Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka kochana Wszystkiego Najlepszego
spełnienia marzeń
Ja odchorowuje ta krzywa cukrowa. Czuje sie dziwnie.. Ale wstalam wczesnie.. Glod.. Kawe wypilam przed 12 i tak mnie głowa boli.. Zdrzemnelam sie niedawno.. Mam taki dziwny smak w buzi zawsze myslalam ze to skok cukru a mam cukier 98.. Chyba do jutra bede taka nieswoja.Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Pojechałam do rodziców i jeszcze sie u nich na kolędę załapałam :p
Karmelka jak masz takie długie sweterki spokojnie możesz je wykorzystacja tez szlafrok obecnie testuje i bardzo przypadl mi do gustu. Nie czuje sie w nim taka rozmemłana, prosto z łóżka
B002 na pewno ze wszystkim wyrobicie sie w czas
Estrella wrzuc jaki podgrzewacz kupilas
Valetta tez planuje ye pojemniczki z Ikea, nie sądziłam, ze sa takie tanie. Miła niespodzianka
A koszule xl wydaje mi sie, ze moga byc troszke przyduze. Super jest ta pierwsza, nie widzialam jej w moim sklepie.
Za to mierzylam ta ostatnia i czulam sie w niej dziwnie... jak w sukience :p no i ten material mi nie podpasowal.
Ogolnie niexle sie uwinęłaś z wyprawka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 20:09
valetta94, B_002 lubią tę wiadomość
-
Lolka sto lat
ale fajne te ciuszkizaraz bym sie przejechala pochodzic po sklepach
u nas napadalo tyle sniegu ze nie da sie wjechac autem na plac.....ostatnio tyle sniegu tu bylo chyba z 5 lat temu albo i dluzej......naszczescie sasiad freze odpalil i nas poratowalLolka30 lubi tę wiadomość
-
Ja kupilam sobie do porodu koszule czekam az mi dojdzie ale wzielam z takim zapasem cm ze nie jestem w stanie tego nawet osiągnąć :p ale przynajmniej dupa i cycki nie beda mi wystawac jak z tej szpitalnej.
martusiawp, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka z kilogramami to chyba ja jestem rekordzistka
Martita ja pod koniec grudnia zamowilam ze Smyka motherhood i jeszcze przesylka nie dotarła. Jak mi za jakis czas anuluja zamówienie to chyba kogos pogryze
Karolina ja nad karuzela myslalam, ale jeszcze nie mam zadnej na oku.Kasiulka90, Martita25 lubią tę wiadomość
-
Aga2606 wrote:Kiwona to my jutro razem pijemy wspaniała miksturę! Dla mnie najgorsze tyle czasu bez kawy wytrzymać...
-
Dziewczyny pytałam wczoraj a że to dla mnie ważne więc spytam znowukupujecie laktator? Jaki? Jak nie to dlaczego?
Dzisiaj ja mam STUDNIÓWKĘ[/QUOTE]
gratki!
ja się nie wypowiadam na razie w sprawie laktatora.. w sobotę zaczynamy szkołę rodzenia właśnie od technik laktacyjnych to może wtedy zabiorę głosna razie jestem zielona w temacie... mam jedną wątpliwość... nie lepiej kupić po porodzie? jak już będzie wiadomo czy w ogóle będzie pokarm etc?
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Mąż zaprowadził samochód do mechanika bo coś się stało z nawiewem, zachciało mi się zakupów... poszliśmy do serenady a nie mam daleko. Byłam w h&m i kupiłam czapeczki i skarpetki ;P szczerze na tych wyprzedażach nic już nie zostało albo nic nie było w sumie wszystko co mi się podobało dalej w standardowych cenach. Byliśmy w smyku i kupiłam małej pierwsza książkę! Byłam tez w Esotiq nie ma już wyprzedaży, widziałam te szlafroki i ten co ma India i ten co ma wiewióreczka. Ale coś nie mogłam się przekonać. Wiewióreczka ciut za ciepły a ten co india ma typowo sweterkowy i się zastanowiłam czy nie lepiej wziąć sweterek
ja długich sweterków mam cała masę. Szlafrok mam ale taki po pupę i polarowy wiec odpada... a plenta taka ze zasapalam się jak smok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/696b99c440d9.jpg
Karmellka jesteś forumową shopping queenFasolka77
-
Lolka 100 lat! Dużo zdrowia, szczęścia i miłości oraz spełnienia wszystkich marzeń
Estrella dzieki za cynk. Choc ja jeszcze jie zdecydowalam jakie oieluchy kupię, jednak chyba zaczne o Dadda
Daffi kiedy beda wyniki?
estrella, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:
gratki!
ja się nie wypowiadam na razie w sprawie laktatora.. w sobotę zaczynamy szkołę rodzenia właśnie od technik laktacyjnych to może wtedy zabiorę głosna razie jestem zielona w temacie... mam jedną wątpliwość... nie lepiej kupić po porodzie? jak już będzie wiadomo czy w ogóle będzie pokarm etc?
Też się właśnie nad tym zastanawiam, a jak już w szpitalu będzie potrzebny? -
B_002 wrote:No właśnie, najlepiej dostosować wybór do swoich potrzeb
Ja po mieście też z buta lub jeśli jest dalej to tramwajem/autobusem, ale wyjazdy weekendowe są dość częste, a w lato na pewno będą jeszcze częstsze.
ja mieszkam poza miastem i już nie pamiętam kiedy jechałam autobusem lub tramwajemwszędzie autem.
Fasolka77
-
nick nieaktualnyIndia podgrzewacz kupiłam taki:
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/488322/s/lovi-podgrzewacz-do-butelek-bialy/category/2557/
Przy córce miałam baby ono pozyczony od znajomych i to jest porażka. Ustawialam np temperaturę na 2 a mleko raz gorące raz chłodne... Dodam że temperatura początkowa mleka zawsze taka sama... Tak więc teraz postanowiłam kupić droższy i mam nadzieję że lepszy.india lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Według mnie taką powinnaś zbijać, ale z drugiej strony w ciąży może być podwyższona temperatura ciała. Nie mam pojęcia więc nie pomogę, ale naturalnymi sposobami ja bym już próbowała zbijać bez leków.
chyba juz powinnaś zbijać.. w ciązy jest podwyższona ale raczej w I trymestrze tylko do czasu aż się łożysko nie wytworzyFasolka77
-
malutka_mycha wrote:Też się właśnie nad tym zastanawiam, a jak już w szpitalu będzie potrzebny?
Moja bratowa po cc nie miała pokarmu i już w szpitalu używała laktatora. Ale tak myśle, że w szpitalu to powinni mieć jakiś na pożyczenie na czas pobytu w szpitaluFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
india wrote:
A koszule xl wydaje mi sie, ze moga byc troszke przyduze. Super jest ta pierwsza, nie widzialam jej w moim sklepie.
Za to mierzylam ta ostatnia i czulam sie w niej dziwnie... jak w sukience :p no i ten material mi nie podpasowal.
Ogolnie niexle sie uwinęłaś z wyprawka
Kurcze oby były dobre, te z wyprzedaży to zostaly tylko XL, więc nie było wyboru. Ostatnio od mamyginekolog kupiłam piżamkę L i w biuście przyciasna była a nie mam rozmiar C/D teraz..Ciekawa jestem tego materiału ostatniej sukienki, jak będą za długie to zawsze mama mi skróci. Jakoś do spania muszę mieć luz nie lubię jak coś mnie ściska i uwiera. No zobaczymy dopiero za 8 dni przyjdą.
Podgrzewacz mam Tommee Tippee https://www.ceneo.pl/1809741
Lolka wszystkiego co najpiękniejsze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 20:34
india lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:chyba juz powinnaś zbijać.. w ciązy jest podwyższona ale raczej w I trymestrze tylko do czasu aż się łożysko nie wytworzy
Wzięłam chłodny prysznic i robilam zimne okłady, przespałam się ale nic to nie dało. Wzięłam paracetamol zobaczymy jak będzie jutro, mam nadzieje że bez temperatury. Wszystko zniosę tylko ta temperatura mnie strasznie martwi👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyindia wrote:Estrella dzieki za cynk. Choc ja jeszcze jie zdecydowalam jakie oieluchy kupię, jednak chyba zaczne o Dadda
Dla mnie te dady początkowe były zbyt grube i zupełnie mi nie odpowiadały. Dlatego 1, 2 i chyba przez jakiś czas 3 miałam pampersy a dopiero później przeszłam na dadeale wiadomo każdemu co innego pasuje... Więc musisz sama zobaczyć co Tobie i małej będzie odpowiadało
india lubi tę wiadomość
-
Valetta a jak ta piżamka Emilka ? Ja czekam aż otworzą znowu sklep i chce ją zamówić👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️