X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris to moze byc od czekolady co jak co ale ona jest bardzo silnie uczulajaca wiem ze koleżance na takie krostki pomogl novea sos

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Przystojniak z niego!

Zapytałam dziś położną ile muszę czekać na rozpuszczenie szwów (część miałam zdejmowane w szpitalu przed wyjściem a część mam głębiej i dlatego są rozpuszczalne) bo bardzo mi przeszkadzają - wbijają mi się te końcówki przy chodzeniu, siadaniu, ruszaniu się. Koszmar. Położna powiedziała, że do maja powinno się rozpuścić. Ech, a ja myślałam, że to krócej potrwa...
    Mi tez cześć zdjeli w szpitalu wszystkie miałam rozpuszczalne ale zeby było mi wygodniej to zdjeli chociaż bałam die tego nie było tak zle powiedzieli mi ze te co zostały to ok miesiąca i przecięli mi "wąsy " w tych co zostały zeby mnie nie drażniły wiec może poproś męża o przycięcie ;)

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam fajnie!!!! Jak patrzę na te zdjęcia to normalnie Wam zazdroszczę :p same kochane mordki ;) ja turlam się dalej jako 2pac.

Makcza lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja próbuje zebrać sie do napisania opisu porodu ale Zoja dziś ma takie humory ze szok :/ tylko ręce cyc ręce cyc ręce no i pierwszy spacer zaliczony

evas lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam i jak jej się spacer podobał ? Mój syn dzis tylko sen i cyc aż się boje co bedzie w nocy jak caly dzien spi.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam na zakupy i zostawiłam chłopaków SMS od meza haha:

Mama zostawiła chłopców samych: wielka kupa, przewijak i tata obiskani i wszystko zalane i poulewane. Dramat. Ale chłopcy szczęśliwi :)

Bea_tina, Karina1989, Miriam, walabia, doris85, evas, magdalena lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tatusiem jeszcze w szpitalu

c95f516da0950b34med.jpg

i dzisiaj moj baczus skonczyl 2 tygodnie

uwielbiam te jego dziubki <3

4b0b922c957cb330med.jpg

Makcza, Miriam, walabia, evas, Tusia89 lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Mój uśmiech mały:)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed731df88330.jpg

a mamamia jaka on ma slodka brodke :-))

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa słodziak mój tez robi takie dziubki hehe

Doris ta Twoja gwiazda to ma włosków ze hoho:)

Dziewczyny widzialysccie jaki super pomysł:
    http://m.youtube.com/watch?v=UH1x5aRtjSQ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:58

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, dzieciaczki uczą się od małego robić dzióbki do zdjęć :D Jeszcze z rok i będą selfiki sobie z łapek robić :D Ale cudne dzieciaczki :D

kozgo - To Tymuś załatwił tatusia :D

Super pomysł z takim pamiątkowym filmem...i to facet miał samozaparcie...ciekawa jestem, ile bym wytrzymała i pamiętała, by tak tydzień w tydzień robić zdjęcia czy kręcić...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo mam jeszcze jedno pytanie, byłam dziś się umawiać na cc, ale chciałam Ciebie zapytać jak to jest, bo oni kazali mi przyjechać na 7 na czczo, ale nie powiedzieli(ja nie zapytałam) czy jakieś badania mam zabrać ze sobą, czy oni będą sprawdzać krew? a jak jest z anestezjologiem? Pamiętasz może, bo ja już sama nie wiem co i jak:P Będę ponownie wdzięczna!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojechałam bo wody odeszły. Badania wzielam wszystkie ale i tak robili mi badanie krwi, potem była rozmowa z anestezjologiem który pytał czy mam jakies pytania wątpliwości itd a potem była kroplowka z glukozy bo nic nie jadłam od poprzedniego wieczora a cc było o 15.30

Bea_tina, lineczka lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dziękuję pięknie! Sama z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać, bo już mam przed oczami, że skoro o 7 kazali przyjechac(ostatni posiłek o 18) to zaraz mnie przetną, ale mama mnie uświadomiła, że powinni mi jakieś badania porobić czy coś i w sumie sama zgłupiałam:P Dziękuję za informacje:*

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wizyta jutro popołudniu, więc na razie nic nie wiem. Mam nadzieję, ze lekarz stwierdzi ze wszystko jest ok i z tydzień jeszcze poczekam na spontaniczne rozwiązanie. Może się Franio zdecyduje w tym czasie opuścić tymczasowy swój domek :D

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Chciałam pocieszyć te z Was, którym ciąża przyniosła rozstępy - po porodzie pojawiły mi się na udach :(

Wspaniałe pocieszenie! Czyli poród to nie koniec horroru! Walabia, jesteś niezastąpiona :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, często mówią ze jak dziecko spróbuje jesc z butelki to potem nie chce cycusia. A u Ciebie to sie nie sprawdza widzę. Franio wie co dobre :)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas powtórka z rozrywki wszystko było super aż do 1 w nocy i oczywiście po cycu oczy jak 5zl i ryk i nic nie pomaga, teraz siedzi zawinięty w kokon u mnie na rękach ale dalej spac nie zamierza tylko się pręży i krzyczy a mnie do tego tak potwornie boli głowa ze masakra :/ kurde juz by mogl miec ta kolkę wieczorami a nie tak w środku nocy.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra nie było dzis tak złe po godzinnej walce potem był juz spokój do 7 rano i syn wstał w dobrym humorze wiec jak na godzinę płaczu przez cała noc to nie jest zły wynik:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza do jutra jeszcze czas i dzis ta pełnia jeszcze:) trzymam kciuki za Ciebie i Helenkę :)

Dzis taka pogoda, że chyba wszystkie leniuchuja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:09

Makcza lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u nas rzeczywiście pogoda namawiająca do spania i chyba będzie dziś leniwy dzień :P Wczoraj byłyśmy na KTG i nic nie zapowiada porodu czystko i pięknie jak to stwierdził lekarz

Jak patrze na Waszych chłopców to się rozczulam tak słodko wyglądają, a Zosi włoski są boskie :)

doris85 lubi tę wiadomość

relgzbmh71xqedw7.png
‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ