Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina - Ale cudny blondasek!
Martusia - trzymamy kciuki!
Koral - wprawdzie nie pracuje w zawodzie ale jako koleżanka z forum i psycholog z wyuczenia - radzę skonsultuj! Po co masz się męczyć sama z depresją. Nie wolno bagatelizować sprawy własnego cierpienia. Twój układ nerwowy jest mega przeciążony. Może będzie potrzebne mu wsparcie w postaci paru spotkan z psychologiem albo jakiś leków. -
martusia172005 wrote:No dziewczyny jadę na IP od wczoraj boli mnie brzuch a od rana mam opławy z krwią i wody mi też chyba się są za razem z krwią wiec jadę zobaczymy co mi powiedzą. Cholera stresa mam
będzie dobrze a stres normalne, że jest.
ewelina Tysio słodziaczek!
Koral popieram Chiang Mai dobrze zrobi pogadanka z fachowcem nie zaszkodzi a może poukładasz sobie wszystko:) i będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 12:01
-
Ewelina. Superowy chłopak
Karina ogromne gratulacje!!!!!
Koral kochana, mam nadzieje że Wasza trojeczka właśnie wychodzi ze szpitala.
Martusia trzymam kciuki za progres jak najszybszy. Dziewczyny co z Makcza??? Macie moze jakies informacje z innych kanałów moze???
Ja jestem od rana na oddziale. Założyli mi ten śmieszny cewnik Foleya. Zaczęły sie jakieś skurcze, ale teraz mi przeszło. Potem pewnie oxy. Cos czuje ze troche tu zabawię -
Koral - suuuuuuuuper! Bardzo, bardzo się cieszę, kochana!
Ucałowania dla Twoich dzielnych chłopców!
Nieśmiała - trzymam kciuki, żeby szybko poszło
Martusia - zazdroszczę, że u Ciebie coś się zaczyna dziać... Ja wczoraj byłam na ktg - wszystko w porządku, skurczy brak, rozwarcia brak, szyjka nie wiem jaka długa, ale długa. U mnie to zupełnie nic się nie dzieje...
Właśnie - czy ktoś wie, co z Makczą?? -
Dzięki dziewczyny ja też mam taka nadzieję że w końcu się ruszy ale nic nie jest na pewno. Teraz sprzątam później idę posadzić ogórki,później idę pobiegać za piłka z męża chrześniakiem a wieczorem może męża namowie na współpracę
i zobaczymy czy podziała.
Koral wiedziałam że wszystko jest ok teraz spokojnie możesz wrócić z chłopakami do domku i dalej cieszyć sie macierzyństwem:)
Nieśmiała powodzenia trzymam kciuki za Wasza dwojeczke -
Ewelina jaki blondasek super i jakie włoski długie:)
Koral super ze jest dobrze i wychodzicie w sumie nie mogło byc inaczej
Martusia chodź duzo i trzymam kciuki po takich aktywnościach na pewno cos ruszy:)
Ja byłam dzis u ginekologa powiedział ze szew piękny i maści nie trzeba chyba, ze chce. Wszystko pięknie sie zagoilo, macica sie obkurczyla i m zielone światło na wszelka aktywność w tym seks:) dostałam tez tabletki anty dla karmiących matekpowiedział ze te bóle co mam na brzuchu to normalne bo przez przecięte nerwy jest ona taka wrażliwa i troche potrwa zanim sie unormuje.
-
Koral, cuuuuuuuuudnie! Wracajcie szybko do domu i cieszcie się sobą!!!
Ewelina, piękny Mateuszek! Jakie cudne blond włosy!!!
Nieśmiała, niech nasz ostatni Franeczek kwietniowy szybko wyjdzie na świat, bo jestem go straaasznie ciekawa!!! Trzymaj się dzielnie!
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
koral - cudowne nowiny:) teraz na spokojnie wrocicie do domku:)
Martuska trzymam kciuki za rozwoj akcji:)
Niesmiala tobie tez szybkiego plum
U nas maly odsypia bo do 14 spal malutko. Ogolnie spokojny do momentu zmiany pieluchy, tegonie lubi bardzo...no i przy wizycie okazalo sie ze ma malego wodniaczka na jaderku...no i musialam go dokarmic bo mleczka nadal niewiele w cycusiach ale mam nadzieje sie rozkreci:)
Ja sie czuje spoko, duzo lepiej niz poprzednio wiec jest spoko:) -
nick nieaktualnyKoral rewelacja
A co do Makczy to pewnie juz tuli Helenkęjeżeli jej wywoływali porod i męczyła sie tak jak ja to wcale sie nie dziwie ze sie nie odzywa bo wymęczona byłam jeszcze wariatkę na sali miałam wiec myślałam tylko o tym jak tu choć na 5 min przysnac
Makcza lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:A co do Makczy to pewnie juz tuli Helenkę
jeżeli jej wywoływali porod i męczyła sie tak jak ja to wcale sie nie dziwie ze sie nie odzywa bo wymęczona byłam jeszcze wariatkę na sali miałam wiec myślałam tylko o tym jak tu choć na 5 min przysnac
Nooo - pewnie jest tak, jak piszesz, MiriamTrzeba czekać cierpliwie - na pewno się odezwie
A Ty jak tam w roli mamusi się odnajdujesz?Jak Zojka?
Makcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Zojka wlasnie ciągnie cyca
i to istna dyrektorka dyktatorka rządzi mną jak chce
wystarczy jeden krzyk i jestem na jej zawołanie
nie protestuje i jak wierny podwładny wykonuje wszystkie rozkazy
nawet śpi ze mną z cyckiem w buzi przez cała noc Czarek jeczy ze ja tego uczę no ale nie mam sumienia jej odkładać do łóżeczka jak płacze w nim
mala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Charakterek po mamusi
Mała tygrysica
No i mamusia teraz wyglada tak 78kg czyli jeszcze 14 na plusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 17:33
mala_mi, walabia, Bea_tina, NataliaK, Galanea, Lissa, Tusia89, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MIRIAM, nie dziwię Ci się, że straciłaś głowę i jesteś cała do usług tej przecudnej istotki
Czyżby Zoja na pierwszej fotce pokazała ciotkom 'faka'?
Pewnie chce Cię mieć wyłącznie dla siebie
A Ty kochana wyglądasz kwitnącoBrzuszek zniknie, daj sobie czas. A te dodatkowe kilogramy Zojka wyssie z Ciebie szybciej niż się spodziewasz
Dużo zdrówka dla Was :* -
nick nieaktualny