Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja jestem już u mamy będziemy razem dokańczać jedzonko na jutro
także pewnie już dzisiaj ani jutro za bardzo nie będę miała czasu więc chciałam Wam życzyć spokojnych, wesołych i rodzinnych świat Bożego Narodzenia. Żebyście sobie odpoczęły i żeby nie stresowała Was żadne niepokojące objawy! I zebyscie się nażarły wszystkiego co dobre a cukry były niziutkie
wszystkiego najlepszego :*
Karollinax26, Kasiulka90, Wiewióreczka, Kiwona, Lili90, Lolka30, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
dziewczyny życzę Wam i sobie abym Nam się szyjki nie skracały, brzuszki nie bolały, cukry nie skakały abyśmy dotrwały do kwietnia zdrowe i szczęsliwe!
Wesołych Świąt!Wiewióreczka, Karollinax26, Kiwona, Lili90, DorotaAnna, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Nie badali mnie, ale zdecydowali, że zostaję...
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
Mam wielką nadzieję Kasionek :*
Piszecie o tym żarełku świątecznym, pół biedy, że chociaż dobrze mnie tu karmią, a i mąż z piernikiem się zjawił
Czekam na jutrzejsze badania...na pewno będą jeszcze próbować mnie wypuścić na święta, ale zobaczymy co wyjdzie, nie będę naciskać. Cierpliwie leżę :* Dużo sił w przygotowaniach świątecznych KochaneKarollinax26, Mistella, Kasiulka90, B_002, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wierze, ze ten szpital wyjdzie ci na dobre! Ja teraz żałuje ze w nim nie zostałam przynajmniej kot by mnie nie podrapał i bym nie schizowala. A tak serio to juz nie schizuje bo wyczytałam ze to ryzyko ze mnie zaraził jest praktycznie żadne. Zrobię badania po świętach i wtedy bede myślec.
Dobrze ze masz tak blisko domu i zawsze moze cie odwiedzić rodzina.
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wracam z zakupów, masa ludzi wszędzie a moja mama misiala robic zakupy w 6 sklepach ehh. W Tesco wyprzedaż wpadło kilka rzeczy dla małej. A w lidlu kupiłam jeszcze jedna koszule do spania te rozpinana za całe 15 zł
Tymczasem mam zamiar sie położyć i odpoczywać ohhmartusiawp lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczka wierze, ze ten szpital wyjdzie ci na dobre! Ja teraz żałuje ze w nim nie zostałam przynajmniej kot by mnie nie podrapał i bym nie schizowala. A tak serio to juz nie schizuje bo wyczytałam ze to ryzyko ze mnie zaraził jest praktycznie żadne. Zrobię badania po świętach i wtedy bede myślec.
Dobrze ze masz tak blisko domu i zawsze moze cie odwiedzić rodzina.
nie rób od razu... odczekaj miesiąc bo moja lekarka mówiła, że potzeba czasu żeby coś z krwi wyszłoFasolka77
-
Karollinax26 wrote:Wiewióreczka a jak brzuch ?
Te sterydy na płuca jedynie to w moim przypadku super rzecz.
Fasolka ma rację, z badaniem toxo musisz Kasiu odczekać. Ale na pewno nic się nie stało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/e93eca3bcf99.jpg
Dziewczynki chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych Świąt. Zdrowia, spokoju i radości. By w życiu spotykały nas tylko przyjemne chwile a jeśli zdarzy się, że los nas wystawi na próbę by to tylko była taka mała wstawka przed czymś cudownym. Dla nas wszystkich spokojnych kolejnych tygodni ciąży bez obaw bez niepokoju byśmy wszystkie w zdrowiu urodziły nasze cuda w donoszonych terminach. By dzieciaczki zdrowo i szcześliwie się rozwijały. Dużo pomyślności Kochane dla całych Waszych rodzin.Karollinax26, B_002, Kasiulka90, Wiewióreczka, DorotaAnna, Misiabella, Lolka30, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Jak już tak nam się tu robi miło świątecznie to ja też chciałbym Wam życzyć zdrowia w te Święta. Żeby wszelkie zmartwienia chociaż na chwilę odeszły gdzieś na dalszy plan, żebyście spędziły ten piękny czas w gronie rodzinnym otoczone miłością. Życzę Wam kolejnych spokojnych tygodni ciąży i żeby Nowy Rok był rokiem pełnym pozytywnych doświadczeń i bez zmartwień!
Wesołych Świąt kochane!Kasiulka90, Karollinax26, Karmelllka90, Wiewióreczka, DorotaAnna, Misiabella, Lolka30, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja zycze nam Wszystkim bysmy spokojnie dociagnely do konca, zwlaszcza Wiewioreczce i innym ktore sa mocniej zaniepokojone. Zycze by ciaza byla dla nas pasmem pozytywnych wrazen choc pewnie bez wzgledu na okolicznosci tak jest, no i zdrowych, dobrze spiacych i jedzacych maluchow, mimo ze te niespiace, zle jedzace i niespokojne tez sa zrodlem radosci i szczescia
, ale zawsze dla mamy latwiej jak jest idealnie
No i super czasu spedzonego z rodzina teraz na swieta
Juz nie moge sie doczekac jak zobacze swoja liczna rodzine z banda dzieciakow
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddadcce70f39.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 16:56
Wiewióreczka, Kasiulka90, B_002, estrella, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość