Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Paula w diagnostyce widzę cenę za WIT D 57 zł a za WIT D3 180,5 złStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
MamaAga85 wrote:Zazdroszczę wizyty :)ja dopiero 15 stycznia...
Twoja córeczka będzie już pewnie kluseczką
Też na to liczęMatka nie rośnie, to chociaż mała niech rośnie
Szybko minie do 15stego, zanim się obejrzysz już będziesz na wizycie
Czas tak szybko ucieka ... -
CjwKCAiA9qHhBRB2EiwA7poaeBfiblubLth5swIJ9jgN3EsIT1JJDjV4b7D_LUZmorjMdqyMmsHdphoCsPUQAvD_BwE
Ja kupiłam to do jeżdżenia po domu. Drogie ale jakoś się tak uparlam... W przyszłym tygodniu powinno przyjść to dam znac jak wrażenia. Zdecydowałam się, bo potem do karmienia można używać nawet...martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze dodam słówko o detektorze tetna: dla mnie to był hit całej ciąży.
Dzięki niemu nie jezdziłam co wieczór na IPI mogłam słuchać jak bije serduszko mojej kruszynki kiedy i gdzie tylko chciałam. Ponadto niezapomniane chwile kiedy mąż pierwszy raz miał łzy w oczach
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Też na to liczę
Matka nie rośnie, to chociaż mała niech rośnie
Czas tak szybko ucieka ... -
nick nieaktualnyMy do "wożenia" po domu mamy Leżaczek Tiny Love 3w1. Jak dla mnie rewelacja, nie spodziewałam się, że to będzie takie fajne. Nawet nasz pies lubi w nim być.
Zastępuje kosz mojżesza, leżaczek, kołyskę, bujaczek, łóżeczko i gondole wózka. Jest rewelacyjnyKiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mistella wrote:Hej, ja się czuje psychicznie fatalnie , nie jestem w stanie nic zrobić na dwie rece palec drętwy, mam zjazd nastroju taki ze córcia mówi do mnie „ mamusiu nie chce żebyś była smutna” a mnie szlag trafia ze nie mogę sama zrobić wielu rzeczy, pranie do złożenia wisi , w pralce do powieszenia , nie wiem jak to będzie przez te kilka dni. Ani włosów w kitkę zebrać sobie ani córce no koszmar ! Rozebrałam dziś choinkę już bo patrzeć na nią nie mogę niech się ten paskudny grudzien już kończy!!!!
Daffi tez w nocy spać nie mogę , plecy mnie bolą , ciężko się z boku na bok przewrócić ... dawno nie miałam tak pesymistycznego spojrzenia na świat ! Niech to minie ... -
Mistella wrote:Mogę Apap, ale on nic nie daje ... jakoś muszę przetrwac
-
Karollinax26 wrote:Też na to liczę
Matka nie rośnie, to chociaż mała niech rośnie
Czas tak szybko ucieka ...
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Kasionek wrote:Ja zdecydowałam się na podróbkę tego łóżeczka chicoo lionelo toon.Tez chciałam kosz Mojżesza do salonu a w sypialni łóżeczko.Ale stwierdziłam że kupuje tylko łóżeczko bo ono jest na kółkach to sobie będę jezdziła po mieszkaniu.Ogolnie oglądałam wszytskie łóżeczka tego typu i uważam że są super.Szkoda że tylko do czasu kiedy dizecko będzie siedzieć
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 11:50