Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
koala82 wrote:U nas Belly pokazała dziś - "ciąża donoszona"
, fantastyczny widok.
Koala, gratuluję! Jesteś - podobnie jak walabia - z rodziny workowatych, niedługo poznasz swoje koalątko:)koala82, Tusia89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Kochane dziewczyny dzis o 3:50 przyszedl na swiat Michas. 3950g58cm. Jak wrocimy do domciu wszystko wam opisze.
stardust87, Bea_tina, NataliaK, martusia172005, szczessciara, Niesmiala, AISAK, Makcza, weronikabp, Tusia84, koala82, walabia, Tusia89, Karina1989, saszka, doris85, magdalena, Effcia28, Mirella, eg, Miriam, lusia22 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak ja sie cieszę że już mi pokazało ciąża donoszona
Tak bardzo chciałabym mieć Wiki już przy sobie nawet dwa razy już mi się śnił poród
Haybeauti moje gratulacje dużo, dużo zdrowia dla Waszej dwójeczki
Walabia nie wiem dokładnie jak to jest z umowa o pracę ale ja jestem na własnej działalności i mam 14 dni od daty urodzenia dziecka na złożenie wniosku o macierzyński więc wydaje mi się że raczej ty też masz 14 dni.Twój Franio jest taki słodziutki i na razie chyba jedyny z blond włoskami
walabia lubi tę wiadomość
-
Haybeauti gratulacje !!!! Czekamy na relację z porodu
Tusia super że wszystko pod kontrolą. Walabia, w końcu się doczekałaśwszędzie dobrze ale w domu najlepiej.
Uwielbiam czytac te wszystkie posty o kupkach, ulewaniu, odbijaniu. Juz się nie mogę doczekać az mnie to też bedzie dotyczyćwalabia, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Walabia no chyba wiem skąd to kibicowanie hehe
mamy podobne upodobana
Haybeauti co za niespodziankagratuluje i życzę dużo zdrowia i siły
Ciśnienie już chyba pod kontrolą, ostatni pomiar wskazywał wzorcowe ciśnienie... może tabletki potrzebowały nabrać mocy
Walabia super wieści, że jutro już w domuwalabia lubi tę wiadomość
-
Kurcze kozgo... może coś mu szkodzi co jesz... ale przecież pisałaś, że trzymasz dietę więc to odpada a kolka to by mogła być??? dobrze, że jutro masz wizytę to lekarz na bank coś doradzi co robić.
Ach Ci tatusiowiefajnie, że można liczyć na ich pomoc
Walabia pewnie nie raz Ci tatko doradzi w kryzysowych sytuacjach, których oczywiście będzie znikoma ilość
-
Witam się po męczącym, pracowitym weekendzie...
haybeauti - GratulacjeAle niespodzianka
MoniaT - Tobie również gratuluję !!!
Trzeba przyznać, że kwietniówki się prężnie rozpakowują
Ja od kilku dni słyszę non stop, że brzuch mi się obniżył...staram się tym nie przejmować, bo z małą też długo przed porodem słyszałam to samo, no ale tak sobie zaczęłam zdawać sprawę, że chyba najwyższa pora dopakować torbę
A jeszcze jak pomyślę, że równo 7 lat temu leżałam po cc, a obok mnie spał taki malutki brzdąc, który teraz sięga mi ramienia, to ciężko mi uwierzyć, że tyle czasu minęło i tym bardziej zdaję sobie sprawę, że czas strasznie szybko leci...
Jeeej, jak czytam o tych dziecięcych problemach z brzuszkami, to zaczynam się trochę bać...najgorsze przy takich maluszkach, że czasem się człowiek już czuje bezsilny, bo nie ma zielonego pojęcia, jak jeszcze może takiemu brzdącowi pomóc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 20:18
-
Ja dzis mam kryzys bo od 7 rano walczymy z Tymkiem, mąż dzis 12h w pracy ja sama i szczerze mówiąc wymiekam juz sie popłakałam razem z Tymkiem z tej bezsilności m nadzieje arcyważne zaśnie po kąpieli bo w sumie cały dzien na nogach jest to juz sie zmęczyć powinien. Ja tez potrzebuje chociaż godzinkę snu, a po 21.30 przyjdzie maz zrobi kolacje, przytuli i moze troche poweru mi doda.
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Dzis Tymek ma zły humor cały dzien sie pręży i płacze, tylko na spacerze troche pospal, cyca co 2godziny je na chwile przynosi mu to ulgę i znowu:( tak mi przykro jak patrzę jak on się meczy:( jutro mamy wizytę u lekarza to podpytać co robić
U nas to samo. Chyba zaczęły się regularne kolki. Karmienie, płacz, bąki, karmienie, płacz, baki. Bez przerwy:/
-
Doris oby to była tylko słaba niedziela bo juz mi brak pomysłów jak mu pomoc, a jak kołki maja trwać do 3 miesiąca to ciezko to widze. Doris a Zosia robi normalnie kupki bo moj Tynek moze 1-2 dziennie tylko wymeczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 20:52
-
Kozgo jestem w trakcie czytania poradnika, akurat teraz czytalam o wyproznianiu. Pisalo, ze kupka moze byc nawet jedna na dwa dni! Ale wazna jest konsystencja, zeby nie byla za zadka, i zbyt twarda, jesli jest 'miekka' to maluszkowi nic nie jest. A macie tak ze sie napina czesto i tak dziwnie wygina, bo tylko wtedy jest mowa o kolce. Nie wiem czy dobrze pisze, przekazuje jedynie co w ksiazce wyczytalam.