Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
wrazliwa się skora zrobiła:) ja za to zawsze kochalam kolby kukurydzy a też sa dla mnie zdecydowanie za słodkie Ja to mam dziewczynie z apetytem niby głodna milion rzeczy chce a potem dwa kesy i już najedzona hehe i maz musi dojadac:p
dziewczyny a dlugo się staralyscie? -
Kozgo - pomysł ze zdjeciami super. Ja po pierwszym USG też zacznę
Obejrzalam przy okazji pare filmików brzuszkowych na youtube, z takimi zdjeciami i efekty są fajne bardzo
Doris - zgadzam sie z dziewczynami odpuść mierzenie tempki.
To tylko niepotrzebne nerwy. Jesli koniecznie musisz to raz na pare dni.
Jesli nie masz plamien, nie krwawisz i nie masz bardzo mocnego bólu brzucha to wszystkie na pewno jest w porządku
-
Martusska wrote:Ja też mam na kwietnia a dokładnie 2 kwiecień ojj u mnie to strasznie bolące sutki ..a wy jakie macie objawy ?>?? ja mdłości nie mam na szczęście tyle że strasznie chce mi sie spać o każdej porze ..ale córcia nie pozwala
Martusska zaczynam rozumieć senność, ja bylam tylko ospała do tej pory , w nocy ze snem słabo, czesto sie budzę, ale dzisiaj ledwo siedzę z otwartymi oczami. Probowałam wyjsc z biura na 3 minty na dwór, ale upał jest nie do zniesienia, a ja czuję, że zaraz przyloze glowe do biurka i zasne;) masakradoris85 lubi tę wiadomość
-
Hehe u mnie rodzinnie bo moja siostra dwie razy za pierwszym razem i moja mama podobno też hehe:)
Ja to nie mogłam się zmusić do mierzenia temperatur bo rano nic nie ogarniam co się dzieję hehe. Więc polegałam tylko na intuicji:)Natalia lubi tę wiadomość
-
Natalia ja mam najgorzej o 12 wtedy ledwo siedzę tak mi się chce spać i odliczam godz do końca pracy żeby pojechać i położyć się na łóżku:)
Mąż mi zakupił już poduchę w kształcie S bo ja na brzuchu zawsze śpię, a teraz przez cycochy ciężko mi i poducha Zdzisław się sprawdza:) -
Ok, jak jutro będzie wszystko dobrze na usg (a musi!) to chowam termometr. Ja kawę pije, bo inaczej nie mogę się skupić w pracy. Piję jedna słabą z dużą ilością mleka, ale chyba odstawię, bo coś mnie po niej żołądek szaleje.
-
Hejka dziewczynki!
Tez bede mama w kwietniu - o ile dzidzia nie zechce przyjsc wczesniej na swiat jak to bylo z pierwszym - wczesniak z 26 tygodnia, ale na szczescie historia z szczesliwym zakonczeniem.
Ovu wyznaczylo mi termin na 18 kwietnia. Mam podobne obawy do Waszych. Bole brzucha czasami jak na @. Bardzo wrazliwe sutki czasem neeeerwy straszne. Od kilku dni biore luteine 2x dziennie dopochwowo.