Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris u nas tez rano była i tez uradowani chodziliśmy mimo
Ze trzeba było Tymka pod kranem myć hehe
Czar delicolu chyba prysł bo Tymek znowu strasznie sie prezy i płacze po jedzeniu heh:/
Martusska Tymek tez tak czasem ma ze tylko u mamy na brzuchu i koniec i potrafiłam caly dzien z nim leżeć na szczęście moze z 3 dni takie były wiec bez tragedii. Ale u ciebie jest druga córcia wiec gorzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 12:55
-
Palce długie już wiedzieliśmy, że będzie miał jak lekarz robił nam filmik z USG 3D. Stópki też ma długie, położna mówiła, że wysoki chłopak będzie. No ale ja i mąż do kurdupli nie należymy, ja 171cm a mąż coś pewnie trochę ponad 180... Tylko czy aktualnie Franek jest długi??? chyba 60cm miał jak była położna...
my podajemy delicol ale chyba za mało kropelek dawaliśmy i teraz będę dawać więcej... wszystko ładnie pięknie tylko żeby po tym jedzeniu się tak nie prężył...
Kurdę Kozgo ja coś czuję, że Ciebie i Tymka uratują niemieckie kropelki i będzie ok. Moja kuzynka miała tak samo jak Ty. -
Ja teraz podawałam tylko delicol i raz albo dwa razy dziennie bobotic o było dobrze moze czesciej ten bobotic powinnam. Sab simplex mam ale nie chciałam naraz zaczynać tego i delicolu zeby wiedzieć co działa. Dzis skonczyl sie delicol kupie jeszxze jeden i zobaczymy jak bedzie gorzej to podam sab simplex. A nam lekarka nie chciała Tymka zmierzyć bo mowi ze to sa pomiary nie miarodajne
-
A my już od 5:00 mamy trzynastą kupę. To chyba kwalifikuje się na biegunkę? Zadzwoniłam do położnej,powiedziała, że to może być oczyszczanie się organizmu po szczepionce. Muszę teraz pilnować, żeby Franek się nie odwodnił, ale on nic sobie z tego wszystkiego nie robi i słodko śpi.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyMartuśka mam to samo spokój tylko u mnie i najlepiej na raczkach i to muszę spacerować z nia albo cyca dać hihi
A o to Zoja i jej nowa zabawka dobrze ze Czarek tego nie widział bo było by gadanie a nie mówiłem ....walabia, doris85, lusia22, Lissa, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny