Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
to kozgo będziemy trzymać za was kciuki żeby wszystko było po waszej myśli
niech się Tymek nie wygłupia, tylko niech robi fikołka żeby mama była szczęśliwa i nie musiała się denerwować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:56
-
nick nieaktualny
-
Dostaje się zastrzyk rozluzniajacy nie mający wpływu na dzidzie i podłączaną pod ktg i usg i lekarz tak troche jak przy badaniu przez brzuch pomaga maluchowi w jedna lub w druga sie przekręcić podobno mało przyjemne a trwa ok 5 min. Potem jak się uda wszystko wraca się do szpitala na jeszcze jedno ktg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea_tina wrote:Miriam, uwierz, ze nie jestes sama, ja nawet jak nie mialam czerwonego swiatla, to nie raz sie prosilam, a jedynie co to moglam sie z plecami chyba pomacac:/ a faktycznie argumentacja zadna, no ale chlopowi nie wytlumaczysz. Chociaz jakbym mogla rodzic sn to chocbym miala gwalcic to bym go brala, bo nie ukrywajmy, ze na takim etapie to tylko pomaga:-)
Tak, Miriam - ja podobnie jak Beatinka doskonale Cię rozumiem. I mojego też za nic nie przekonaszJa czekam do tego 38. tygodnia - zobaczymy, czy wtedy będzie bardziej chętny... Hmmm...
-
Tusia89 wrote:Kozgo trzymam kciuki w poniedziałek bardzo mocno
Kurde ale macie facetów wrażliwychmój to nigdy nie miał obaw
i kiedy bym nie zaproponowała to miał ochotę
wiec po donoszonej to nie bedzie problemu
Tusia, zazdroszczę!Poważnie, nigdy nie myślałam, że mój facet nie będzie chciał ten tego
Ech, ale czasy nastały
-
kozgo wrote:Masakra hehe w ogóle nie jestem gotowa dzis miał byc fryzjer jutro paznokcie, a wosk w piątek jak to się mowi chcesz rozśmieszać Pana Boga opowiedz mu o swoich planach.
Tak niestety jest, my mamy swoje wielkie plany, a tu Tymek postanowił zrobić Wam wielką niespodziankę -
nick nieaktualny