Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze już z dnia na dzień jest coraz gorzej jeszcze jutro muszę jechać na cały dzień na uczelnie bo mam sesje i egzaminy i nie da sie tego przełożyć bo próbowałam to samo w sobotę zero wyrozumiałości ze strony wykładowców tymbardziej ze mam leżeć i sie oszczędzać dxwonilam do gin i pozwolił mi jechać przemyśle to jeszcze
-
Miriam może wykładowcy jak Cię zobaczą to trochę lżej podejdą i dziwne że nie chcą Ci iść na rękę pamiętam że jak byłam na studiach koleżanki w ciąży mogły liczyć na przełożenie terminu. Myślę ze jak pojedziesz samochodem tam będziesz siedziała to nic sie nie powinno stać ale postępuj jak czujesz żebyś się nie denerwowała.
-
nick nieaktualnyNo pojadę autem tylko mam kawał drogi az na zeran z Pisseczna prawie wiec trochę tej jazdy bedzie mam nadzieje ze jak zobaczą ze przyjechałam to jakoś sie z nimi dogadam zeby zaliczyć szybko a nie czekać cały dzień na egzaminy tylko rach coach i do domu
-
Zazwyczaj mam chwilowe ataki zadyszki jak dużo się schylam albo wchodzę po schodach ale zdarza się też że leżąc dzidzia prawdopodobnie tak się ułoży że brak mi tchu.
A z chrapaniem, to bywa i tak że sama siebie obudzę
No to teraz ja - obwód brzucha na dzień dzisiejszy 111cm -
Makcza wrote:Jeśli jest tu gdzieś Doris, to niech powie, czy spotkamy się w szkole rodzenia U nas trwa 4 tygodnie, wykłady + gimnastyka 3 razy w tygodniu oraz basen raz w tygodniu.
Jestem, jestem. Ja już kończę szkołę. Jeszcze tydzień został. Niestety kiepsko się czuje i mam kaszel i możliwe, że będę odrabiać ostatni tydzień zajęć w lutym.
Poza tym u mnie w brzuszku 98cm i 10kg na +
-
nick nieaktualny
-
ja się obudziłam dzisiaj ze strasznym bólem szyji, nawet nie moge się odwrócić ;-( mam tylko nadzieje że jakoś źle spałam i to od tego.
koral powodzenia.
małam u mnie też nisko więc nie jesteś sama, a jesteśmy na tym samym etapie -
Na aqua nie chodzę, bo łatwo łapię infekcje. Poza tym ostatnio mam tyle chodzenia, że nie potrzebuje dodatkowej aktywności. Zajęcia gimnastyczne są lekkie i relaksujące. Ogólnie szkoła ok, niektóre wykłady trochę nudne, ale generalnie dostałam odp na pytania które by nawet nie przyszły mi do głowy.
Jeszcze nie wiem czy będę odrabiać, zobaczę jak się będę czuć po weekendzie. -
Witam dziewczyny po dłuższej przerwie. Nadrobiłam wszystkie zaległosci.
Wczoraj miałam wizytę i zobaczyłam moją Emilkę. Waży 1050 g i wszystko jest ok. Wyniki z glukozy mam super, także mogę spokojnie jeść czekoladę. No ale muszę chyba pomyśleć, żeby jednak troszkę jej ograniczyć. Ja już mam 13 kg na +, a obwód brzuszka 101 cm.
My niestety zrezygnowaliśmy ze szkoły rodzenia. Byłam zapisana, ale niestety godziny zajęć nam ni odpowiadają. Zaczynają się o 16 30. Mój mąż najwcześniej pracę kończy o 17. Także zanim by dojechał przebrał się (pracuje w garniturze) to najwcześniej byłby o 18. Z resztą czasami ma niespodziewanych klientów. Jeszcze jakby ta szkoła była za darmo, a tak 250 zł trochę szkoda wydać i nie skorzystać w pełni. Jakos damy radę bez szkoły.
Co do położnej to jak juz z kiedys pisałam w szpitalu w ktorym mam zamiar rodzic pracuje polożna, ktora jest kuzynką mojej teściowej. Jutro wybieram się do niej z wizytą. Bardzo mi pomogła kiedy byłam w szpitalu po obumarciu ciąży. Także wiem, że mogę na nią liczyć i pod jej okiem będę miała dobra opiekę. Mam zamiar ja podpytać wszystko jak wygląda poród w tym szpitalu i myślę że jakbym chciała zobaczyć salę porodową to też byłaby taka mozliwość.
Teraz mam zamiar wziąć się ostro za zakupy wyprawki. Rozglądałam się po sklepach oraz na allegro i stwerdziłam, że większość kupuję na allegro. Macie może jakiegoś sprzedawcę godnego polecenia?? Czy którąs z Was kupowała może te kompleciki poscieli na allegro co sa zestawy np z 15 el.??
lusia22 lubi tę wiadomość