Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny, ale wy wszystkie miłe jesteście :*
Ja sobie te zdjęcia robię co tydzień żeby mieć porównanie jak rośniemy. Wybrałam na początku najbardziej rozciągliwą koszulkę, ale boję się że jednak będę ją podwijać na koniec, bo tak przyspiesza teraz że jestem aż zaskoczona.Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Czesc! Piękne brzuszki dziewczyny!
Daffi super ze lepiej- może to zupełnie nie związane ale ja miałam takie bóle żołądka tylko po jedzeniu i kazał mi gastrolog spróbować prac dwa espumisany w trakcie każdego posiłku... to bardzo pomagało...wiadomo nie leczy przyczyny ale tak mi się przypomniało.
Ja dziś za to byłam na pogotowiu dentystycznym... przebiła mi się 8mka inpojaratala dziąsło tak ze ledwo otworem buzie... myślałam ze dostanę antybiotyk a ten mi tantum verde przepisał grrr. Czekam do jutra jak nie przejdzie to chyba do innego dentysty pójdę...
Fasolka- ja tez płakałam z powodu cukrzycy. Ale tak na prawdę to jest sprawa dobrej organizacji i nauczenia się własnego organizmu! Powodzenia, służymy chętnie rada:)Daffi, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie dopadło jakieś takie przerażenie, zaczęłam sobie czytac co jest potrzebne do porodu i takie przerażenie mam ze ja sie źle spakuje
dobrze ze do szkoły rodzenia juz tak niedużo czasu zostalo
Nigdy nie lubiłam sie spóźniać, zawsze wszędzie wyjeżdżam wcześniej ( mój maz zawsze na ostatnia chwile), musze mieć wcześniej wszystko przygotowane bo inaczej wywołuje to we mnie stres. A teraz te hormony tak mnie podkręcają ze masakra. W grudniu juz sobie powiedziałam dość. Nie kupuje nic, bo nie bede miała co robic po nowym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 21:59
-
Lolka piękny synuś
to niesamowity widok to 3D
ja jutro spróbuje wrzucić moja Niunie: ) a na 3 trymestr jeszcze się umówimy hehe ale na pewno luty: )
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-
Karmelllka90 wrote:Pasuje ci! Na prawde pięknie wyglądasz! Ale to prawda różnica tygodnia a tu taka roznica
Szok ze teraz tak brzuszek szybko rośnie! Na zdjęciu widać najlepiej jednak bo na codzień to się tak nie odczuwa ..B_002 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-
martusiawp wrote:Wiesz co ja się za bardzo nie znam na tych suplementach.
Ja ma zalecony m.in Asmag, fembion plus, magnella, zwykły folik. Acard.
a ta pregna co ma w sobie i ta pierwsza i druga?Misiabella lubi tę wiadomość
-
U mnie został juz tylko bol ledzwiowy ale to na pewno od tego, ze jestem caky dzien na nogach. Brzuch na szczescie odpuscil, mala.sie rusza wiec jestem spokojniejsza.
Goście wyszli przwd 22, ale było super miło
Moj brzusio też okazały, nawet Pan w sklepowej kolejce mnie przepuscił
Dziewczyny laseczki z Was :*
Ja na forum jednak wole sie nie ujawniac -
Czekam na obchod bedzie o 8.od kolacji nie było zadnego epizodu bolu i mam nadzieje ze zostanie tak po sniadaniu.
Ale najgorsze jest to ze wstalam i nie mogę zrobic glebokiego oddechu od razu cos mi jezdzi w klatce piersiowej i powoduje kaszel.. Tak sie czulam ostatni raz w zeszlym roku marzec/kwiecień kiedy 2 miesiące nie mogli mnie wyleczyć z zapalenia oskrzeli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 06:22
-
nick nieaktualnyKurcze żebyś czegoś tam nie złapała w szpitalu
Trzymam kciuki żeby się dobrze skończyło i żebyście już stamtąd wyszły
A brzuszki piękne cudne.
Paula zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 06:39
-
My właśnie już w samochodzie, będziemy wyjeżdżać z Warszawy. Wstałam po 5, zaczynam się stresować połówkowym. Trzymajcie kciuki za spokojną podróż, to dla mnie ciężki dzień. Psychicznie ciężki.
Daffi, Kiwona, DorotaAnna, Lolka30, Natalia-tosia, Natalia-tosia, Kasiulka90, malutka_mycha, Mama36, Karmelllka90, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karola, trzymam kciuki i jestem z Tobą sercem, :*
Daffi, daj znać :*
Mnie już 3 dzień boli brzuch. Prawa strona, nisko ale jakby kolka, w nocy też ciężko się ruszyć bo boli. Najbliżej mam polowkowe za 10 dni, dzień później wizyta u mojego gin. Myślę, czy to ta torbiel nie daje czasem sygnałów, nie wiem czy podejść na IP czy co. Generalnie jak się nie ruszam to nie ma tragedii, ale mam dzisiaj trochę łażenia...
A dziecko moje brzuszne tak mnie w nocy kopalo aż miło, nawet na dłoni baaaardzo delikatnie to poczułam
Może ten ból to zwykle rozciąganie? Hm, nie mam pomysłu.
Ja też biorę sporo leków, 3x2 tabl. magne b6 lub Asmag forte, 2x1 luteina dopochwowo, 2x1 duphaston, jod 1x,prenatal duo - to są 2 kapsułki dha i 1 tabletka witamin no i euthyrox. Jasne, że w suplementach jest magnez, ale rzadko w wystarczającej ilości i nie zawsze w dobrej postaci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 08:10
Karollinax26, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karolina trzymam kciuki, będzie dobrze! Chociaż wiem, że to będzie trudny dzień dla Ciebie...
Ja właśnie jadę na połówkowetrochę stresik mnie bierze. Specjalnie zjadłam na śniadanie bułeczkę z czekolada
mąż idzie Żr mną i nie chciałam żeby mały spał
ciekawe czy lekarz też będzie zadowolony
Karollinax26, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Karolina trzymam kciuki, będzie dobrze! Chociaż wiem, że to będzie trudny dzień dla Ciebie...
Ja właśnie jadę na połówkowetrochę stresik mnie bierze. Specjalnie zjadłam na śniadanie bułeczkę z czekolada
mąż idzie Żr mną i nie chciałam żeby mały spał
ciekawe czy lekarz też będzie zadowolony
Daj koniecznie znać po!
Ja też zjadłam tosty z nutellą ale u mnie jeszcze trochę czasu do wizyty.martusiawp lubi tę wiadomość
-
dori4444 wrote:strasznie dużo tych tabetek bierzesz, ja mam w mamadha premium i kwas foliowy, dha, witaminę d, jod , magnez już zadnych tabletek dodatkowo nie muszę brać, chyba bym się pogubiła jakbym miała tak jak ty 5 rożnych praparatów
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka moim zdaniem jak wyrzucisz ze swojego jadłospisu słodkie jogurty itp to juz bedzie dużo lepiej
Karmellka, Paula... zrobiłam test z tym jogurtem wczoraj bo muszę się nauczyć tego czego mój organizm nie powinien dostawać... o 3 w nocy glukoza 98, rano na czczo 90 więc już lepiej... skąd w nocy taka wysoka? Jak to ogarnąć? Myślicie, że przez ten jogurt czy może powinnam jeszcze coś przed snem drobnego zjeść?
i mam jeszcze kolejne pytanie... o 8 zmierzyłam cukier i zaczęłam jeść śniadanie... piję jeszcze kawę... kiedy mam zmierzyć kolejny raz? jak skończę pić kawę czy godzinę od rozpoczęcia śniadania?Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Laski, cukrzyca to nie wyrok. To tylko małe utrudnienie, ale kontrolowana nie ma prawa nic narobić. Może być nawet sprzymierzeńcem, bo nie ładuje się w siebie tyle syfu.
Ja sama płakałam jak się dowiedziałam, przez swoją własną niewiedzę. Bałam się o dziecko. A teraz się śmieję z tego
no własnie ja się wczoraj tak popłakałam, że K. nie mógł mnie uspokoić... rozkosznie powiedział, że będzie nam robił zastrzyki i już i damy radę... wiem, że to tylko na zdrowie mi wyjdzie... pewnie nie przytyję dużo, będzie zdrowo ale przeraża mnie to ogarnianie co mogę a czego nie, to uwiązanie do glukometru... jak jecie i wychodzicie z domu to też zabieracie glukometr ze sobą?Fasolka77