Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Koral. Miło cię słyszeć
Wiesz w szpitalu mają fachową opiekę i bezpieczniej jak będą tam dłużej leżeć. Mogę się domyślam jak bardzo chcesz ich mieć przy sobie ale ich zdrówko jest w tym momencie najważniejsze. Trzymam kciuki żeby zaczeli więcej jeść.
Trzymaj się ciepło i ucałuj chłopaków od cioci -
myślałam ze kozgo ma już swojego Tymusia przy sobie, a tu jeszcze ale napewno już niedługo będą razem.
koral dzielna jesteś i chłopaki też,napewno ciężko ci że nie możesz się nimi zajmować, tak jakbyś chciała, ale ważne że są zdrowi i pod dobrą opieką, a już niedługo będziecie sę sobą cieszyć w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 17:57
-
ja właśnie wróciłam od lekarza, tak więc czopa już nie ma-tak jak myślałam także miriam witam w klubie.
lekarz jest optymistą i umówił się ze mną na poród na 3 kwietnia lub na 27 marca- jak dotrwamn to w środe mam wizyte żeby zobaczyć co i jak, szyjka ma 18,6 mm czyli bez zmian, rozwarcie też bez zmian, ale nie ukrywa że może sie u mnie w kazdej chwili zacząć bo mała bardzo tą główką napiera i mówił że jak jest nawet minimalne rozwarcie to później szybko postępuje.
zrobił przepływy, wszystko bardzo ładnie i nawet mówił że jak na mój malutki brzuszek to dużo wód płodowych jest i waga małej ponad 3 kg to też bardzo ładnie przy mojej budowie.
no zobaczymy jak to będzie, narazie mam dalej leżeć najlepiej do tego 3.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 17:50
Miriam lubi tę wiadomość
-
haybeauti wrote:Lusia a dlaczego do 3 ? jeśli oczywiście mogę zapytać. Myślałam, że jak donosisz to już będziesz mogła wstać?
To ja pewno też będę musiała leżeć a myślałam że na poniedziałkowej wizycie lekarz mi powie może pani śmigać
bo lekarz bardzo chce żebym rodziła w kwietniu a nie w marcu i kazał leżeć tylko przez to że ta główka tak napiera, a poza tym on ma tylko w czwartki dyżury całodobowe więc jak chce żeby on był ze mną to musze się trzymać tego co mówi, no chyba że mała sprawi niespodzianke i nie będzie chciała czekać najlepiej żebym miała poduszke pod tyłkiem i tak właśnie leże. -
haybeauti wrote:To ja pewno też będę musiała leżeć a myślałam że na poniedziałkowej wizycie lekarz mi powie może pani śmigać
u ciebie może być zupełnie inaczej więc nie zwracaj uwagi na mnie, bo wiesz że ja to jestem zupełnie inny przypadek -
No to Lusia tyłek do góry
czas szybko leci, zresztą bliżej niż dalej. Poza tym zawsze w brzusiu mamy im dłużej tym lepiej
No zobaczymy co u mnie będzie, w poniedziałek mam wizytę to zobaczymy ale położna mówiła że najlepiej jakbym w 38 urodziłalusia22 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny my juz razem o 15.41 urodził się Tymek 53cm i 3300g jest cudny cały czas spi i puki co nie bardzo zainteresowany cycem. Mnie bardzo boli mimo znievzulenia, 2 razy wymiotowalam po i myslalam ze Rozewie mi brzuch, jest to nieprzyjemne okropnie ale podobno ok północy bede mogła napić sie wody a rano usiąść cieżko sie mi pisze wiec odezwę sie jak jyż troche sie ogarne,
Makcza, Martynika, haybeauti, Bea_tina, Tusia89, szczessciara, Ewelina, Mirella, verynice, lusia22, Lissa, walabia, eg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kozo gratulację teraz najważniejsze abyś doszła do siebie a Tymuś zaczął ssać cyca zazdroszczę
Dziewczyny a teraz pytanie do Was czy macie bóle jak na okres. No rzesz cholera jasna to moja trzecia ciąża i jak różna od poprzednich. Z córkami nic mi nie było do ostatniego dnia latałam przyszedł czas odeszły mi wody i wiedziałam że się zaczęło a teraz od dwóch dni boli mnie strasznie tak jak na okres a dodam że miesiączki miałam strasznie bolesne czasem nie mogę wytrzymać ale ból jest ciągły więc jakoś nie panikuję kładę się i po jakiś dwóch godzinach może więcej mi przechodzi i po jakimś czasie znów boli nawet teraz jak piszę to zaczyna boleć ja chyba zwariuję