie tak robić
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Paula dzięki
Karolinka, Wiewióreczka a jak z seksem? Wydaje mi się że któraś pisała że nawet może pomóc ale nie jestem teraz pewna. Jak mnie ten problem nie dotyczył to nie starałam się wszystkiego zapamiętać
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Malutka, przy samym stawianiu można, ale jak już się skraca szyjka, albo rozwiera jak u mnie, to absolutnie.
No właśnIe ją też kucalam w wannie i pomyślałam,że też możecie tak robić
Jak ja miałam ta szyjkę złe zmierzona i musiałam leżeć to niestety ale pod prysznicem pomagał mi maz zeby nawet nie ściskać brzucha i nie naciskać na doły. Ale to prawda ze nawet jesli cos trzeba z kuchni czy oglnie potrzeba wstania jest to lepiej stać byleby nie siadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 19:58
-
Karmelllka90 wrote:B_002 to twoja mała taka sama waga jak mojej lekarz powiedział ze jest wszystko w normach tak jak trzeba ale jak to matka wariatka swoje do głowy musiałam dobrać sobie, jeszcze jak rano sie zważyłam a tam schudłam -0,6 kg ale ja gruba jestem wiec i tak dziecko ma skąd brać.
Tak te literki tez piękne, ale moja siostra kupiła dla małej imię z drewna na takiej jakby ciuchci bede szukała tych baloników a jak nie to moze ktoś mi uszyje
Zaczynasz szkole rodzenia 3.01?martusiawp lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Malutka, przy samym stawianiu można, ale jak już się skraca szyjka, albo rozwiera jak u mnie, to absolutnie.
No właśnIe ją też kucalam w wannie i pomyślałam,że też możecie tak robić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMistella wrote:A dziewczyny które biorą luteinę dopochwowo? Czy dla Was tez jest uciążliwie wypływanie jej ? Wkurza mnie to strasznie
-
nick nieaktualny
-
Mistella wrote:A dziewczyny które biorą luteinę dopochwowo? Czy dla Was tez jest uciążliwie wypływanie jej ? Wkurza mnie to strasznie
Też tak macie dziewczyny?
Czyli te stawianie to coś normalnego? Bo moja nic mi na ten temat nie wspominała, że coś takiego może wystąpić.
Teraz doczytałam że to po 20 tyg świadczy o skurczach B-H. Czyli normalne. To ten ból miesiaczkowy też może być z tego bo to też takie małe skurcze. Dobrze kombinuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:12
-
Karmelllka90 wrote:Ciekawe czy sie skojarzymy haha bo ja tak w sumie każda z was probuje sobie zwizualizowac.
Mój avatar nie do końca przedstawia mój wygląd, na podstawie twojego też nie można sobie wyobrazić wyglądu
Karmelka, nie robiłam, ale wiem, że się powinno, bo jak coś się dzieje z szyjką, to czasem jest to wina bakterii w szyjce, rzadziej w moczu, ale też bywa. Zrobię w przyszłym tygodniu jak będę mieć wizytę u mojego gina
Zdecydowana większość kończy się dobrze, ale gdy jest typowe rozwarcie to niestety spotkałam wiele przypadków, które kończyły się w 20, 21, 24 tc i nic nie dało się zrobić. Nad samym skracaniem da się zapanować, ale przy rozwarciu czasem nagle zaczyna się rodzić i nie da się tego powstrzymać. Dlatego leżę 23-23,5 godziny na dobę, choć to trudne dość...no ale czego się nie robi dla tych małych kochanych istot pod sercem
Też mam nadzieję, że się jakoś zaklei to rozwarcie, choć wydaje się to nielogiczne...no ale skoro była poprawa ostatnio to może stanie w miejscu chociaż W czwartek na połówkowych wszystkiego się dowiem.
Mistella, dla mnie nie jest to uporczywe, mam zawsze porządną bawełnianą wkładkę, a większość i tak wylatuje podczas siusiania. Nie wkładasz czasem za płytko? Ja na długość palca. -
nick nieaktualnyB_002 wrote:No ciekawe Ale tam jest na zajęciach max 7 par więc nie tak dużo.
Mój avatar nie do końca przedstawia mój wygląd, na podstawie twojego też nie można sobie wyobrazić wygląduB_002 lubi tę wiadomość
-
Ale macie fajnie, że się poznacie B-002, Ciebie bym poznała, bo masz brązowe dość długie włosy
Karmelka, luteina po seksie! Jak zaaplikujesz przed to nie dość, że łatwiej o podrażnienie, to pożytku z niej nie będzie, bo Twój mąż ją wyciągnie z Ciebie razem z...
Malutka, skurcze BH są ponoć charakterystyczne bardzo, to taka fala spięcia i idzie od pępka w dół, trwa max pół minuty. Ja jeszcze nie miałam.B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Karmelka, nie robiłam, ale wiem, że się powinno, bo jak coś się dzieje z szyjką, to czasem jest to wina bakterii w szyjce, rzadziej w moczu, ale też bywa. Zrobię w przyszłym tygodniu jak będę mieć wizytę u mojego gina
Zdecydowana większość kończy się dobrze, ale gdy jest typowe rozwarcie to niestety spotkałam wiele przypadków, które kończyły się w 20, 21, 24 tc i nic nie dało się zrobić. Nad samym skracaniem da się zapanować, ale przy rozwarciu czasem nagle zaczyna się rodzić i nie da się tego powstrzymać. Dlatego leżę 23-23,5 godziny na dobę, choć to trudne dość...no ale czego się nie robi dla tych małych kochanych istot pod sercem
Też mam nadzieję, że się jakoś zaklei to rozwarcie, choć wydaje się to nielogiczne...no ale skoro była poprawa ostatnio to może stanie w miejscu chociaż W czwartek na połówkowych wszystkiego się dowiem.
Mistella, dla mnie nie jest to uporczywe, mam zawsze porządną bawełnianą wkładkę, a większość i tak wylatuje podczas siusiania. Nie wkładasz czasem za płytko? Ja na długość palca.