Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do prezentów to my z mężem robimy sobie je tylko na urodziny i imieniny. Na inne święta stwierdziliśmy, że i tak już jest dużo wwydatków więc siebie odpuszczamy
zresztą my wychodzimy z założenia, że naszym najcenniejszym prezentem jest nasze cudowne, szczęśliwe, wspólne życie
Karmelllka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Współczuję latania za wynikami
nie fajnie..
My na Mikołajka sobie robimy i pod choinkę, ja mam jeszcze imieniny męża w grudniu i też prezent...
No właśnie nie wiem co można dać drobnego świątecznego lekarzowi. Jak bym miala lekarke byłoby łatwiej.. MY KOBIETY nawet z kuli śnieżnej się cieszymy. A facetowi??? Nie wiem..
dobrą whisky
DorotaAnna, Mama36 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Co do prezentów-ja z mężem sobie nie robię z okazji świąt.Tylko z okazji urodzin.W tym roku największym wyzwaniem jest dla mnie córka.Po prostu nie mam pojęcia co Jej kupić.Wiem,że chce eboarda ale w sumie skorzysta z niego dopiero wiosną...Coś wymyślimy
jutro wizyta u mojej lekarki i już mały stresikmartusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:na jodze byłam raz... nie moja bajka
chodzę codziennie na spacery i raz w tyg na masaż i mam nadzieję, że jest ok
Ja wolę jogę dynamiczna, stanie na głowie, na rękach, mostki, powitania słońca. Dynamiczne asany i schodzę z maty na czworakach z bananem na twarzy.
-
My prezenty na Mikołajki robimy tylko dzieciom czyli ja swojej Julce i 3 brata. I to takie symboliczne drobiazgi. Na swieta robimy sobie prezenty takie juz bogatsze. Do tego moja Julka 18 grudnia ma urodziny wiec kolejny wydatek ale w tym roku nie robimy imprezy urodzinowej tylko zabieramy dzieciaki do fun jump i najpierw maja moc atrakcji na trampolinach, pozniej laser tag labirynt i gra strzelanina z pistoletow laserowych i na koniec papugarnia.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
My prezenty robimy tylko pod choinkę, a w tym roku sobie z mężem dodatkowo pod choinkę zamowilismy nowy materac do sypialni:).
Jogę też ćwiczę z Gosia na Youtube ostatnio oglądałam też filmik na którym opowiadała o porodzie i płakałam razem z nią.
Mi się chyba nie uda wybronic przed wirusem od męża, od wczoraj już czuje gardło także walczę czy m się da:).martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Fasolka pomysł idealny o ile nie jest byłym alkoholikiem
Chodź zakładam że nie
chyba tak najlepiej o ile w ogóle coś.
nawet jak jest to przekaże dalej. Ja planuję jakąś bransoletkę lub naszyjnik- jak nie przyjmie to sobie zostawięFasolka77
-
nick nieaktualny
-
Natalia-tosia wrote:Co do prezentów to my z mężem robimy sobie je tylko na urodziny i imieniny. Na inne święta stwierdziliśmy, że i tak już jest dużo wwydatków więc siebie odpuszczamy
zresztą my wychodzimy z założenia, że naszym najcenniejszym prezentem jest nasze cudowne, szczęśliwe, wspólne życie
My w tym roku prezenty też sobie odpuszczamy całkiem, za dużo jest innych wydatków. Z resztą w mojej rodzinie nie było nigdy tradycji robienia sobie prezentów. W rodzinie męża tak więc robiliśmy do tej pory, ale czasem trzeba sobie odpuścić. Z resztą nasz wspólny tegoroczny prezent wierci się właśnie w moim brzuchu
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Ja w rozmiarze 56 to mam tylko kilka rzeczy, chyba nie planuje kupować więcej. Też mam te kopertowe z H&M.
Dziś zamówiłam małej dwie bluzy w rozmiarze 62-68, sweterek i tunikę z newbie w rozmiarze 62. Urocze są te ubranka z newbie.Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się na półmetku ciąży
Właśnie wracam z polowkowych i wszystko jest dobrze, nie ma żadnych nieprawidłowości na tę chwilęcóreczka potwierdzona, ma 302 g więc jest nadzieja ze będzie mniejsza niż jej siostra
jestem przeszczesliwa
Natalia-tosia, NiespełnionaMama, Fasolka77, Lolka30, Kiwona, B_002, Kasiulka90, Karmelllka90, Daffi, DorotaAnna, espoir, Paula 90, india, malutka_mycha, Mama36, Lili90, Sansivieria, Franka2104, Misiabella, Kasionek, martusiawp, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Estrella, gratki
My sobie zrobiliśmy wspólny prezent z mężem - fotel do salonu. Na Mikołaja syn dostanie drobiazg a pod choinkę już coś większego, do tego robimy prezenty rodzinie męża, bo z moją mam ugadane, że nie.
Poslalam syna po chorobie do szkoły dzisiaj, ma sprawdzian z matmy, a ja się stresujęChodzi o to, że on ma kłopoty z koncentracja i nawet jak coś potrafi, to albo nie zdąży napisać, albo nie umie się skupić i oceny i tak kiepskie... No a potem mu przykro że się uczy a efektów brak. Więc mama w domu trzyma kciuki.
A ja pracuje zdalnie, ale cos mnie lodówka wolaestrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja w tym roku zaszalalam i zrobiłam mężowi kalendarz adwentowy
ma w środku słodycze, zadania i wyjścia. Uwielbiam takie niespodzianki robić, mega się ucieszył. A w torebce z numerem 24 będzie prezent pod choinkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c74d6928d2c6.jpgMama36, Daffi, B_002, Karmelllka90, Natalia-tosia, estrella, espoir, Kasiulka90, Lolka30, Misiabella, Kiwona, martusiawp, Wiewióreczka, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka_mycha super pomysł!
My w tym roku na Mikołaja postanowiliśmy, ze nie kupujemy sobie nic. Tak na prawde wszystko mamy i juz brak pomysłów, pójdziemy na kolacje do restauracji. A pod choinke kupujemy prezenty dla obu rodzin ale sobie w tym roku nie kupujemy. Ani ja ani maz nie mamy pomysłu co byśmy chcieli lub co chcemy sa sobie podarować za dużo rzeczy mamy.malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tak, hm ma większa rozmiarówkę. Ale jak dla mnie (a przetestowalam bardzo dużo bodziakow), to oprócz Pinokia maja najlepsze gatunkowo. Kappahl mi nie podchodzi, i spierają się kolory (a ceny jak za zboże). Po córce doświadczenia mam takie, podzielę się - może komuś się przyda
HM - dla mnie gatunkowo większość spoko, zawsze bodziaki (ja staram się kupwoac te co niby są z tej bawełny premium), pepco - tylko legginsy (bodziaki szybko się spierają, ciasne dziurki na głowę, skarpetki jakieś takie spadające i mega szybko się zmechacily, po jednym praniu, wyglądają obrzydliwie) Pinokio - dla mnie wszystko super gatunkowo, ukochałam pajace z tej firmy, niestety tylko rozmiary do 68 chyba maja albo 74; zara - super piżamki (dla większych dzieci, od 74 w górę, choć kolory się spierają po czasie, ale jakościowo materiał fajny) i wyjsciowki (spodnie, sweterki, sukienki). Kurtki kombinezony mamy z firmy Wójcik, są megaaaa ale ta firma już nie istnieje
lubię tez ciuszki F&F, czasem dostaniemy, wg mnie fajna jakość za dobra cenę, niestety nie mamy teści w pobliżu. W smyku to różnie, jak się trafi. A, no i ostatnio pokusiłam się o body i skarpetki dla córki z ... rossmnana, są super!! Bardzo fajna bawełna, nic się nie spiera. Nie spodziewałam się szczerze mówiąc. Przyjemne w dotyku, oddychające. To się rozpisałam
Kasiulka90, Lolka30, Misiabella, Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy na Mikołajki robimy prezent tylko córce, dostanie coś mniejszego a większe prezenty dostanie podczas Świat
Z okazji świąt kupujemy sobie mopa parowego i pokrowce do auta więc u nas prezenty praktyczne.
Wczoraj pieklismy pierniki, córka zadowolona, sama walkowala ciasto i wycinala ciastkadziś będziemy ozdabiac.
Co do wtrącania się w wybór imienia to współczuję... Nie lubię jak ktoś komentuje czyjeś wybory... My jeszcze nikomu o naszym pomyśle nie mówiliśmy bo i tak wszyscy mieli nadzieję, że jednak bedzie chłopak a nie druga córka, ale myślę że wreszcie dziś uwierza, że nic między nogami nie ma i wnuka nie będziejak będą komentować wybrane przez nas imię to ich sprawa... Chociaz ja to nerwus jestem i wolałabym żadnej opinii na ten temat nie słyszeć
martusiawp lubi tę wiadomość