X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris to moze byc od czekolady co jak co ale ona jest bardzo silnie uczulajaca wiem ze koleżance na takie krostki pomogl novea sos

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Przystojniak z niego!

Zapytałam dziś położną ile muszę czekać na rozpuszczenie szwów (część miałam zdejmowane w szpitalu przed wyjściem a część mam głębiej i dlatego są rozpuszczalne) bo bardzo mi przeszkadzają - wbijają mi się te końcówki przy chodzeniu, siadaniu, ruszaniu się. Koszmar. Położna powiedziała, że do maja powinno się rozpuścić. Ech, a ja myślałam, że to krócej potrwa...
    Mi tez cześć zdjeli w szpitalu wszystkie miałam rozpuszczalne ale zeby było mi wygodniej to zdjeli chociaż bałam die tego nie było tak zle powiedzieli mi ze te co zostały to ok miesiąca i przecięli mi "wąsy " w tych co zostały zeby mnie nie drażniły wiec może poproś męża o przycięcie ;)

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam fajnie!!!! Jak patrzę na te zdjęcia to normalnie Wam zazdroszczę :p same kochane mordki ;) ja turlam się dalej jako 2pac.

Makcza lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja próbuje zebrać sie do napisania opisu porodu ale Zoja dziś ma takie humory ze szok :/ tylko ręce cyc ręce cyc ręce no i pierwszy spacer zaliczony

evas lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam i jak jej się spacer podobał ? Mój syn dzis tylko sen i cyc aż się boje co bedzie w nocy jak caly dzien spi.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam na zakupy i zostawiłam chłopaków SMS od meza haha:

Mama zostawiła chłopców samych: wielka kupa, przewijak i tata obiskani i wszystko zalane i poulewane. Dramat. Ale chłopcy szczęśliwi :)

Bea_tina, Karina1989, Miriam, walabia, doris85, evas, magdalena lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tatusiem jeszcze w szpitalu

c95f516da0950b34med.jpg

i dzisiaj moj baczus skonczyl 2 tygodnie

uwielbiam te jego dziubki <3

4b0b922c957cb330med.jpg

Makcza, Miriam, walabia, evas, Tusia89 lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Mój uśmiech mały:)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed731df88330.jpg

a mamamia jaka on ma slodka brodke :-))

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa słodziak mój tez robi takie dziubki hehe

Doris ta Twoja gwiazda to ma włosków ze hoho:)

Dziewczyny widzialysccie jaki super pomysł:
    http://m.youtube.com/watch?v=UH1x5aRtjSQ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:58

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, dzieciaczki uczą się od małego robić dzióbki do zdjęć :D Jeszcze z rok i będą selfiki sobie z łapek robić :D Ale cudne dzieciaczki :D

kozgo - To Tymuś załatwił tatusia :D

Super pomysł z takim pamiątkowym filmem...i to facet miał samozaparcie...ciekawa jestem, ile bym wytrzymała i pamiętała, by tak tydzień w tydzień robić zdjęcia czy kręcić...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo mam jeszcze jedno pytanie, byłam dziś się umawiać na cc, ale chciałam Ciebie zapytać jak to jest, bo oni kazali mi przyjechać na 7 na czczo, ale nie powiedzieli(ja nie zapytałam) czy jakieś badania mam zabrać ze sobą, czy oni będą sprawdzać krew? a jak jest z anestezjologiem? Pamiętasz może, bo ja już sama nie wiem co i jak:P Będę ponownie wdzięczna!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojechałam bo wody odeszły. Badania wzielam wszystkie ale i tak robili mi badanie krwi, potem była rozmowa z anestezjologiem który pytał czy mam jakies pytania wątpliwości itd a potem była kroplowka z glukozy bo nic nie jadłam od poprzedniego wieczora a cc było o 15.30

Bea_tina, lineczka lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dziękuję pięknie! Sama z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać, bo już mam przed oczami, że skoro o 7 kazali przyjechac(ostatni posiłek o 18) to zaraz mnie przetną, ale mama mnie uświadomiła, że powinni mi jakieś badania porobić czy coś i w sumie sama zgłupiałam:P Dziękuję za informacje:*

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wizyta jutro popołudniu, więc na razie nic nie wiem. Mam nadzieję, ze lekarz stwierdzi ze wszystko jest ok i z tydzień jeszcze poczekam na spontaniczne rozwiązanie. Może się Franio zdecyduje w tym czasie opuścić tymczasowy swój domek :D

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Chciałam pocieszyć te z Was, którym ciąża przyniosła rozstępy - po porodzie pojawiły mi się na udach :(

Wspaniałe pocieszenie! Czyli poród to nie koniec horroru! Walabia, jesteś niezastąpiona :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, często mówią ze jak dziecko spróbuje jesc z butelki to potem nie chce cycusia. A u Ciebie to sie nie sprawdza widzę. Franio wie co dobre :)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas powtórka z rozrywki wszystko było super aż do 1 w nocy i oczywiście po cycu oczy jak 5zl i ryk i nic nie pomaga, teraz siedzi zawinięty w kokon u mnie na rękach ale dalej spac nie zamierza tylko się pręży i krzyczy a mnie do tego tak potwornie boli głowa ze masakra :/ kurde juz by mogl miec ta kolkę wieczorami a nie tak w środku nocy.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra nie było dzis tak złe po godzinnej walce potem był juz spokój do 7 rano i syn wstał w dobrym humorze wiec jak na godzinę płaczu przez cała noc to nie jest zły wynik:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza do jutra jeszcze czas i dzis ta pełnia jeszcze:) trzymam kciuki za Ciebie i Helenkę :)

Dzis taka pogoda, że chyba wszystkie leniuchuja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:09

Makcza lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u nas rzeczywiście pogoda namawiająca do spania i chyba będzie dziś leniwy dzień :P Wczoraj byłyśmy na KTG i nic nie zapowiada porodu czystko i pięknie jak to stwierdził lekarz

Jak patrze na Waszych chłopców to się rozczulam tak słodko wyglądają, a Zosi włoski są boskie :)

doris85 lubi tę wiadomość

relgzbmh71xqedw7.png
‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ