Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się witam w kolejnym tygodniu!
Cały czas nie wiem jak to liczyć, niby już tyle razy o tym było ale ja liczę tak, jak lekarze, czyli zaczynam 21
Dziś ja odczuwam jakieś takie pulsowanie w pochwie, może po tych wczorajszych zakupach, bo nadal mam jakby zakwasy w pachwinach.india, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja mam już do zakupów uraz... do tej pory jeszcze nie do końca się ustabilizowała mi sytuacja z brzuchem i napięciami, o tyle dobrze ze są niegroźne i nie skracają szyjki. Ja właśnie pomalowałam paznokcie u stop... ale cyrk, już bokiem musiałam, kolejny raz idę do salonu bo już nie dam rady hehe
-
No a ja wczoraj poszłam po recepty do internisty i wspomniałam o bólu nerki, do tego te kryształy w moczu mi wyszły niedawno, no i mam powtórzyć badania i zrobić usg. Czekam na termin z PZU, jestem ciekawa co z tymi moimi nerkami.
Syn mój kaszle jak gruzlik, więc zostaje dzisiaj w domu. Ja wieczorem też kaszlalam, ale opilam się herbaty z sokiem malinowym i nasmarowalam vicksem na noc i narazie jest ok.
To zasiadam do pracy. -
Kiwona wrote:No a ja wczoraj poszłam po recepty do internisty i wspomniałam o bólu nerki, do tego te kryształy w moczu mi wyszły niedawno, no i mam powtórzyć badania i zrobić usg. Czekam na termin z PZU, jestem ciekawa co z tymi moimi nerkami.
Syn mój kaszle jak gruzlik, więc zostaje dzisiaj w domu. Ja wieczorem też kaszlalam, ale opilam się herbaty z sokiem malinowym i nasmarowalam vicksem na noc i narazie jest ok.
To zasiadam do pracy.
Miłej i przyjemnej pracy zyczeja tez zabieram sie do roboty, ide zdzierac tapety w sypialni, mielismy malowac w styczniu ale mezowi sie uznalo ze fajnie by bylo miec na swieta po remoncie, wiec w sobote chce malowac, musze wszystko przygotowac......nie narzekam, ciesze sie ze chlop chetny do pracy
zlosc na pozyczanie mnie jeszcze nie przeszlamoze odreaguje przy pracy fizycznej
B_002 lubi tę wiadomość
-
Budzę się a tu już kolejne strony do czytania
Ja to nie wiem dziewczyny jak wy tak wcześnie wstajecie, mnie musi budzik obudzić bo znając życie sama nie obudziłabym się przed 10.
Teraz jeszcze leżę, coś poczytam w łóżku i dopiero wstaję, rano jestem zawsze tak nieprzytomna że trudno się podnieść. Za to po poźna wieczorem nie chce mi się spać.
Nie wstaje też na siku, ani raz mi się nie zdarzyło, chociaż w dzień dość często muszę biegać ostatnio.
Plecy mnie nadal bolą ale poduszka rogal już zamówiona i tylko czekam na przesyłkę
Miłego dnia wszystkim i udanych dzisiejszych wizyt! Ale będę fajne wiadomości do czytaniaFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mistella wrote:Fasolka jeśli w okolicy Warszawy lub Mazury to znam kilka fajnych... poza tym rejonem niestety nie, tzn. nie konkretni dla w ciąży ale dobrej jakości czyste i zawsze wyjeżdżałam zadowolona ...
Mistella na Mazury za daleko bo mam unikać dalszych wyjazdów a w okolicę Wawy mogę się wybrać także poproszę o rekomendację
Fasolka77
-
Mi sie podoba z tych rozkow drugi od gory w sowki, taki lekko niebieski. Ja mam dwa rozi po synku. Ktoras tu pisala o kocyku zamiast otulacza lub rozka i musze zaglebic temat, bo z rozka raczki latwo sie wydostaja, a dziecko moze byc przerazone poczatkowo ta swoboda
Ja lubie kolory pastelowe i stonowane, dla mnie wystarczy ze zabawki sa w wiekszosci wsciekolo kolorowe.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Kurcze wczoraj z synem musielsmy zrobic maly tur po miescie i nie jadlam miedzy 12:30 a 17:30 nic i na wadze 1 kg mniej. Troche mnie to przerazilo. Dla syna przygotowalam jedzenie a sobie nie zdazylam, potem lecialam na leb i szyje zeby choc o 17:30 zjadl drugie danie porzadne i ja tez.
-
Karolina przykro że on nie widzi tego co robi źle. Ale wygląda na to że tak został wychowany i wg niego wszystko jest ok.
Może powinnaś mu powiedzieć o swoich oczekiwaniach jak powinien wyglądać prawdziwie partnerski i przyjacielski związek. Może on wyobraża sobie to inaczej. Macie jeszcze kilka dni, warto spróbować rozmawiać, byle bez kłótni. Trzymaj się kochana.
-
nick nieaktualnyJa właśnie wstałam udało sie zasnąć przed 7. W nocy byłam 3 razy w toalecie! Moja mała uwielbia pęcherz maltretować
B_002 ja ci zazdroszcze jak mozesz tak długo spać, ja bym spała chętnie ale łapie bezsenność w nocy i jest dramat rzucanie sie po łożku nogi ciężkie nie umiem ich ułożyć ehh -
B_002 wrote:Karolina przykro że on nie widzi tego co robi źle. Ale wygląda na to że tak został wychowany i wg niego wszystko jest ok.
Może powinnaś mu powiedzieć o swoich oczekiwaniach jak powinien wyglądać prawdziwie partnerski i przyjacielski związek. Może on wyobraża sobie to inaczej. Macie jeszcze kilka dni, warto spróbować rozmawiać, byle bez kłótni. Trzymaj się kochana.
Rozmowa z nim już niestety niczego nie zmieni, on to taki typ filozofa, który widzi tylko swoje racje i to, co robi jest ok. -
Karmelka, mam podobnie, dzisiaj wstałam ok. 3 i dupa, nie zasnę...
Karolina, popieram B_002,sprobujcie przegadać sprawę przez te kilka dni. Najpierw zastanów się, czego Ty oczekujesz i jak widzisz związek. I niech on się do tego odniesie. Albo sam przedstawi swoją wizję. Może dojdziecie do porozumienia. -
Karolina jeśli rozmowy kończą się kłótniami to mam jeszcze jedną radę.
Może jak będziesz wyjeżdżać to zostaw mu list.
Mogłabyś napisać mu o tym wszystkim jak według ciebie powinien wyglądać związek, czego od niego byś oczekiwała. Oczywiście nie takie to proste, bo najlepiej jakby w takim liście nie było ani odrobiny pretensji, żeby nie wzbudzać złości.
Ja bym tak zrobiła na twoim miejscu.
Bardzo ważne jest żeby w związku każdy czuł się dobrze i żeby wiedział czego oczekuje druga osoba. My z mężem też się czasem kłócimy, jak każda para chyba, ale rozmawiamy i każdy wie czego drugiemu potrzeba.
Może ten czas spędzony osobno pozwoli na przemyślenia i rozwieje wątpliwości.Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinka, Myślę jak B_002. Tylko dodam, że taki typ potrzebuje bardzo mocnej terapii szokowej i czas by obserwować czy zadziała. Moja tesciowa tez by chciała wiedzieć wszytsko tylko mój mąż już dawno przestał czuc potrzebę zadawalania jej ciekawości. Ostatnio napisała do niego, że jesteśmy samolubni i egoiści bo nie dzwonimy i nie piszemy co u nas a maz dzwoni co tydzień ale tym razem nie zadzwonił a kończył sie tydzień. Na szczęście mąż powiedział swoje i pożałowała tych słów.
Dziewczyny u mnie zapowiada sie dzien kurieraB_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny[url=https://naforum.zapodaj.net
Chyba mu sie urosłoale do puki nie zrobię zdjęcia to ja tego nie widzę hiihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 11:06
Kasiulka90, Wiewióreczka, B_002, Lolka30, DorotaAnna, Lili90, martusiawp, Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość