Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kozgo - nie martw się niczym, za niedługo będziesz już miała Tymka przy sobie i to najważniejsze. Chyba gdzieś w środku wszystkie Ci trochę zazdrościmy, przynajmniej ja, chociaż dziś od rana przekonuję syna, żeby mi dał jeszcze parę dni na wyleczenie i nabranie sił
.
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Nieśmiała, noo
Kozgo pisała, że będzie czarnuszek
Ciekawe.
No i znowu pomyślałam o naszej Natalii, tak nam zniknęła. Mam nadzieję, że wszystko dobrze i że nie ma czasu po prostu zdjęć córki wrzucić. ja nie jestem sentymentalna, ale jakoś tak mam wrażenie, że to trochę "nasze" dziecko. Tak jak i chłopcy Koral.Tusia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale fajnie, relacje prosto z porodówki, ja niestety nie mam internetu w tel więc jak przez pare dni mnie nie będzie to znaczy że się zaczęło ale po powrocie do domu od razu się odezwe
-
nawet jak odejdą wody to czeka się na rozwarcie i skórcze, przynajmniej u nas w szpitalu tak jest, oni mają na to jakiś czas a jak nie ma postępu to wywołują.
mnie jak mama rodziła, to wody odeszły jej po 7 rano, a ja urodziłam się prawie 18-20 h później. -
wiem że ma cc
dziewczyny a mnie chyba nadal ten czop schodzi, bo właśnie na wkładce znowu gęsty rozciągliwy glutek, dobrze że mam wizyte dzisiaj, ale chyba będe zaraz za kozgo bo znowu bardzo mi się brzuch napina i pobolewa jak na okres. -
haybeauti wrote:Lusia miałyśmy razem czekać do 37 tyg ?
no właśnie bym bardzo chciała do poniedziałku wytrzymać, ale nie wiem jak będzie, narazie poczekam do wizyty i zobacze co lekarz powie, ale naprawde mam przeczucie że już nie długo.haybeauti lubi tę wiadomość