Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
koral wrote:o matko, ale się dzieje!
Gratulacje dla nowych mammarzec to jednak przyjemny miesiąc
Kozgo ja też mam w domu butelki medeli i czekam aż wykorzystam je u bliźniaków, laktator też mam medeli i jestem bardzo zadowolona. Bardzo się ciesz, że już jesteście w domu, u nas każdy dzień też na pewno przybliża ten szczęśliwy dzień...
Moi chłopcy dziś miel lepszy dzień, pięknie zjadali, mimo, że Kubuś nadal w wolnym tempie (ma skrócone wędzidełko, więc mu trudniej, ale przeskoczymy to). Pierwszy raz też obudzili się i sami domagali się jedzenia, a nawet zjedli po 5ml więcej niż zazwyczaj, więc na prawdę ładnie.
Bardzo się boje, że jutrzejszy dzień okaże się regresem, bo u wcześniaków to bardzo prawdopodobne
Bardzo za nimi tęsknię i wybucham płaczem co chwila. Jest mi mega ciężko. -
Przedstawiam Tymka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:08
Tusia89, Camille87, stardust87, Chiang Mai, Niesmiala, Makcza, olala81, haybeauti, Mirella, lusia22, Miriam, verynice, Bea_tina, szczessciara, pillow, Karina1989, Lissa, MoniaT, doris85, koala82, Ewelina, eg, mycha89 lubią tę wiadomość
-
Kozgo - Jaki śliczny ten Twój Tymek!!!!
Koral - żadnych regresów nie będzie! To wcześniaczki, ale dadzą radę bez problemów! Zobaczysz za kilka miesięcy nawet nie będziesz pamiętać, że troszkę się pospieszyły.
No Kwietnióweczki zaczynają już swoją przepiękną serięZaraz nasz miesiąc i już należy włączyć najwyższy stopień gotowości do masowych rozpakowywań.
Pogoda faktycznie fatalna ale tu na forum gorąco i widoki piękne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 11:23
-
Co za piękny widok z rana. Tymek poprawił mi humor. Jest przecudowny
Koral- wierzę że to już niedługo potrwa, chłopcy zrobili postęp a to najważniejsze. Przesyłam Ci dużo dużo dużo pozytywnych myśli i fluidow. Z każdym dniem coraz bliżej do ich wyjścia.
-
nick nieaktualny
-
Miriam ja cię zamęcze ale mam znowu do ciebie pytanie, pisałaś kiedyś o kremie czy maści ze śluzu ślimaka, pomaga na rozstępy i czy jest dostępny u nas w aptekach? jak tak to prosiłabym cię o nazwe jakbyś mogła.
w jedną noc wyszły mi rozstępy na jednej połowie brzucha tam gdzie mała najbardziej się wypychaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 12:21
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Lusia mi maść przysyła mama ze szwajcari ale widziałam tez na Allegro nie tej firmy myśle ze jak w aptece zapytasz to powinni ci cos doradzić tylko to ma być ze sluzu slimaka chińskiego
dzięki -
Kozgo - Tymuś cudowny
Oczęta ma cud miód normalnie
Oj ktoś tu będzie łamał serca dziewczętom
lusia - przypomniałaś mi właśnie, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, baaa, byłam niewiele po owulacji i siedziałam z Julką i koleżanką przy piaskownicy i bocian właśnie nad nami leciał...jeszcze się wtedy koleżanka ze mnie śmiała, że przyleciał mi dzidzie podrzucićCóż, chyba miała rację
Może akurat tobie poród zwiastuje w najbliższym czasie
No i gratuluje 37 tygodnia
lusia22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny