Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane:)
Bardzo się cieszę że jest mi dane trafić na fioletowe forum.
Mam na imię Justyna mam 30 lat, pochodzę z miesciny w wojewodztwie lubuskim.
mam prawie 9 letnia corcie i od dzis jestem pewna ze spodziewam się kolejnego bąbelka.
Staralismy się 3 cykle i mysle ze duzo pomogla mi wizyta u gina monitoringg owulacji i badania ktore zlecil i wyszly jak najbardziej wporzadku. Od tego momentu kamien spadł mi z serca.
Do tego w tym cyklu postanowilam zadzialac inaczej;p i zadzieralam nogi do gory po kazdym ♥
Pierwszy test wykonalam 8dpo i wyszedl cien cienia ale balam sie strasznie co bedzie dalej czy kolejny sie potwierdzi.
dzis po powrocie z wakacji polecialam do apteki i kupilam testy DOZ duo pack i obydwa wyszly pozytywne.
Polecialam rowerkiem na bete i w drodze powrotnej kupilam jeszcze z ciekawosci test Clearblue ktory potwierdzil mi ciaze i jestem przekonana ze beta to formalnosc. poprzednie cykle mialy cien cienia na testach i byly to zapewne zwyczajne bledy testow a ja sie niepotrzebnie nakrecalam. Mam tylko nadzieje teraz ze wyniki bety i progesteronu beda prawidlowe. Kalendarzyk pokazuje mi terminporodu na 23 kwietnia.
bardzo boje się w pracy zglosic to przed wizyta u gina, a jednak mam 2 stanowiska pracy i jedno jest calkiem przyjemne zas drugie wymaga zbyt duzego wysilku, skakania po drabinie i dzwigania. Jeszcze nie wiem co mam zrobić.
Gratuluję wam wszystkim i życzę spokojnych 9 miesiecy:)DorotaAnna, Vilte89, siamyrka lubią tę wiadomość
-
Witaj Daffi!
Usypiam dzieci... jakkolwiek to brzmi. Zaraz sama kipnę...
Moja Pani ginekolog po 2 prowadzonych u niej ciążach nie wciśnie mnie w grafik przed 27 a ja tego dnia nie pójdę na wizytę bo muszę być w pracy. Wychodzi na to że muszę szukać innego lekarza. Bo inaczej pierwsza wizyta kolo....10.09... masakra. Stały klient. -
nick nieaktualny
-
Adonis_26 wrote:Witaj Daffi!
Usypiam dzieci... jakkolwiek to brzmi. Zaraz sama kipnę...
Moja Pani ginekolog po 2 prowadzonych u niej ciążach nie wciśnie mnie w grafik przed 27 a ja tego dnia nie pójdę na wizytę bo muszę być w pracy. Wychodzi na to że muszę szukać innego lekarza. Bo inaczej pierwsza wizyta kolo....10.09... masakra. Stały klient.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 12:47
-
nick nieaktualny
-
Daffi witamy.
-
Rub45 jak po wizycie.
-
nick nieaktualnySerdecznie witam się z Wami .
Na razie po cichutku się z Wami witam , dziś ujrzałam dwie kreseczki na teście ciążowym betę dopiero w ten Czwartek sobie zrobię jakby się udało to byłaby moja 6 ciąża mam 4 cudnych dzieci synka który ma prawie 14 lat , córeczkę która ma 7 lat , kolejna córeczka ma 6 lat no i najmłodsze moje szczęście kolejna córeczka ma rok i 4 miesiące jestem też mamą aniołka którego straciłam w 9 tc w 2016 roku .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 13:29
siamyrka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Dziewczyny a na Wszych testach, kreska testowa jest tak samo intensywna jak kontrolna? Moja jest bledsza... Zawsze mi sie wydawalo ze powinna byc tak samo mocna...
U mnie była bledsza raz nawet miałam cień cienia i z tego cień cienia mam 7 letnią córeczkę , zaś przy mojej 5 ciąży to miałam i pozytywne i negatywne i sama byłam zmieszana więc zrobiłam betę i wyszła pozytywna potem zrobiłam drugą i była jeszcze większa więc osobiście wolę iść na betę bo testy są dla mnie nie wiarygodne .Adonis_26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Chcialam spytac jak ustawilas ten fajny suwaczek? dziekuje za odpowiedz z gory.
W ustawieniach w belly -
I teraz mam efekt wow
Rano podczas rozmowy z recepcjonistką powiedziałam, że prowadziłam tam dwie ciąże i szkoda,ale jak nie bedzie terminu to bede musiala szukac kogos innego.
Przed chwilą oddzwaniała,że Pani doktor zaprasza serdecznie 21.08 na wizytę .
Da się...siamyrka, Mama360 lubią tę wiadomość