Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak skusiłam się na białą sukieneczkę
http://allegro.pl/tip-top-68cm-sukienka-wizytowa-chrzest-okazje-i4269708563.html
+
http://allegro.pl/opaska-z-atlasowa-kokardka-7-wzorow-1-36m-chrzest-i4237032477.html
A miałam dziecka nie stroić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 14:53
-
Mój syn dziś cały dzień śpi, no od 10...budzi się tylko co 3 godzinki na jedzenie...aż się nudzę, bo dawno takiego dnia nie miał...i boję się, co będzie na wieczór i w nocy...
doris - śliczna sukieneczkaKurcze, dla dziewczynek to taki wybór śliczności...myśmy strój na chrzest dostali od koleżanki, tylko ciekawa jestem, czy będzie dobry i na kiedy...przymierzyliśmy ostatnio czapeczkę z tego kompletu i się dziecię topi...
-
nick nieaktualny
-
Doris piekna sukieneczka, Kozgo mam nadzieję, że u was ten sab zadziała i juz będzie dobrze. Ja chyba po prostu muszę przeczekać, ostatnie 2 dni spędziłam z dzieckiem przy piersi bo tylko wtedy był spokój. Tera w końcu padł ale nie wiem na jak długo. A jutro znowu musi zostać z tatą o ja muszę do pracy na parę godzin, mam nadzieję że nie da mu aż tak popalić.
-
nick nieaktualny
-
Miriam genialne zdjęcie
test DNA w Waszym przypadku jest niepotrzebne
tak jakby ktoś maiła wątpliwości, że to Twoja Córka
Z tym pieczonym mięsem to chodziło mi o takie z patelni np. w panierce. smażone w głębokim tłuszczu albo w ogóle na oleju. A też słyszałam, że z foli można jeść ale się jeszcze nie odważyłam. No ale schab Walabii męża to raczej wypróbujęMuszę szybko go skopiować bo zaraz będę szukać w stercie forumowych stron
Dziewczyny czy w upały dostawiacie maluchy częściej do piersi??? mój Franek w dzień je co dwie czasem dwie i pół godziny i w takie upalne dni tak samo... powinnam częściej go dostawiać jak jest wysoka temperatura? -
Karmiłam, jest OK. Zero niepokojących objawów
No ale to były tylko 2 sztuki...
Miriam, z rafaello to bym bała się migdałów, bo to chyba silne alergeny tak jak orzechy, prawda? Ach, ale fajnie jest tak zaszaleć czasem! Właśnie wróciliśmy z parku i w cukierni skusiłam się na jabłka pod kruszonką a okazało się, że oprócz jabłek są tam śliwki... jakie pyszne było! Czekamy czy coś się zadzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 19:47
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Tusia89 wrote:Dziewczyny czy w upały dostawiacie maluchy częściej do piersi??? mój Franek w dzień je co dwie czasem dwie i pół godziny i w takie upalne dni tak samo... powinnam częściej go dostawiać jak jest wysoka temperatura?
Tusia, jak będzie mu się chciało pić, to na pewno się upomni.
Mój Franek jak jechałam do rodziców pociągiem w piatek tak mnie sterroryzował, że musiałam go nakarmić w pociągu... nawet nie zauważyłam, żeby komukolwiek to przeszkadzało, zakryłam się tetrą i było nieźle. Gorzej mi idzie zapinanie stanika i opuszczanie bluzki sprawne.Tusia89, doris85 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyWalabia pilam mleko migdałowe i było ok nawet nie pomyślałam ze to alergen
Kiedy spacer. ?
Tusia oj wszyscy mówią ze to identyko Czarek wiec miło usłyszeć ze jednak podobna do mnie
A to tatinek i Zojka.Tusia89, walabia, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
Wydaje mi sie ze nie na znaczenia jak pieczone ogólnie to zakaz jest smażonego chociaz ja ostatnio spróbowałam mielonego z indyka z patelni i było wszystko ok. My dzis mieliśmy rodzinna imprezkę Tymus troszke marudził ale duzo tez spal. Teraz po kapieli próbuje zasnąć ale legioniści wydzieraja nam sie pod oknem a rano próbowałam moich ciastek owsianych i zamiast jajka dałam olej i całe sie rozpłynęły:/
Doris śliczna sukienka
Miriam rafaello mniam nie dziwie Ci sie ze nie poprestalas na jednym:) trzymam kciuki zeby było ok:)
Olala jak ropa to chyba zapalenie ucha moze dlatego przez dwa dni tylko przy cycu był idziecie jutro do lekarza?
Miriam słodkie zdjecia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:12
walabia, Tusia89, doris85, Miriam, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
Olala, jak się z uszka wylewa żółte to albo ropa albo woskowina. Przyciśnij tę wystającą cześć ucha z przodu. Jak dzidzia nie płacze to raczej nie zapalenie. Tak położna mi powiedziała. U nas takie coś było przy wysypce na uszku.
-
Właśnie tak robiłam, nie krzyczał jakos specjalnie ale płakał, z tym że on ostatnie 2 dni prawie ciągle płacze, więc nie wiem. Zobaczę jak będzie jutro i we wtorek pójdę do lekarza, bo przyjmuje ten do którego wolę iść. Nawet jak to rzeczywiści tylko przewianie ale bez zapalenia to i tak sie wybieram do tego lekarza.
a jak jest z bilansami? jak często są i co u was badają i wpisują w ksiązeczkę, te wszystkie psychomotoryczne tez? bo u mnie tylko wymiary i już, dlatego chcę iść do innego lekarza.