Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to ostatnio jakiegoś malutkiego doła załapałam. Wszystko przez te ręce. Nasiliło mi się drętwienie i nawet już w ciągu dnia mam dwa albo jeden palec zdrętwiały. W nocy drętwieją mi obie dłonie... eh to jest dość męczące... i wkurzające... do tego wczoraj położna na SR powiedziała, że to już tak do końca ciąży i parę dni po ciąży jeszcze... super...
-
nick nieaktualnyA do mnie dziś wybierają sie dwie koleżanki ze starej pracy z dxiecmi oczywiście poinformowalam ich o wczorajszej sytuacji najszczęście dxieci były szczepione na ospe
i są zdrowe przynajmniej tak twierdza dziewczyny
póki co latam na odkurzaczu z płynem do dezybfekcji i wietrze mieszkanko
Tusia89, lusia22 lubią tę wiadomość
-
No właśnie synuś mnie zaskoczył jeszcze wczoraj mowilam ze wam sie szyjki skracają czopy odpadają a mi nic, a tu proszę. Nogi ogolone, włosy umyte i jedziemy na IP. Kolor wód na wkładce zrobił się lekko różowy, na wszelki wypadek cc nic nie jadłam. Ja panika a mój mąż oaza spokoju normalnie szacun dla niego hehe
Ewelina, haybeauti, Bea_tina, Tusia89, walabia lubią tę wiadomość
-
kwietniówki postanowiły wyprzedzić marcowe mamusie
bardzo wyrywne te nasze dzieciaki, moja już w lutym chciała wyjść, ale na szczęście do tej pory dotrwałyśmy, ale czuje że już coraz bliżej końca-mam jakieś dziwne przeczucia. -
Makcza, u mnie na brzuchu zaczęło się od kropeczek, wyglądały jak małe siniaki. I pewnego pięknego dnia popękały tak na 2-3 cm, są dość sporo pod pępkiem, wiec jeszcze mam nadzieję, że dam radę je ukryć pod bielizną. Ale bratowej mojej koleżanki na kilka dni przed porodem wokół pępka pojawiło się "słońce" z rozstępów, więc chyba wszystko się może zdarzyć.https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
lusia22 wrote:kwietniówki postanowiły wyprzedzić marcowe mamusie
bardzo wyrywne te nasze dzieciaki, moja już w lutym chciała wyjść, ale na szczęście do tej pory dotrwałyśmy, ale czuje że już coraz bliżej końca-mam jakieś dziwne przeczucia.
Liczyłam, że w poniedziałek już będę mogła wstawać i pójdę do fryziera ale teraz to chyba pojadę do drogerii i kupię jakąś zwykłą farbę.
u mnie coraz częściej bóle menstruacyjne trwające ok. 2 minut i boje się, że potem mogę mieć ciężko je ufarbować -
nick nieaktualny
-
Ja czekam na IP jestem następna, musiałam juz spodnie zmienić tak leci. Raczej na obrot szans juz nie ma przy takim odejściu wód wiec psychicznie coraz bardziej nastawiam sie na cc, ciekawe tylko czy dzis zrobią, nic nie jadłam od rana i głód mi mocno doskwiera.
walabia, Mirella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja postawiłam na olejek ze słodkich migdałów i masło shea - naturalne, mieszam sama i nakładam 2-3 razy dziennie, masuję a potem zostawiam ile się da, żeby się wchłonęło. Przeanalizowałam skład Bio Oil na:
http://www.kosmopedia.org/encyklopedia/
W składzie podstawą jest parafina, która nie robi nic specjalnego, jakiś związek gliceryny, a te wartościowe oleje zaczynają się od połowy spisu, więc wiadomo, ile ich jest.
Kozgo, zaktywizowałaś wszystkie z nas od rana!Jak wody odeszły, to może zaczną się skurcze i przynajmniej natura trochę wspomoże to CC. Ale niecierpliwy ten Tymek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 10:37
Makcza lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png