Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koral trzymamy kciuki! Powodzenia.
U mnie też slonko za,oknem,piękne wiec,chyba 5 minutowy spacerek w około bloku będzie:)
A w poniedzialek wizyta kolejna. Tylko chyba,zwykla bez usg, ale zastanawiam sie czy nie poprosic o usg i sprawdzenie jak Mała podrosła, jestem ciekawa ile waży. -
Dziewczyny, czy wy też tak już puchniecie? Czuje się wielka, ciężko mi zwlec się z łózka a obrączka ledwo wchodzi na palec. Wczoraj lekarz mi powiedział, żebym już nie tyła więcej, bo się zrobią obrzęki a ja już jestem opuchnięta. Znacie jakieś sposoby na to? Może nie jeść na noc (ostatnio mi się zdarza?
-
doris - na obrzęki...pić dużo wody, podobno to pomaga...( gdzie nie czytam, to to pisze) i ogranicz lub zrezygnuj z soli, bo ona zatrzymuje wodę w organizmie. Ja w poprzedniej ciąży też miałam z tym problemy...zobaczymy tym razem, na razie spokój, ale zobaczymy..
koral - Trzymam mocno kciukasy!! Chłopaki na pewno pomogąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 10:24
doris85 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj byłam na walentynkowej wizycie:) niestety bez męża. Leży z zapaleniem płuc;( mało co i by wylądował w szpitalu:( więc ostatnie dni jakoś stresu mi nie szczędziły. Mam nadzieję, że nie odbije się to na małym. Już duży chłop z niego bo waży 2232
Lekarz chciał żebym zrobiła mężowi niespodziankę i nagrał całe usg na płytkę
niestety mały nie chciał pokazać buźki. Centralnie ma buzię odwróconą do kręgosłupa. Lekarz bardzo się starał ale mały uparciuch nie dał za wygraną
Położenie nadal główkowe. wiec wszystko ok
aphrodita na bank wszystko będzie dobrze, zobaczysz.
Koral trzymam kciuki za egzamin -
nick nieaktualny
-
Martusska współczuję, ja w zeszłym roku zalałam się wrzątkiem na dole brzucha tak mocno, że aż z koszulką skóra odeszła:/ Pamiętam, że takim proszkiem zasypywałam ranę ale mam nadzieję, że u Ciebie to mniej poważne.
Ja zapominam często o brzuchu, że tak wystaje i o kanty się obijam często i mam takie rysy heh.
Koral gratulacje z tak pięknie zdanego egzaminu:) -
Koral, gratulacje
Oj Martusska, mam nadzieję, że niezbyt poważnie się oparzyłaś...
Ja też co tydzień czytam info i pstrykam fotkę...Za to moje dziecko zrobiło sobie na kartce tabelkę i codziennie zakreśla dni do końca
Za to mniejsze dziecię ma dziś senny dzień, ja zresztą też..najchętniej bym z łóżka nie wyłaziła, ale gości będę mieć i nie ma jak się położyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:39
-
nick nieaktualny