Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mistella wrote:Daffi musisz mieć skierowanie chyba ze chcesz płatnie to nie. Ja byłam na wizycie, szyjka 34 mm, jest ok. Kazał się oczywiście oszczędzać. Hehe , ciekawe jak. Skurcze jeśli są raz na godzinę mniej więcej - czyli mam na myśli twardnienie brzucha z lekkim cmieniem to jest ok, dopóki nie są regularne i bolesne.
-
Daffi umów na rano żeby w godzinach pracy labolatorium wizytę. Paula nie cierpię tego badania
kupiłam ta glukozę pomarańczowa , wyglada jakby miała mniej gęsta konsystencje niż ta rozrabiana przez pielęgniarki
może nie będę wymiotować hehe
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:az sie boje siebie
Każą Ci powtarzać? Mi powiedział że już nie będziemy powtarzać bo lepsze wyniki daje hba1c a krzywa przy cukrzycy jest ryzykowna (jak skoczy cukier to mogą się różne niefajne rzeczy pojawić)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 21:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMleko mi płynie samo z piersi. Lekko, ale idę jutro po wkładki, tak na wszelki wypadek. Żyły mi też bardzo wyszły (o wiele bardziej niż jeszcze tydzień temu) i czuję takie grudki w cyckach (obstawiam że tam się chowa mleko właśnie).
Niesamowite jak nasze organizmy się zmieniają -
nick nieaktualnyMistella wrote:Paula ja robiłam w 7 tc i nie miałam cukrzycy po obciążeniu , ciekawe jak teraz ...
-
Paula 90 wrote:Będzie dobrze
Każą Ci powtarzać? Mi powiedział że już nie będziemy powtarzać bo lepsze wyniki daje hba1c a krzywa przy cukrzycy jest ryzykowna (jak skoczy cukier to mogą się różne niefajne rzeczy pojawić) -
nick nieaktualny