Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Na Twoim etapie to całkiem prawdopodobne
Coraz bardziej mam taką świadomość że to już coraz bliżej i to dziecko jest tu z nami, coraz bardziej realne to się stajePaula 90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Basiu miałam ten katering przez 2 miesiące wytrzymałam ale to nie było smaczne. Tzn, niektóre potrawy były ale nie wszystkie. Poza tym jak sama nie umyje warzyw to mam schize, że toxo na nich jest
o to to! ja teraz nawet staram się unikać knajp... wolę w domu zrobić.. przynajmniej wiem co jemFasolka77
-
nick nieaktualnySzonka ty zdolna bestio !!! Piękna poducha.
Karolinka ja tam na fb weszłam na grupy jakieś od mojego męża ale ja tam nic ciekawego nie znalazlam. Jak sie nazywa ta grupa? Ile cie wyniosły zakupy? Ręczy sa piękne !!!!
Paula dzięki za zdjęcie. Bo odczytałam sie ze to kształt sutka ale mój chyba tak nienwyglada Hahahah -
Karmelllka90 wrote:Szonka ty zdolna bestio !!! Piękna poducha.
Karolinka ja tam na fb weszłam na grupy jakieś od mojego męża ale ja tam nic ciekawego nie znalazlam. Jak sie nazywa ta grupa? Ile cie wyniosły zakupy? Ręczy sa piękne !!!!
Paula dzięki za zdjęcie. Bo odczytałam sie ze to kształt sutka ale mój chyba tak nienwyglada Hahahah
Kochana ja jestem na kilku grupach, „newbie kappahl baby girl” „Fasolkove”(ta kobieta ma mnóstwo ubranek na sprzedaż ale ceny są różne) „zara-next-newbie kids”. Grup jest mnóstwo, musisz sobie poprzeglądać. Około 200 zł wyniosły mnie zakupy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Kochana ja jestem na kilku grupach, „newbie kappahl baby girl” „Fasolkove”(ta kobieta ma mnóstwo ubranek na sprzedaż ale ceny są różne) „zara-next-newbie kids”. Grup jest mnóstwo, musisz sobie poprzeglądać. Około 200 zł wyniosły mnie zakupy
Fasolkove chyba cierpi na poważny zakupocholizm bo ogrom rzeczy z metkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 19:16
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Szonka ty zdolna bestio !!! Piękna poducha.
Paula dzięki za zdjęcie. Bo odczytałam sie ze to kształt sutka ale mój chyba tak nienwyglada Hahahah
On ma niby naśladowac sutek w trakcie ssania. Bardziej się spłaszcza i wyciąga niż "zwykle" smoczki. Ta końcówka jest tak wyprofilowana że pracuje pod palcami więc w buzi pewnie też.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Kochana ja jestem na kilku grupach, „newbie kappahl baby girl” „Fasolkove”(ta kobieta ma mnóstwo ubranek na sprzedaż ale ceny są różne) „zara-next-newbie kids”. Grup jest mnóstwo, musisz sobie poprzeglądać. Około 200 zł wyniosły mnie zakupy
Karolinka a jak zamawiasz na tych grupach to przesyłkę zamawiasz za pobraniem?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Szonka, jejkuuu! Jakie to piękne! Masz talent
Basiu, ponoć gin od 20 tc może wyczuć przez brzuch poszczególne części ciała, więc stawiam, że faktycznie główkę poczułaś - super
Karmelka i Paula - Wy na pewno dobre rozeznanie zrobiłyście, warto akurat z tej firmy smoka brać czy macie różne??
I jeszcze pytanie co do butelek, bo znam tylko Avent. Ktoś polecał jakąś firmę na B.. Kojarzycie? Jest dobra?
Karola, śliczne ciuszki...ja też chcę serduszka, kwiatuszki i różB_002, Karollinax26, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam butelki z tommee tipee- dwie kuzynki je miały bardzo polecały i kształtem mi tez pasowały
ja również planuje kupić te smoczki z lovi. Tak naprawdę to jest strzał w ciemno bo czytałam, że dzieci różne smoczki wybierają. Z tego co czytałam to ważne aby był właśnie dynamiczny (lub ortodontyczny ale to to samo podobno) i silikonowy
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyAaaa oszaleje... mój mąż posprzątał łazienkę nie zauwazyl ze wyrzucił moja maszynkę z wymiennymi główkami jutro idę na wizytę o ile krocze to nie wstyd tak moje nogi to już odrębny temat chlip chlip chlip. Musi zasuwać do sklepu
Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Szonka, jejkuuu! Jakie to piękne! Masz talent
Basiu, ponoć gin od 20 tc może wyczuć przez brzuch poszczególne części ciała, więc stawiam, że faktycznie główkę poczułaś - super
Karmelka i Paula - Wy na pewno dobre rozeznanie zrobiłyście, warto akurat z tej firmy smoka brać czy macie różne??
I jeszcze pytanie co do butelek, bo znam tylko Avent. Ktoś polecał jakąś firmę na B.. Kojarzycie? Jest dobra?
Karola, śliczne ciuszki...ja też chcę serduszka, kwiatuszki i róż
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/690732a50821.jpg
Co do butelek ja kupuje dr Browns. Pierwszy raz natknęłam sie na nie jak naszego przyjaciela synek miał kolki, ewidentnie za dużo powietrza zjadał i jeszcze sie dławił z butelek avent im pediatra poleciła i mnie zaskoczyła ta rurka i tak dopytywałam rok temu to było. I przeszły kolki. Zbieg okoliczności mozna powiedzieć, ale na YT tez dziewczyna o nich powiedziała wiec zaczęłam czytac, i tu znowu poleciłam mojej przyjaciółce a nawet jej kupiłam używa jak akurat odciągnie z piersi wcześniej i mowi ze superWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 20:03
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Właśnie ja mam te tommee tipee antykolkowe i też maja takie rurki. Ale tez bardzo dużo dobrego słyszałam o tych butelkach dr Brown, a one nie są szklane ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 20:06
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Nam na szkole rodzenia i koleżanki też mi polecały butelkę medela calma, droga jest niestety z tego co pamiętam. Ja jak szłam do porodu nie miałam kupionej butelki i mi się nie przydała. dopiero po 6 miesiącu jakąś kupiłam, ale ciężko było z ciągnięciem, więc warto wcześniej pod tym względem dawać. Smoka też nie chciał a próbowałam wielu, ale to też nie od początku:)
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Aaaa oszaleje... mój mąż posprzątał łazienkę nie zauwazyl ze wyrzucił moja maszynkę z wymiennymi główkami jutro idę na wizytę o ile krocze to nie wstyd tak moje nogi to już odrębny temat chlip chlip chlip. Musi zasuwać do sklepu
spokojnieza chwilę nie dasz rady się schylić i będzie Ci wszystko jedno...
a propos.. dziewczyny czy teraz też przed porodem należy się ogolić? czy nie jest konieczne?Fasolka77