X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://lakowasklep.pl/zele-do-prania/34-persil-sensitive-zel-dla-dzieci-1168l.html

walabia, magdalena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) mam nadzieje ze sie link przyda ja u nich chusteczki hippa zamawialam :) i realizacja szybka wiec polecam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusteczki hipp tylko :) no tak to chętnie z Niemiec mam pod nosem stoi facet busem na trasie Magdalenka Piaseczno :) ale chusteczek hippa nie ma wiec tam zamawialam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i fajne jest to ze do 30 kg płacisz raz za kuriera a nie tak jak na Allegro :P

• saszka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat kupuję w sklepie u siebie w mieście i nie płacę za przesyłkę, bo wychodziło by prawie 2 razy drożej i mam w takim wydaniu

http://allegro.pl/niemiecki-persil-plyn-do-prania-sensitive-1-16l-i4033842925.html ale to chyba kwestia opakowania.

Warto popytać w sklepach i na stoiskach z niemiecką chemią, czasami są w stanie sprowadzić na zamówienie.

Miriam lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde może i ja spróbuje tego płynu tylko wyprubuje go najpierw na Czarku bo ten to zaraz wyspany bedzie jak cos z nim nie tak najpierw podjade do tego faceta co stoi na trasie z chemia bo muszę go jakoś do domu przemycic zeby nie widział bo jak zobaczy inny proszek czy płyn to odrazu go wszystko bedzie swedzialo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam białego jelenia :D małej prałam w loveli część i część w jeleniu

Ja to sie śmieje ze piore ubrania dla Czarka w odpowiedniej nazwie Jeleń :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 22:31

Tusia89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja ciągnie do łóżka mojego Jelenia :D bo zaraz top gear sie kończy :) Wiec może przytuli trochę hehe :) kolorowej nocy dziewczyn no i maluszki tez niech grzecznie śpią i nie dołączają w nocy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia ja miałam robiony gbs w poniedziałek 24 wiec chyba już czas :)
    Miłej kąpieli i kolorowych snów :) tez uciekam :)

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Emilka waży 2700 g, niestety jelitka bez zmian. Ilość wód płodowych w normie i jelitka pracują, brzuszek też normalnej wielkości, także może nie jest źle. W poniedziałek mam się zglosić do szpitala na patalogię, tam będę miała konsultacje z chirurgiem dziecięcym. Mam nadzieję, że długo tam nie będę.

Miriam lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia ja Gbs miałam we wtorek ten więc pewnie jutro Ci pobiorą albo dadzą skierowanie..

Aphrodita Emika to już kawał kobietki :) trzymam kciuki za wizytę koniecznie daj zmać co powiedział chirurg.
    Mój Tymek też się uaktywnił a kąpiel go tylko pobudzila hehe.
    Spijcie dobrze:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Mojego bączka to też godzina aktywności :P

Miriam jesteś niemożliwa ;) DOBRE MASZ TE TEKSTY :p A MÓJ JELEŃ tylko czeka do czwartku bo ogląda jakaś serię programów o wydobywaniu złota... masakra jakaś :P

kolorowych snów mamuśki :)

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wstawajcie nie mam z kim rozmawiać ;)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti, melduje się, że wstałam :) ciężka noc. Was też tak pęcherz boli w nocy?!?

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! A mnie tak w pachwinie boli i w podbrzuszu. Taki ostry ból jakby się coś odrywało! Ja bym juz chciała byc po.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam rownież :) i zaraz się biorę za jedzenie kanapek z białym serem i bawarka:)
    Ja mam wrażenie, że omija mnie faza mocnego snu cały czas mam wrażenie, że się kręcę, wiercę.

Koral nie ma ci się dziwić, że z córcią łatwiej było, teraz masz całkiem sporą już 2 łobuziakow:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fajnie, że wszystkim z nas coś dolega :) To chyba nazywa się ciąża? ;)

doris85, haybeauti lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas dopakować torbę

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka też już wstałam:P zawsze wstaję o 9 :P zjadłam śniadanie i czekam aż mały pokopie ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej widzę, że prawie dla każdej z nas noce są koszmarne, ja spię najwyżej po 4, 5 godzin najgorzej że w dzień tez nie mogę usnąć, bo od pół roku sąsiad pode mną robi remont ( ile to może trwać?). nie wiem co będzie jeśli on nie skończy do mojego porodu, właśnie od pół godziny wierci coś dokładnie pode mną aż się podłoga trzęsie, przecież to moje maleństwo nie będzie jak miało spać.

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ