X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O no dobry pomysł dzięki Walabia :) wróci Czarek z "mamusia" bo teściowa juz sie zbliża aaaa az strach pomyśleć ze niedługo tu bedzie ... to zajmą sie Zojka to zrobię :) bo juz pospane ale buja sie juz 5 min i cisza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 16:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie nie chwaliłam odwołali mi zajęcia jutro uffff to tylko sobotę muszę jechać

• walabia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    O no dobry pomysł dzięki Walabia :)
    To nie mój pomysł, wyczytałam w komentarzach pod przepisem :P

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczessciara wrote:
    śliczna Zojka :)

Szczęściara, jak dawno Cię tu nie było! Pisz co u Ciebie!

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral może ściągnę od ciebie pomysł i pojadę na uczelnie z Zojka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hura znalazłam kolejny sposób na bloga ciszę :) potrzeba matka wynalazków ;) nie dałam rady wysypalam pól pudełka zabawek i w środek poloxylam rozwrzeszczana Zoje i cisza
    256bxox.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:11

doris85, lusia22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od szczekuje to co napisałam znów płacz i wymuszanie rączek

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam jaki ty masz już zapas zabawek, a mina zojki powala ;-)

moją też coś napadło i chce tylko na ręce i tak przez cały dzień, jak odkładam to po góra 10 min. płacz histeryczny ;-(

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde nie wiem co jej dziś sie stało :( ręce i cyc tylko tyle inaczej wrzask czyżby czuła ze i ha sie irytuje przyjazdem Czarka mamy :/

A zabawek to mam załapas hehe cześć kupiliśmy część dostaliśmy a pluszakiw tylko po mnie i siostrze mam 10 worków :D no i moja mama ma szał zakupów zabawek :D

• walabia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOja na pewno wyczuwa napięcie u CIebie, Miriam. Dziecka się nie oszuka :)

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to nie wiem co zrobic zeby jej przeszło melisy dobie zrobię

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam u mnie jest to samo to może ta pogoda tak wpływa

Miriam lubi tę wiadomość

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. My jednak po szczepieniu, biały katarek nie jest choroba podobno i kłucie było:( Aż mnie głowa z nerwów rozbolała w tym gabinecie mały strasznie krzyczał, bo ta biedna moja chudzinka prawie zero tłuszczu żeby zamortyzować wkłucie. no ale całe szczęście szybko się uspokoił, później był tylko na nas strasznie obrażony i miał "Zojkową" minkę;)
    Oliwier ma już 60 cm urósł 5 cm w ciągu tych sześciu tygodni, gorzej z wagą bo ma 3920. Chyba będę musiała częściej mu dawać mm no zobaczymy na razie przybrał 700gram w 3 tyg. od porodu tak naprawdę ma tylko kg więcej.
    Ciekawe jaki dziś będzie, na razie spać nie chce ni a nic odkąd wróciliśmy o 15,30 to nie śpi.

Miriam lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też robiłam te ciastka Kozgo :) Dla mnie takie se, ale mój mąż był absolutnie zachwycony. Fakt, że trochę przypiekłam za bardzo.

Ja to jeszcze w ogóle nie mam zabawek! Sama nie lubiłam się bawić zabawkami i jakoś o nich nie pamiętam. Od kiedy Wasze dzieci zaczęły ogarniać matę edukacyjną? Bo chyba pora się rozejrzeć, ponoć super sprawa.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza Tymek raz był zachwycony ale szybko mu przeszło wiec chyba jednak za mały jeszzse bardziej go fascynują baranki krecace sie nad nim w huśtawce potrfi sie na nie gapic z pół godz i gada i sie śmieje. Cofam ze dzis narzekałam na syna chyba czuje ze złe sie czuje i po każdym jedzeniu oprócz rano jest usmiech godzina zabawy i idzie spac albo grzecznie sie buja gorzej bo ja gine czuje sie spocona, gardło pali i katar doszedł :(

Olala u mnie Tynek spał godz po szczepieniu a potem dwa dni płaczu były wiec życzę zeby był jednak senny jak Franio Walabi.

Ja tylko w tych ciastkach ograniczam cukier i daje ok 90g grubego brązowego cukru bo inaczej sa za słodkie niestety one tal wciągają ze nie umiem zjesc np 4 dziennie tylko pochlaniam 20 a chyba duzo cukru tez nie wpływa jakos super na brzuch:/

Miriam miny Zoja robi przednie, a mój albo powaga albo usmiech od ucha do ucha

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Takie to mam szczęśliwe dziecko jak brzuch nie boli:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:25

walabia, Makcza, Miriam, olala81, perełeczka, Tusia89 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, witaj w klubie u nas też nie ma żadnej zabawki (oprócz hipopotama, na widok którego Franek jest tak przerażony, że od razu schowałam do pudełka na przyszłość). Ja nie przypominam sobie zabawek z dzieciństwa oprócz klocków LEGO których byłam i jestem fanką (wszystkie mam do tej pory - czekały na Frania!). Nie sądzę, żeby dzieciom duża ilość zabawek była potrzebna na tym etapie. Franek bardziej się cieszy na widok żarówki i naszych twarzy niż czegokolwiek innego, więc nie będziemy go uszczęśliwiać na siłę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:11

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, biedaku, no farta Ty nie masz ostatnio... Bardzo mi przykro! Też ostatnio przez chwilę gorzej się czułam, ale jak sobie wyobraziłam, co by było, gdybym się rozchorowała, to od razu mi przeszło...

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, ale uśmiechy! W porównaniu do Tymka nasz Franio to... próbuje nieśmiało się uśmiechać ;)

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, zazdroszczę tych uśmiechów. Jeszcze kilka tygodni - może 2?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ