Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Abi na szczescie dzwiganie nie ma nic wspolnego z progesteronem
Rub owulacja owulacją, stosunek stosunkiem
.. ale do zagnizdzenia dochodzi miedzy 6 a 12 dobą po zoplodnieniu. A to prawie tydzien roznicyB_002, Adonis_26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie jest zarodek i migało serduszko - to była prywatna wizyta. A w piątek już idę do swojego lekarza.
Rub45, DorotaAnna, B_002, valetta94, Emma1985, Vilte89, Adonis_26, DoCelu 3, siamyrka lubią tę wiadomość
-
Mnie też ciągnie na betę. Ostatnia w środę, następna jutro. I nie wiem jak miałabym obliczyć czy jest prawidłowy przyrost. Posiada któraś taka wiedzę?
Dzisiaj byłam pierwszy raz po długiej przerwie w pracy.
Widac różnice pomiędzy dniem w pracy bez ciąży a w ciąży. Plecy bolą, nogi bolą. Długo bez l4 raczej nie pociągne. I wcale nie dźwiga nic ciężkiego, ale dla mnie nawet sztapel talerzy to za dużo. A nie mogę się wymigac bo nikt nie wie. -
Pati28M wrote:Ja po wizycie jest zarodek i migało serduszko - to była prywatna wizyta. A w piątek już idę do swojego lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 17:56
-
Rub45 wrote:Super cieszę się że u ciebie ok ja mam nadzieję że tym razem to moje małe da radę
Pewnie że da radę. Mi tak się wydaje że ciąża jest młodsza niż mi pokazuje kalendarzyk. -
nick nieaktualnyWróciłam do pracy po 5 dniach wolnego i tyle stresu miałam od rana ze miałam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjsć! Mój zastępca okazał sie ehhh szkoda słów. Na szczęście dzien w pracy sie dobrze skończył! Ja jutro mam kolejna wizyty u mojej ginekolog ciekawe co powie na moj progesteron bo byłam u innego lekarza, który dał mi luteinę i zwiększył dawkę dupka. Mam lutaniedo dziewczyn które biorą luteinę dopochwowo myśle ze mogę wprost ;P czy przez luteinę macie jakby wydzielinę taka No biała? Ale to jest ewidentnie moim zdaniem jakby resztka po baletkach w formie takiej wydzieliny.
Witam nowe dziewczyny super ze grono sie powiększa.
Dziewczyny uważam ze wszytskie powinnysmy myślec pozytywnie, my niestety dużo czytamy same przeżyłyśmy straty czy malejące bety przy CB stad nasze obawy ale przecież tak na prawde co ma być to bedzie! Dlaczego miałybyśmy sie nie cieszyć ta chwila? Ciąże sie kończą w przeróżnych tygodniach czyli co ?! Mamy przez 40 tyg mieć zakaz cieszenia sie bo moze za szybko? - kurczę ja chce sie cieszyć ! Oczywiście ze sie boje ze sa rożne mysli (ja mowię ze to jest chora głowa haha) ale chce sie cieszyć -
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Wróciłam do pracy po 5 dniach wolnego i tyle stresu miałam od rana ze miałam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjsć! Mój zastępca okazał sie ehhh szkoda słów. Na szczęście dzien w pracy sie dobrze skończył! Ja jutro mam kolejna wizyty u mojej ginekolog ciekawe co powie na moj progesteron bo byłam u innego lekarza, który dał mi luteinę i zwiększył dawkę dupka. Mam lutaniedo dziewczyn które biorą luteinę dopochwowo myśle ze mogę wprost ;P czy przez luteinę macie jakby wydzielinę taka No biała? Ale to jest ewidentnie moim zdaniem jakby resztka po baletkach w formie takiej wydzieliny.
Witam nowe dziewczyny super ze grono sie powiększa.
Dziewczyny uważam ze wszytskie powinnysmy myślec pozytywnie, my niestety dużo czytamy same przeżyłyśmy straty czy malejące bety przy CB stad nasze obawy ale przecież tak na prawde co ma być to bedzie! Dlaczego miałybyśmy sie nie cieszyć ta chwila? Ciąże sie kończą w przeróżnych tygodniach czyli co ?! Mamy przez 40 tyg mieć zakaz cieszenia sie bo moze za szybko? - kurczę ja chce sie cieszyć ! Oczywiście ze sie boje ze sa rożne mysli (ja mowię ze to jest chora głowa haha) ale chce sie cieszyć
Ja lutkę brałam i tam nawet w ulotce jest że te resztki mają wypadać. To normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 18:32
-
nick nieaktualny