Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita25 wrote:Dziewczyny, czy któraś z was ma może poduszkę do spania w ciązy fimy matherhood, supermami albo poofi? Bo zastanawiam się nad tymi trzema modelami i nie wiem który wybrać.
Chyba, że jeszcze całkiem coś innego,
Ja mam supermami, jest fajna ale nie mam porównania w użytkowaniu z innymi. Ale chyba jest z tych twardszych. Na początku mnie denerwowała, że nie jest taka plastyczna ale się przyzwyczaiłam. Dobrze wykonana, już prałam kilka razy pokrowiec i wygląda tak samoAle chyba 2 raz bym kupiła z motherhood bo widziałam na żywo i były jakieś takie bardziej puszyste i pulchniejsze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 18:39
Martita25 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Dziewczynki, a karuzela do łóżeczka ? Kupujecie ? Jaką ?
Ja nie kupuje w ogóle👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Martita25 wrote:Dziewczyny, czy któraś z was ma może poduszkę do spania w ciązy fimy matherhood, supermami albo poofi? Bo zastanawiam się nad tymi trzema modelami i nie wiem który wybrać.
Chyba, że jeszcze całkiem coś innego,.
A i witam się z wami w swoje 31 urodzinki bo jeszcze nie pisałam dziś.
Byłam dziś u endokrynologa, muszę zwiększyć dawkę euthyroxu. Trochę pochodzilidmy po sklepach ale nie mam już na to siły za bardzo. Jutro wizyta u ginekologa. A zaraz zmykamy na krewety, bo już za mną chodzą od dłuższego czasu.Martita25, DorotaAnna, valetta94, AniaKJ, Daffi, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Ja mam poduszkę z łóżkoholicy.pl i jestem mega zadowolona. Niecałe 80 zł za 115 cm poduche
Karuzele chyba będę miała ale zostawię jako opcję na prezent od kogoś.
Ja się przymierzam do ostatniego posiłku dzisiaj, bo rano krzywa. Ale za to mam zamiar zezrec miskę zurku i zagryzc chlebusiemMartita25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka30 sto lat i spełnienia wszystkich marzeń!
Ja karuzeli nie kupuje bo przy córce miałam pożyczona i wcale nie była nią zainteresowana więc teraz nawet nie pożyczam
Byliśmy dziś na sankach ale młoda miała frajdęnie chciała do domu wracać... A teraz już słodko śpi. Mąż na nocce więc wieczór spędzam w samotności
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny