Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o jaaa jak dobrze,że piszecie o tych torbach, co spakować, co na wyjście itp
jakoś łatwiej mi to poukładać w głowie. Torbę też chcę jakoś na początku marca spakować
a co do tego żeby tata się odnalazł, to ja na komodzie wewnątrz szuflady przykleiłam kolorowe karteczki z napisem: body dł. rękaw, pajace, śpioszki itp
żeby potem jak będę krzyczeć przynieś mi śpioszki, nie było pytania a co to są śpioszki
choć i tak już się nauczył
Natalia chyba wykorzystam ten patent z pakowaniem w torebki z napisami -
MI bardzo pomogło po pierwszym porodzie tantum rosa.. rozrobiłam sobie w buteleczce pół litrowej i lezałam na łozku i robilam okłady..naprawde jest to zbawienie.. a dla dziecka miałam ciuszki na 56 i się topiła w nich
większych nie brałam nawet, bo zawsze mozna dowieźć..jakby były małe. Więc nie pakujcie tego zbyt wiele. .bo nie ma po co
-
Witam jestem okropniście chora a moja córcia Marysia od 1,5 tyg chora i dziś w nocy obudziła się około 3 z płaczem że boli ją ucho oczywiście temperatura i płacz niespałyśmy chyba do 6 a wstałyśmy około 9 i teraz cały czas leży nic nie chce jeść tylko pije narzeka też na ból brzuszka a mnie męczy straszliwie kaszel i katar aż mi łzy lecą niedługo to przy każdym kichnięciu będę miała mokro. Kiedy te choróbska się skończą już ma dość już od dwóch tygodni prawie nie wychodzę z domu już mi pod beretem szwankuje
-
Kozgo u lekarza nie byłam bo przez chorobę małej nie mam jak leczę się domowymi sposobami dziś kupiłam sobie ten syrop dla cięzarnych i sprey do nosa tej samej serii więc myślę że trochę będzie lepiej ale jak to pikuś aby małej preszło. U mnie takie przeziębienie trzymało już 10 lutego i jakoś mi przeszło a teraz znów aby przy porodzie być zdrowym a teraz jakoś wytrzyma.
właśnie wróciłam z zakupów szok strasznie mnie bolą nogi a gdzie to jeszcze będzie przed porodem. Dziewczyny czy zauważyłyście żeby już Wam się brzuch opuścił ? Bo mam wrażenie że już u nie jest niżej -
nick nieaktualny
-
ja też mam nisko całą ciążę
moja mama już któryś raz mi mówi: Ty ale masz ten brzuch jakoś nisko
Dziewczyny mam do Was pytanie: czy jeśli zbadam sobie cukier przy rutynowym badaniu krwi na czczo, to gdyby była cukrzyca ciążowa to będę miała podwyższony cukier? czy niekoniecznie musi to w zwykłym badaniu krwi wykazać? Miałam oczywiście robione badanie z obciążeniem glukozy ale chciałam sobie tak rutynowo zbadać cukier przy najbliższej morfologii. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia89 wrote:Martusska a jak tam Twój brzuszek po tym oparzeniu? wszystko ok? co do tego badania cukru to pewnie Lusia by mi dokładnie odpowiedziała
ale coś ostatnio się nie udziela... ;/
Tak wszystko dobrzemam plamkę cały czas ale nie jest to rana
a co do cukrzycy. To jak jest wysoki przy rutynowym badaniu to wtedy kierują na dokładniejsze właśnie z gluzkozą. Bo to głównie chodzi o to czy cukier się bardzo dźwiga po spożyciu jedzenia. A to jest niebezpieczne. -
Zawsze lepiej sprawdzić jak coś Cię niepokoi. Minsię wydawało, że nisko mam brzuch ale jak jem to musze na pół leżąco bo inaczej tak mnie ciśnie pod żebrami, że słabo się robi mi
i ciagle przez takie jedzenie muszę się ubrudzić hehe jak świnka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 23:10