Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Ja w nocy mimo podusi mojej ukochanej powoli zaczynam mieć problemy żeby się ułożyć. I mąż mówi że bardzo głośno oddycham. Nie bolą mnie biodra bo mam na nich sporo "podusi" z tłuszczu ale odczuwam dyskomfort w tej okolicy.
A wychodzą Wam pępki? W mojej aplikacji jest że już może wyjść. U mnie się nie zanosi na razie.Paula 90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Stresant bolą.. czasem ale poducha pomaga
ja też mam jutro połówkowe
o której masz wizytę?
10:20 ale godzine jade bo to w innym miesice jest, a Ty o ktorej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 08:07
martusiawp lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:10:20 ale godzine jade bo to w innym miesice jest, a Ty o ktorej?
ja też muszę godzinkę dojechać do Łodzi, ja mam późno bo o 17 ale wzięłam późniejszą godzinę bo pierwszy raz jedziemy razem z K. na usg
- niech zobaczy co zmajstrował
martusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ja też muszę godzinkę dojechać do Łodzi
, ja mam późno bo o 17 ale wzięłam późniejszą godzinę bo pierwszy raz jedziemy razem z K. na usg
- niech zobaczy co zmajstrował
Moj juz bedzie drugi raz ze mna bo w 13 tyg. tez byl, ale zamiast ogladac dziecie na usg, to gapil sie w monitor komputera, bo lekarz obliczal ryzyka chorob genetycznych w programie ktory napisalJest programista i pracuje w firmie medycznej ktora dostarcza oprogramowanie do szpitali i gabinetow lekarskich
-
Kochane, witam się z Wami urodzinowo i życzę miłej barbórki!
Ja dzisiaj zaczynam 20 tydzień, więc za tydzień połowa!
To jest ta cudna sukienka ciążowa i do karmienia, o której Wam kiedyś pisałamMa zamek między piersiami. Firma happymum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 08:31
DorotaAnna, Karollinax26, Karmelllka90, Fasolka77, espoir, Natalia-tosia, B_002, Paula 90, Syska2202, Franka2104, estrella, martusiawp, Kiwona, Lolka30, india, Wiewióreczka, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
Mi pępek nie wyszedł, ale już jakiś czas temu zrobił się płytszy
moja mama mówi, że jej babcia na podstawie tego czy pępek wyszedl czy nie określała płeć dziecka
Daffi a może na izbę przyjęć pojedziecie ? Dziecko płacze z bólu, w przychodni nic nie pomogli, a w szpitalu maja większe możliwości jeżeli chodzi o diagnostykę. Nie bój się może faktycznie to tylko wirusja nie mam takich doświadczeń jak dziewczyny i wiedzy, ale no faktycznie nie wyglada to ciekawie. Zwłaszcza, że dziecko się męczy i ciężko patrzeć. Jest słaba, a to ze chwilowo jest lepiej możesz wytłumaczyć tym, że pewnie od rana naszprycowałaś ją lekami
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDaffi - współczuje, ze mu musisz patrzeć na cierpienie córki
kochana ja bym na twoim miejscu zrobiła teraz krew, ob i CRP! Ale jesli wieczorem tylko zaboli jechalambym na SOR i wymusiła USG jakby odmawiali poproś na piśmie.
Co do bólu bioder mnie bolą jak leżę na boku ale w salonie, na szczęście w sypialni mam idealny materac ale jak leżę na prawym boku bardzo boli mnie poniżej prawej łopatki.
Co do spania na wznakja sie martwię co rano bo kładę sie na boku w nocy sie przekrecam, ale często budzę sie na plecach bo mi wygodnie
-
stresant wrote:Moj juz bedzie drugi raz ze mna bo w 13 tyg. tez byl, ale zamiast ogladac dziecie na usg, to gapil sie w monitor komputera, bo lekarz obliczal ryzyka chorob genetycznych w programie ktory napisal
Jest programista i pracuje w firmie medycznej ktora dostarcza oprogramowanie do szpitali i gabinetow lekarskich
to niewiele skorzystałjutro będzie na pewno bardziej zaciekawiony bo i Maluch większy i już bardziej przypomina człowieka :)ja jestem ciekawa reakcji
mój K. na razie niemrawo przemawia do brzuszka głównie "przestań matkę stresować" oraz jak ja się jakoś dziwnie przekręcę to mówi "nie gnieć Go"Fasolka77
-
nick nieaktualnyKochana wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń! Nudnej ciąży bez dolegliwości i by czas szybko leciał ;* Wyglądasz pięknie!
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:
wszystkiego najlepszego Kasiulka! Czy Ty w ogóle jesteś w ciąży? bo brzuszka nie widać :Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:wszystkiego najlepszego Kasiulka! Czy Ty w ogóle jesteś w ciąży? bo brzuszka nie widać :
wlasnie nic nie widaca sukienka cudna napewno dlugo pochodzisz
Fasolka moj tez nie za wiele do brzucha mowi, praktycznie wcale, ale za to juz caly pokoj malemu przygotowal, wymalowal, meble poskrecal wiec chyba w inny sposob okazuje zainteresowanie malym czlowiekiem
Ja teraz jeszcze nie chcialm remontu, ze po swietach dosyc czasu bedzie.....ale w sumie ciesze sie ze maz sie uparl i robimy teraz.....juz teraz mi ciezko chodzic po schodach przenosic ukladac a co dopiero ze miesiac bedzieKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Kochane, witam się z Wami urodzinowo i życzę miłej barbórki!
Ja dzisiaj zaczynam 20 tydzień, więc za tydzień połowa!
To jest ta cudna sukienka ciążowa i do karmienia, o której Wam kiedyś pisałamMa zamek między piersiami. Firma happymum.
samych pomyślności i spełnienia marzeń. Wyglądasz pięknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:30
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Co do spania ja jeszcze spie na brzuchu i nie wiem co zrobię jak juz nie będę mogla. Ja inaczej spać nie potrafie.
Do labo na 9.20 jedziemy. A doktorek cholera nie odbiera. Z izby przyjęć nas odesla teraz bo do 18 funkcjonuje przychodnia.
Tylko tak mysle bo ona zjadla mala kromke z chuda szynka popila mięta no i leki popijala woda więc nie jest na czczo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 08:50
-
nick nieaktualnyWczoraj byłam na zakupach spożywczych w Auchan i kupiłam dwa pajace takie jakby frotte po 20 zł, myślę, że za taką cenę gatunek wypada na prawdę spoko.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a951db045c4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdfdff5203f0.jpg
I w H&M półśpiochy w rozm 56 - one sa super! A to 56 jest spore i jeszcze 3 sztuki chce kupić W tym rozmiarze myśle ze starczy. Ale to jakich mega chodliwy produkt bo stacjonarnie cieżko złapać a internetowo nie lepiej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3ac0fa019ec.jpgNatalia-tosia, estrella, Kasiulka90, martusiawp, india lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:Daffi ja teraz też miałam takie bóle, dokładnie w tym miejscu, przez kilka dni. aż oddychać nie mogłam. skończyło się, jak minęła biegunka+wymioty.
Dziewczyny macir juz elektroniczne zwolnienie?
Ja dostalam 22.11 i moj ksiegowy je teraz dostaje a to firma z Poznania 100km od nas a to taki dziad ze juz 2 tyg je ma i do dzis nie wyslal do zus. Wczesniej firma wysylala to co im przyniosłam i bylo na biezaco. Dzis juz 4.12 wiec malo czasu na rozliczenie. Jestem pewna ze do świąt kasy nie dostane za listopad i grudzien. Co robic... Przez świeta bez hajsu.. Mamy oszczednosci ale ja nie chce ich ruszac bo chcemy kupic auto.. Jak udupic takiego ksiegowego bo on zrobil mi to juz chyba 5ty raz. To taka firma co obsluguje wiele firm a jego wytlumaczenie zawsze bylo ze zaginelo na poczcie a on wyslal. Nagrywam kazda rozmowe z nim i mam jego wszystkie klamstwa w tel. A sie okazuje ze do tych pierwszycj e zwolnien potrzebny jest druk Z3 ktorego pewnie nie wie ze ma zlozyc i bede czekav do stycznia za kasa. -
Daffi trzymam kkciuki aby to nie było nic poważnego.
Dziś i u mnie polowkowe, ahh denerwuje się jak nie wiem, bo od wczoraj ani razu nie czułam malutkiej:( do tego ze stresu chyba męczy mnie biegunka. Wizyta dopiero o 18:10 chyba zwariuje do tego czasu. Ah... te hormony, ja zawsze twarda babka, patrząca przez różowe okulary dziś poddaje się stresowi