Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Macie może linki do jakichś fajnych filmów takich typu "szkoła rodzenia online" albo coś takiego?
Zastanawiam się czy w ogóle można to ogarnąć na odległość?
Szkoła rodzenia online. Nie wiem czy to fajne, nie sprawdzałam jeszcze.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:https://szkolarodzeniaprenalen.pl/gotowe#
Szkoła rodzenia online. Nie wiem czy to fajne, nie sprawdzałam jeszcze.
Zaczynam słuchać, dam znać czy fajne
Ignaś już nie śpi, w nocy tez wojował. Mąż całą noc kaszlał a ja chyba zwariuje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi przy twoich cukrach na czczo moja diabetolog już by cię insulina ostrzyknela od głowy do stop
haha ona ni zaznaczyła w kółeczko cukier na czczo 92 92 90 i raz po śniadaniu 140 i po wigiliii 146 i te szpitalne po sterydach i z tekstem musimy wprowadzić insulinę ... szczerze nie wiem... czy jest tak wybitna i nie bagatelizuje czy jest tak głupia
-
Ja się wyspalam ale trzeba wstawać
Daffi powodzenia na krzywej - mnie czeka jutro...
Moj młody tez strasznie kopie w nocy- a w domu mam niespacza który mimo 2.5 lat nadal budzi się czasem w nocy... (dziś dwa razy wiec chyba powoli chce mi przypomnieć jak to jest:p)
-
Karmelllka90 wrote:Daffi przy twoich cukrach na czczo moja diabetolog już by cię insulina ostrzyknela od głowy do stop
haha ona ni zaznaczyła w kółeczko cukier na czczo 92 92 90 i raz po śniadaniu 140 i po wigiliii 146 i te szpitalne po sterydach i z tekstem musimy wprowadzić insulinę ... szczerze nie wiem... czy jest tak wybitna i nie bagatelizuje czy jest tak głupia
Moj by na pewno nie dał na takie cukry... a ze zaznaczyła te ponsterydach to niemądre... za to ja bym miała u Twojej diablo już dawno insulinę- zdarzyło mi sie kilka razy 160 po posiłku...a oficjalnie nie mam cukrzycy:D
-
Dzięki dziewczyny zobaczymy co to dzis bedzie. Narazie mialam problem z oddaniem moczu do kubka
zaraz strzele sobie cukier i zobaczymy ile wyjdzie w laboratorium. Mam nadzieję ze to przeżyję i ze nic mi i dziecku sie nie stanie.
-
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Moj by na pewno nie dał na takie cukry... a ze zaznaczyła te ponsterydach to niemądre... za to ja bym miała u Twojej diablo już dawno insulinę- zdarzyło mi sie kilka razy 160 po posiłku...a oficjalnie nie mam cukrzycy:D
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Dzięki dziewczyny zobaczymy co to dzis bedzie. Narazie mialam problem z oddaniem moczu do kubka
zaraz strzele sobie cukier i zobaczymy ile wyjdzie w laboratorium. Mam nadzieję ze to przeżyję i ze nic mi i dziecku sie nie stanie.
a po ostatnim pobraniu przeszło ekspresowo
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny co do fotelików my kupiliśmy cybex atom 5 ma super opinie wychwalany w salonie a jego cena milusia. Co do bazy a ja sobie nie wyobrażam jej nie wiec pomijam fakt wygody, ale dla mnie opasanie fotelika, który jest plastikowy i to jak się ślizgają pasy na nim żadne słowa i zapewnienia nie przekonają mnie ze to jest tak bezpieczne jak baza. Nawet ja siedząc w kurtce nie jestem bezpieczna w pasach a co dopiero pasy na plastiku.
Daffi, B_002, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Daffi powodzenia na krzywej
piękna bryka
to chyba jakiś bebetto?
Ja nigdy nie miałam styczności z żadna cukrzycą dopiero pierwszy raz będę miała krzywą więc na temat cukrów nic się nie wypowiadam bo jestem zielona jak szczypiorek w tym temacie.
A propo isofixu to właśnie jak go nie ma to trzeba porządny fotelik na pasy zakupić, natomiast w internatach (m.in. ci z 8* też) piszą, że u mnie w samochodzie da się to zamontować. W tym miesiącu mąż podjedzie do ASO i dopyta jeśli da radę to będzie super. Ale no mówię jest jeszcze kwestia drugiego samochodu... także i tak musimy podjechać do jakiegoś dobrego sklepu a z tego co czytałam to w Toruniu nie ma żadnego, najbliżej bobowozki w Bydgoszczy. Dziewczyny z Torunia chyba, że Wy wiecie czy któryś sklep nasz ma duży wybór i ogarniętych ludzi?
Dzisiaj obudziłam się nie tylko z zatkanym nosem ale też z bólem gardła i głowy ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 06:56
Daffi lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny co do fotelików my kupiliśmy cybex atom 5 ma super opinie wychwalany w salonie a jego cena milusia. Co do bazy a ja sobie nie wyobrażam jej nie wiec pomijam fakt wygody, ale dla mnie opasanie fotelika, który jest plastikowy i to jak się ślizgają pasy na nim żadne słowa i zapewnienia nie przekonają mnie ze to jest tak bezpieczne jak baza. Nawet ja siedząc w kurtce nie jestem bezpieczna w pasach a co dopiero pasy na plastiku.
Mi się foteliki cybexa podobają z wyglądu bardzo haha ale przecież nie o to chodzi👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Daffi powodzenia na krzywej
piękna bryka
to chyba jakiś bebetto?
Ja nigdy nie miałam styczności z żadna cukrzycą dopiero pierwszy raz będę miała krzywą więc na temat cukrów nic się nie wypowiadam bo jestem zielona jak szczypiorek w tym temacie.
A propo isofixu to właśnie jak go nie ma to trzeba porządny fotelik na pasy zakupić, natomiast w internatach (m.in. ci z 8* też) piszą, że u mnie w samochodzie da się to zamontować. W tym miesiącu mąż podjedzie do ASO i dopyta jeśli da radę to będzie super. Ale no mówię jest jeszcze kwestia drugiego samochodu... także i tak musimy podjechać do jakiegoś dobrego sklepu a z tego co czytałam to w Toruniu nie ma żadnego, najbliżej bobowozki w Bydgoszczy. Dziewczyny z Torunia chyba, że Wy wiecie czy któryś sklep nasz ma duży wybór i ogarniętych ludzi?
Dzisiaj obudziłam się nie tylko z zatkanym nosem ale też z bólem gardła i głowy ;( -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Adamex. Bebetto ciezko w naszej okolicy znalezc a na wysylke w ciemno sie nie zdecydowalabym.
A widzisz bardzo podobnypisz do nas pisz
będziemy Cię wspierać
Karmelka ja się tak bokiem zsuwam z łóżka xd ale jak już chodzę to tylko jedno oko otwieram żeby się nie przewrócić o jakaś zabawkę psa xdKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi trzymam kciuki, ja idę jutro na krzywa. Mnie przeraża już sam fakt 12 h na czczo
Ostatnio krzywa robiłam w kwietniu jakoś, zrobiło mi się słabo, ja to mało słodka jestem. Więc jutro zabieram męża ze soba, sama nie pójdę.
Nie znam się na cukrzycy, nie będę się wymadrzala. Ale jak tak widzę Wasze dylematy, ile różnych opinii różnych lekarzy, to ja marzę, żeby krzywa wyszła dobrze. I tego Tobie życzę, Daffi. I reszcie,ktora jeszcze czeka na badanie
Mi od kilku dni dretwieja ręce, głównie prawa dłoń. Bez względu na pozycję w której leżę. Wkurzające. A akurat jedna z apek moich pisze mi dzisiaj o tym, żeby zgłosić to lekarzowi. No zgłoszę. W poniedziałek.
Zła jestem, bo wieczorem odkryłam, że nie działa mi klucz do programu służbowego, który jest w formie paluch USB. Komputer go przestał czytać, nie widzi go jakby. Dzisiaj ma podjechać nasz informatyk do mnie, ale dopiero wieczorem
Brzuch mnie boli, ale już tak nie panikuje jak wczoraj. Kazik kopie co jakoś czas, choć mam wrażenie że dużo rzadziej, ale możliwe że sobie wkrecam...
Paula, ja też kupiłam pebbles plusz bazą izofix akurat. Czekam na dostawę, ale nie spieszy mi się. Liczę, że w tym tyg przyjdzie łóżeczko
Daffi, bardzo ładny wózekDaffi lubi tę wiadomość
-
Kiwona mnie też przeraża ta Głodówka
A z tym drętwieniem- śpisz z tą poduszką C? Bo mnie np bolały uda i ta poduszka mi pomogla👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️