X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, jaka śliczna czarnulka z Zosi :D Cudo ten twój kurczaczek :D

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka śliczna Czarnula :)

• doris85 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Serce matki rozpiera duma :D

O, coś się wierci malutka. Czas na karmienie.

Makcza, Miriam lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudna Zosia jaka kudłata:)

A ja muszę się pochwalić maz dzis ćwiczył z synkiem butelka madela i o 18 mały zjadł z piersi pierwszy raz od porodu się przyssal:) od razu ulga w cyckach zupełnie inna niż przy laktatorze:)

Mirella, olala81, Miriam, stardust87, lusia22 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo śliczny Tymek :)

doris Zosia jak Aniołek :)

ahh jak ja już bym chciała mieć moje dziecię przy sobie .. taak się dłuzy..,

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie będę oryginalna...i napiszę,że Zosia jest naprawdę prześliczna ;)
    Martuśka ja już też codziennie marzę żeby już przytulić swojego Franusia... jednak Ty teoretycznie masz na to większe szanse (patrząc na tygodnie ciąży)... hehe

Dziś mam coś ciężki dzień. Nie umiem poradzić sobie z drętwieniem dłoni :( i ogólnie jakiś taki nieuzasadniony dół :( jednak jak patrzę na zdjęcia Tymka i Zosi- zaraz jakoś tak weselej.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia jest Boska!!!! Och jak Wam gratuluję dziewczyny!

doris85 lubi tę wiadomość

3i49cwa1t57en9fi.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh też się coraz bardziej nie mogę doczekac, aż mały już będzie...to chyba pierwszy tydzień, kiedy tak naprawdę poczułam, że mi już ciężko z tym brzuchem...Często siedzę i się zastanawiam, jak będzie wyglądał, czy tym razem będzie mieć włoski, do kogo będzie podobny...eh...jeszcze troszkę...

Wróciły mi mdłości :/ A pić mi się chce jakbym miała jakiegoś kaca giganta normalnie :P

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Cudna Zosia jaka kudłata:)

A ja muszę się pochwalić maz dzis ćwiczył z synkiem butelka madela i o 18 mały zjadł z piersi pierwszy raz od porodu się przyssal:) od razu ulga w cyckach zupełnie inna niż przy laktatorze:)

Tymuś też słodziaczek:)

A co się dzieje z Natalią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 20:51

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, Doris - raz jeszcze gratuluję, piękne te Wasze maluchy. Dobrze, że każda z nas niedługo będzie miała swoje przy sobie, dzięki temu macie pewność, że Wam ich nie zauroczymy z zazdrości :D.
    Tusia89, nie martw się dołem, to na pewno hormony. Wczoraj zamiast doła miałam Rów Mariański, bo mi rozstępy wychodzą na brzuchu i się załamałam, jak je w końcu obejrzałam w całej okazałości. Trochę mnie mąż porozśmieszał, wyspałam się i dziś już jest ok.
    Lusia - wczoraj kupiłam to:
    https://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-antiscar.html
    Mam nadzieję, że pomoże chociaż trochę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 21:25

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam dziewczyny, że to co Was czeka to najlepsza rzecz pod słońcem aż trudno uwierzyć ze ten mały człowiek był we mnie. Ja juz zwariowałam na jego punktcie i tak na pół godz przed karmieniem biorę go sobie kładę na brzuszku i tak leżymy sobie :)

Ewelina, Niesmiala, lusia22, doris85 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Wasze dzisiejsze milczenie może chyba tylko wyjaśnić atak na porodówki;)
    całe forum czeka na newsy;)

Miriam lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, może dlatego, że to już moja druga ciąża i troszkę inaczej do tego podchodzę, choć też czeka mnie mnóstwo nowości, to jednak też włącza mi się zniecierpliwienie...ale z Julką też niby tak czekałam, płakałam już nawet, że chcę już, że mam dość...a jak się urodziła i leżałam po cesarce, a ona w łóżeczku obok, to dosłownie uwierzyć nie mogłam patrząc na nią, że to moje dziecko ';) Nagle wszystko stało się takie...nierealne ;) Szybko to minęło, ale jednak było...;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia cud miód! :) Makcza, oto tajemnica macierzyństwa-zazwyczaj uruchamia sie od razu i człowiek dostaje na głowę :D a czasami kobieta uczy się tej nowej miłości. Ja już nie mogę sie doczekać a z drugiej strony boje sie jak to będzie i tez wydaje mi sie to wszystko nierealne. Setki myśli na sekundę.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza mam to samo niby sie cieszę itd wiem ze jestem w ciazy i lada dzień urodze a to takie jakby mało realne wiec chyba to normalne albo z nami cos nie tak :D
    Wlasnie tez ostatnio myśle o Natali myśle ze jest tak zajęta dzidzia ze nie ma czasu na forum mam nadzieje ze to to

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ciekawe co z Walabia wczoraj cisza hm może już Franio tuli sie do mamy ;)

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też o niej dziś pomyślałam patrząc na listę ciężarówek.
    Makcza, im bliżej porodu, tym to wszystko staje się bardziej abstrakcyjne. Co wieczór leżymy z mężem i zastanawiamy się jak to możliwe, że za parę dni obok w koszyku będzie leżał nasz stwór :D.

Miriam, Bea_tina lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejrzalam forum ze wczoraj nic sie nie odzywała i postanowiłam napisać do niej smsa okazało sie ze jest nadal z Franiem w dwupaku :) tylko pojechali do rodziców ma sie odezwać wieczorem. :)

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina mamy z mężem to samo :D leżymy, patrzymy na łóżeczko i nagle ja albo on: że co? że tu zaraz będzie jakiś maluch z nami??? już na zawsze??? :) ale nie mogę się doczekać tej chwili, każdy dzień odliczam jak nienormalna...

Miriam, Ewelina lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wczoraj był taki dzień bo jak doturlalam sie do łóżka w sypialni to Czarek leżał i wzdychał pytam sie co mu jest a ten ze juz niedługo kilka dni a może kilka godzin i bedzie tu leżał mały różowy szkrab ktory w nocy bedzie robił słodkie łełe i tak juz na zawsze a za jakiś czas bedzie biegała i wolała tata tata bo napewno pierwsze słowo to bedzie tata :)

Tusia89, lusia22, Bea_tina, walabia, stardust87 lubią tę wiadomość

‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ