Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO no dobry pomysł dzięki Walabia
wróci Czarek z "mamusia" bo teściowa juz sie zbliża aaaa az strach pomyśleć ze niedługo tu bedzie ... to zajmą sie Zojka to zrobię
bo juz pospane ale buja sie juz 5 min i cisza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 16:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHura znalazłam kolejny sposób na bloga ciszę
potrzeba matka wynalazków
nie dałam rady wysypalam pól pudełka zabawek i w środek poloxylam rozwrzeszczana Zoje i cisza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:11
doris85, lusia22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo kurde nie wiem co jej dziś sie stało
ręce i cyc tylko tyle inaczej wrzask czyżby czuła ze i ha sie irytuje przyjazdem Czarka mamy
A zabawek to mam załapas hehe cześć kupiliśmy część dostaliśmy a pluszakiw tylko po mnie i siostrze mam 10 workówno i moja mama ma szał zakupów zabawek
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. My jednak po szczepieniu, biały katarek nie jest choroba podobno i kłucie było:( Aż mnie głowa z nerwów rozbolała w tym gabinecie mały strasznie krzyczał, bo ta biedna moja chudzinka prawie zero tłuszczu żeby zamortyzować wkłucie. no ale całe szczęście szybko się uspokoił, później był tylko na nas strasznie obrażony i miał "Zojkową" minkę
Oliwier ma już 60 cm urósł 5 cm w ciągu tych sześciu tygodni, gorzej z wagą bo ma 3920. Chyba będę musiała częściej mu dawać mm no zobaczymy na razie przybrał 700gram w 3 tyg. od porodu tak naprawdę ma tylko kg więcej.
Ciekawe jaki dziś będzie, na razie spać nie chce ni a nic odkąd wróciliśmy o 15,30 to nie śpi.Miriam lubi tę wiadomość
-
Też robiłam te ciastka Kozgo
Dla mnie takie se, ale mój mąż był absolutnie zachwycony. Fakt, że trochę przypiekłam za bardzo.
Ja to jeszcze w ogóle nie mam zabawek! Sama nie lubiłam się bawić zabawkami i jakoś o nich nie pamiętam. Od kiedy Wasze dzieci zaczęły ogarniać matę edukacyjną? Bo chyba pora się rozejrzeć, ponoć super sprawa. -
Makcza Tymek raz był zachwycony ale szybko mu przeszło wiec chyba jednak za mały jeszzse bardziej go fascynują baranki krecace sie nad nim w huśtawce potrfi sie na nie gapic z pół godz i gada i sie śmieje. Cofam ze dzis narzekałam na syna chyba czuje ze złe sie czuje i po każdym jedzeniu oprócz rano jest usmiech godzina zabawy i idzie spac albo grzecznie sie buja gorzej bo ja gine czuje sie spocona, gardło pali i katar doszedł
Olala u mnie Tynek spał godz po szczepieniu a potem dwa dni płaczu były wiec życzę zeby był jednak senny jak Franio Walabi.
Ja tylko w tych ciastkach ograniczam cukier i daje ok 90g grubego brązowego cukru bo inaczej sa za słodkie niestety one tal wciągają ze nie umiem zjesc np 4 dziennie tylko pochlaniam 20 a chyba duzo cukru tez nie wpływa jakos super na brzuch:/
Miriam miny Zoja robi przednie, a mój albo powaga albo usmiech od ucha do ucha -
Makcza, witaj w klubie u nas też nie ma żadnej zabawki (oprócz hipopotama, na widok którego Franek jest tak przerażony, że od razu schowałam do pudełka na przyszłość). Ja nie przypominam sobie zabawek z dzieciństwa oprócz klocków LEGO których byłam i jestem fanką (wszystkie mam do tej pory - czekały na Frania!). Nie sądzę, żeby dzieciom duża ilość zabawek była potrzebna na tym etapie. Franek bardziej się cieszy na widok żarówki i naszych twarzy niż czegokolwiek innego, więc nie będziemy go uszczęśliwiać na siłę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:11
https://www.maluchy.pl/li-73157.png