Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Moja bratowa po cc nie miała pokarmu i już w szpitalu używała laktatora. Ale tak myśle, że w szpitalu to powinni mieć jakiś na pożyczenie na czas pobytu w szpitalu
W szpitalu gdzie rodzilam były laktatory elektryczne i pacjentki mogły ich używac.B_002 lubi tę wiadomość
-
Martita25 wrote:Dziewczyny, czy któraś z was ma może poduszkę do spania w ciązy fimy matherhood, supermami albo poofi? Bo zastanawiam się nad tymi trzema modelami i nie wiem który wybrać.
Chyba, że jeszcze całkiem coś innego,
Tak jak mówi Lolka, poducha jest duża, a ja też mała...ale nie mam porównania do innych.
Lolka, wszystkiego najlepszego! Też niedawno kończyłam 31Jakie masz tsh?
India, nie jesteś rekordzistkąU mnie +13
Najlepsze jest to, że dalej mieszczę się w spodnie nr 25, tylko bandzioch wieeelki.
Kasiulka90, Martita25, Lolka30, B_002, india, Lili90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martita25 wrote:Dziewczyny chce dzisiaj wieczorem zamówić ten rogal do spania. Macie jakieś i polecacie albo odradzacie? Bo jak mam wydać kasę i kupić coś strasznie niewygodnego to trochę szkoda.
ja mam z supermami.pl w kształcie C i sobie mega chwalę!Martita25 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:A propo takich różnych zakupów wyprawkowych. Kupujecie taki specjalny kosz na zużyte pampersy? Mój brat coś takiego ma twierdzi ze to jest absolutny must have, ogólnie cena tego śmietnika nie jest duża ale już wkłady do niego wychodzą drogo.
ja na pewno kupię bo zawartość może dawać po oczachFasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Chaotycznie dziś Was czytam i nie wiem czy przeoczyłam...odezwała się Mistella i Lili?
Byłam wczoraj na szkole rodzenia - poduchy takie, że leżałamJutro Wam poopowiadam ciekawostki.
Nie odzywały się dziewczyny👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Moja bratowa po cc nie miała pokarmu i już w szpitalu używała laktatora. Ale tak myśle, że w szpitalu to powinni mieć jakiś na pożyczenie na czas pobytu w szpitalu
-
No tak pewnie nie we wszystkich, w zasadzie nie pytałam czemu miała swój laktator założyłam, że po prostu woli swój👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
https://www.smyk.com/abakus-baby-podgrzewacz-i-sterylizator-do-butelek.html
Ja kupiłam tkwi podgrzewacz, używany na olx. Nie byłam przekonana do zakupu, więc poleciałam ekonomicznie
Laktator chce mieć, ale jeszcze sie nie zabrałam za szperanie. Przy synu miałam medele, był super ale przechodził potem z rąk do rąk i w końcu padł. Ale u mnie i tak po 2 tyg było po pokarmie, więc mam dylemat czy tym razem inwestować. Chcialabym karmić piersią, chciałabym rodzić naturalnie, ale mam lek że się znów nie uda i się zawiode na sobie... -
Kurcze jest juz 3 stycznia z zusu powinni mi przelac na koniec grudnia z tego co sama kapuje i nie ma nic. Pierwsze zwolnienie mialam od 16 października, odliczylam od tego 33 dni, bo za tyle mial mi zaplacic pracodawca i wyszlo mi ze zus powinien mi zaplacic za okres od 19 listopada. Zus ma 30 dni na wplacenie ktore minely pod koniec grudnia. Zadzwonie do nich ale chce poczekac jeszcze chwile, mial ktos taka sytuacje? Dodam ze moja firma nie zatrudnia ponad 20 osob, wiec ma mi wyplacac zus.
-
DorotaAnna wrote:Valetta a jak ta piżamka Emilka ? Ja czekam aż otworzą znowu sklep i chce ją zamówić
Szczerze po tylu pozytywnych komentarzach spodziewałam się czegoś lepszego. Przed ciaza nosiłam S. Wzięłam rozmiar L i koszulka przy ciasna w biuście a spodenki Ok, ale nie w ciąży bo są z wysokim stanem, więc jak niby je nosić z brzuszkiem.. Można je opuścić pod brzuszkiem, ale wtedy krok mam w kolanach i jest nie wygodnie, a podwijać je to też słabo. Powinni je na gumce zrobić, taki pas czy coś.. Szczerze to gdyby kosztowała połowę taniej to byłoby jeszcze ok, ale mamaginekolog przesadza z tymi cenami. Zostawiłam ją bo nie miałam kiedy odesłać, po ciąży może będę ją nosić jak trochę schudnę. -
valetta94 wrote:Szczerze po tylu pozytywnych komentarzach spodziewałam się czegoś lepszego. Przed ciaza nosiłam S. Wzięłam rozmiar L i koszulka przy ciasna w biuście a spodenki Ok, ale nie w ciąży bo są z wysokim stanem, więc jak niby je nosić z brzuszkiem.. Można je opuścić pod brzuszkiem, ale wtedy krok mam w kolanach i jest nie wygodnie, a podwijać je to też słabo. Powinni je na gumce zrobić, taki pas czy coś.. Szczerze to gdyby kosztowała połowę taniej to byłoby jeszcze ok, ale mamaginekolog przesadza z tymi cenami. Zostawiłam ją bo nie miałam kiedy odesłać, po ciąży może będę ją nosić jak trochę schudnę.
Oo... a ja taka byłam na nią napalona👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
W niektorych szpitalach sa na miejscu laktatory szpitalne, zajebiste maszyny
w moim szpitalu niestety nie bylo i mi sie przydal wlasny. Nawet jak ktos by chcial uzywac na podkrecenie laktacji, to dobrze jest miec od poczatku. Tyle ze mozna kupic po porodzie, choc ja jestem z tych co musialy miec juz ze soba a nie denerwowac sie ze musze czakac az maz kupi. Mialam medele minielektric, dobrze ciagnie, ale glosne ustrojstwo, niektorzy zachwalaja a niektorzy nienawidza
-
Lolka30 wrote:Ja mam z motherhood i powiem szczerze że dla mnie jest trochę za duża, nie odczuwalam tego dopóki nie skorzystałam z tej biedronkowej na wyjeździe i była dla mnie wygodniejsza. Mam 163cm wzrostu jakby co
.
A i witam się z wami w swoje 31 urodzinki bo jeszcze nie pisałam dziś.
Byłam dziś u endokrynologa, muszę zwiększyć dawkę euthyroxu. Trochę pochodzilidmy po sklepach ale nie mam już na to siły za bardzo. Jutro wizyta u ginekologa. A zaraz zmykamy na krewety, bo już za mną chodzą od dłuższego czasu.
LOLKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!Lolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77