Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemka!
Daffi powodzenia! Trzymam kciuki i wierzę, że dasz radę! Ja idę we wtorek
Ja niestety też nie będę chodzić do szkoły rodzenia, także muszę coś podpatrzeć w internecie.
A Ty Kasia dziś poznasz Basię, ale macie fajnie!Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Kochana jednorazowe są o wiele wygodniejsze. Bo nie trzeba tego prac i przechowywać w razie czego (mam na myśli przechowywać jak zacznie przeciekać gdzieś na mieście i będziesz zmianiac to wtedy te zalane trzeba jakoś wziąć ze sobą do domu). Jednorazówki to tak jak pieluszki - jest ich kilka rodzajów i każdemu pasują inne. Wypróbujemy i zobaczymy.
Ja też kupiłam jednorazowe. Ciekawa jestem jak się sprawdzą
Dużo kupiłaś tych wkładek ? -
Hej dziewczyny, u mnie atrakcji ciąg dalszy. Plamie od wczorsj, wczoraj ze skrzepem nawet. Bez żadnej czynności skurczowej. Poznałam do szpitala wczoraj jak zobaczyłam ten skrzep, był na dyżurze mój lekarz i po badaniu okazało się ze wszystko po. Szyjka zamknięta 36 mm, łożysko ok... a plemienie nie można stwierdzić skąd, plamie na brązowo czasem wyjdzie skrzep. Chciał mnie zostawić w szpitalu na obserwacje ale po badaniu gdy okazało się ze jest w porządku wewnątrz odmówiłam ... leżałam wczoraj cały wieczór , dziś plamienie nadal się utrzymuje i mam iść do niego na wizytę po południu i leżeć do tego czasu. Mówię Wam... zwariować idzie , a plamienie ani z nadżerki ani mięśniaka , nic nie widać w badaniu...
-
DorotaAnna, śpię z poduszka, kocham ją
Ale bez względu na to, czy śpię na roawym, czy na lewym boku, czy czasem się obudzę na plecach bardziej, prawa ręka zdretwiala.
U nas szkoła rodzenia rusza 10 stycznia, czyli już za tydzień -
Miatella może to jakiś krwiaczek? U mnie tak było jak zaczęłam plamić że na usg nic nie było widać ale lekarz mówił że może nic nie widać przez to że jest tam krew i obraz jest przekłamany, dał mi luteinę i dopiero jak skończyłam plamić to było widać krwiaka. Ale najważniejsze że wczoraj sprawdzałaś i z dzidziusiem w porządku wszystko. A bierzesz luteinę albo dupka?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mistella wrote:Pewnie dziś mnie skieruje do szpitala już bez dyskusji
Może tak lepiej niż jak masz się w domku zamartwiać. A ile córeczka ma?
Kiwona to był mój jedyny pomysł niestety
U nas szkoła rodzenia 8 się zaczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 07:53
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyMistella to dla ciebie trudne, ze dziecko w domu zostanie, ale z drugiej strony szpital dla dobra drugiego maluszka. Wszytko będzie na pewno dobrze, ale na miejscu będą mogli w każdej chwili zrobić ci usg i monitorować malucha na ktg. Ile ma córcia lat?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mistella wrote:Nie było seksu, nic nie dźwignęłam, zupełnie nie wiem skąd ...