Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie sie pochapalam z Czarkiem o sex
nie no nie moge zeby baba faceta prosiła o sex
i ten jego argument ze tam jest mały człowiek ktory puka co wieczór go w rękę i nie może on sie przełamać
no i juz kurde to jego zasrany małżeński obowiązek tak mu wykrzyczalam to parschna śmiechem i weź tu bądź kobieto mądra i wymysl cos bo fochem tym razem nic nie wskorasz
-
Miriam, uwierz, ze nie jestes sama, ja nawet jak nie mialam czerwonego swiatla, to nie raz sie prosilam, a jedynie co to moglam sie z plecami chyba pomacac:/ a faktycznie argumentacja zadna, no ale chlopowi nie wytlumaczysz. Chociaz jakbym mogla rodzic sn to chocbym miala gwalcic to bym go brala, bo nie ukrywajmy, ze na takim etapie to tylko pomaga:-)
Miriam lubi tę wiadomość
-
Mój też niechętny szczególnie, że zawsze jak zaczynamy się przytulać mały nie pomaga i kopie hehe i mój maz tez jak juz teraz jest duzy brzuch i mocne kopniaki od Tymka to nie może się przełamać fakt, że trudno mi też się skupić na jakis zbliżeniach jak mały kopie hehe
Poszłabym dzis na basen ale chętnych brak a samej mi się nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:09
Miriam lubi tę wiadomość
-
miriam a ten czop co pisałaś to był taki gęsty śluz? był podbarwiony krwią? bo mnie kawałek w szpitalu zszedł akle to był taki śluz rozciągliwy i troche taki galaretkowaty, a wczoraj też wyleciało jednorazowo dużo śluzu takiego troszke gęściejszego,kremowego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz to w sumie juz wszystko jedno kiedy urodzę byle dotrwać do poniedziałku do przekrecenia, a potem to już mogę rodzić, zreszta musze się przygotować na poniedziałek kuż na poród w razie czego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:49
Bea_tina, Miriam lubią tę wiadomość