Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina wydaje mi się że w ciągu dnia kilka razy na pewno, ale nigdy nie liczyłam, a potem wieczorem przed spaniem i wcześnie rano jak zaczynają się największe harce w brzuchu to znowu kilka razy się zdarzy.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Karolina wydaje mi się że w ciągu dnia kilka razy na pewno, ale nigdy nie liczyłam, a potem wieczorem przed spaniem i wcześnie rano jak zaczynają się największe harce w brzuchu to znowu kilka razy się zdarzy.
No to ja mam podobnie Lolka! -
Karmelllka90 wrote:Widać ze lubicie gotować. Dla mnie stanie przy garach to męka
i ciekawa jestem co mi wymyśli diabetolog bo ja ani zup nie umiem gotować
i na pewno nie nadaje sie do diety z ważeniem! O matko dla mnie to jest tragedia
Przydałby mi sie ktoś kto by mi robił jedzeniewg rozpiski. Ja wtedy mogę mieć wszystkie diety świata haha
Przynajmniej ktoś by ci robił stale różnorodne jedzenie i na pewno smaczne.
Moja przyjaciółka kiedyś z tego korzystała, ja jeszcze nie, ale kto wie
https://bodychief.pl/diety
MamaAga85 wrote:Jeżeli boli mnie tak na wysokości jajników(miejsce gdzie powinny być) przy tym brzuch nie jest ani twardy ani nic to co to może oznaczać ?
Wiem, że jeżeli ból mi nie przejdzie jadę do szpitala pod wieczór
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Tutaj jest dokładnie ten co mamy (0-2 miesiace): https://lovi.pl/lib/products/std0000701.jpg
hehe. Bo szukam stacjonarnie i nie wiem czy to to. Bo w necie nie ma właśnie pokazanego kształtu smoka tylko wzory plastiku
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 17:55
Karollinax26, DorotaAnna, martusiawp, Lolka30, B_002, Fasolka77, barbillla86, Karmelllka90, Natalia-tosia, malutka_mycha, Wiewióreczka, AniaKJ, Kasiulka90, Misiabella, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, położyłam się na lewym boku i po lewej stronie brzuch się wybrzusza co chwilę, mała kopie, ale po prawej wyczułam przed chwilą coś twardego. W dotyku podobne jak stawiająca się macica, ale tym razem to nie to. Resztę brzucha mam miękką tylko to jedno miejsce. Wydaje mi się że to główka dziecka, chyba można ją tak wyczuć przez brzuch, co myślicie?
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:U mnie na obiad dzisiaj : warzywka na patelnie, z zielonym pesto do tego mintaj w czosnku niedźwiedzim z piekarnika
Dziewczyny co u was? U mnie juz brak pomysłów
u mnie kasza owsiana, indyk na parze i surówka z pekińskiej, na jutro zrobiłam żurek oraz własnie skończyłam robić naleśniki z mąki z pełnego przemiału
na kolację śledzie... chyba można przy cukrzycy?Fasolka77
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Wiecie co, położyłam się na lewym boku i po lewej stronie brzuch się wybrzusza co chwilę, mała kopie, ale po prawej wyczułam przed chwilą coś twardego. W dotyku podobne jak stawiająca się macica, ale tym razem to nie to. Resztę brzucha mam miękką tylko to jedno miejsce. Wydaje mi się że to główka dziecka, chyba można ją tak wyczuć przez brzuch, co myślicie?
Na Twoim etapie to całkiem prawdopodobneB_002 lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:U mnie dziś klopsiki wieprzowo-wołowe w sosie pieczarkowym z kaszą gryczaną i jakaś surówka będzie.
Ugotowałam sobie też barszcz ukraiński bo lubię zupy jak mnie głód weźmie, a to wystarczy na 2-3 dni
ale pysznościB_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
B_002 wrote:Wiecie co, położyłam się na lewym boku i po lewej stronie brzuch się wybrzusza co chwilę, mała kopie, ale po prawej wyczułam przed chwilą coś twardego. W dotyku podobne jak stawiająca się macica, ale tym razem to nie to. Resztę brzucha mam miękką tylko to jedno miejsce. Wydaje mi się że to główka dziecka, chyba można ją tak wyczuć przez brzuch, co myślicie?
Mamy tak samo. Kilka dni wcześniej mi się zdarzyło i dziś tez. To na pewno nie jest macica, da się to odróżnić, tez wydaje mi się, że to jakaś część ciała. Pierwszy raz zdarzyło mi się kilka dni temu jak byłam jeszcze w Warszawie, nawet M pokazywałam żeby sprawdził i on mówił, że to pewnie główka
Ja miałam tak w okolicy pępka.B_002 lubi tę wiadomość