Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
martusiawp wrote:właśnie ja też powoli zaczynam panikować czy wszystko ogarnę . czy zdążę.
Daj znać po wizycie .
mnie też sie już zaczął udzielać stres czy zdążęzapowiedziałam, że w styczniu musimy wszystko dopiąć bo na wypadek jakieś w... K. sam nie ogarnie a ja sie potem nie będę turlać po sklepach
ps
dziś załatwiliśmy uznanie ojcostwa przed porodem w USCDorotaAnna, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:dokąd jedziecie Dorotko?
Już dojechaliśmydo Torunia
Karolina mnie jak nie smaruje kilka dni to swędzą xd a zdaża mi się zapomnieć👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:moja też mówiła, że 3 dni są ok. Ja czekam na wyniki posiewu do czwartku. Mam nadzieję, że już po grzybicy ... mówią, że ciążą to taki radosny okres a u mnie najpierw nerwy czy znowu nie poronię, czy serduszko bije, potem badania prenatalne, potem ciśnienie do kontroli, ciągnąca się grzybica a teraz cukrzyca.... normalnie bajka
Oj tak, u mnie też było ciekawie. Najpierw wiadomość o ciąży, później informacja że bliźniaki, później że jednak dzidziuś jest jeden, też się bałam o serduszko(jak każda z nas), początki ciąży były straszne jeśli mowa o samopoczuciu, teraz anemia, E-coli, grzybica, cukry też badam. Dosłownie moc atrakcjiFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:A czy Was tez dziewczyny swędzą piersi ? Bo mnie czasem jak złapie to się drapie i drapie.
mnie czasem pieką brodawki... ale jak jestem na zewnątrz.. nie wiem czy od wiatru czy z zimna czy może jest jakaś inna przyczyna?Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:A czy Was tez dziewczyny swędzą piersi ? Bo mnie czasem jak złapie to się drapie i drapie.
-
A mi nic nie leci z piersi...
myślicie (albo może wiecie coś na ten temat) czy jak w ciąży mleko nie leci to nie ma problemu potem z laktacją?
Fasolka zapraszamy zapraszamy na toruńskie pierniczkiFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:A mi nic nie leci z piersi...
myślicie (albo może wiecie coś na ten temat) czy jak w ciąży mleko nie leci to nie ma problemu potem z laktacją?
Fasolka zapraszamy zapraszamy na toruńskie pierniczki
dzięki
mnie też nic nie leci ale też specjalnie nie sprawdzam, nie naciskam... każdy jest inny, nie stresuj sięFasolka77
-
DorotaAnna wrote:A mi nic nie leci z piersi...
Fasolka zapraszamy zapraszamy na toruńskie pierniczki
Co do owsikow polecono mi dzis zel na sucho lub chusteczki antybakteryjne by dawać do szkoly co by przed posiłkami sie tym wytarla.DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:aaaa nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz... ja mam igłę nastawioną na 5 i jak kliknę to niestety nie leci mi krew z palca.. a ponoć nie można wyciskać krwi... to co mam zrobić?
-
Odzyskalam laptopa i w końcu naprawiony. Tylko serwis widze zapomniał oddac mi pieniądze za wczesniejsza naprawe. Zgonili wine na nas ze nie podlega pod ubezpieczenie a udowodnilam im ze jednak wina jest inna i laptop dziala a kasy nie ma. Musze panu podesłać nagranie z tel i lepiej zeby sie szybko odniósł do tego bo te 100zl w zębach przyniesie.