X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:

A to nasz poranek:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0198fff6b051.jpg

Super bodziak!
    Ja właśnie mam ochotę na ciastka, nawet TESCO przywiozło właśnie wszystkie składniki, ale jak patrzę na swoje zdjęcia jaka jestem gruba, to odechciewa się wszystkiego :( Mam doła i pryszcze na twarzy. Pod tym względem fajniej było w ciąży: super cera a na brzuch wszyscy patrzyli z zachwytem ;)

Karina1989 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Miriam teraz dałaś do myślenia bo Zojka to też do taty podobna :)

Kozgo cudowne zdjęcia :) uwielbiam takie fotki :) jak Tomek zaśnie z Frankiem to też zaraz robię fotki i ja też parę mam jak śpimy razem :D

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:

Kiedy spacer. ?

Kozgo chciała we wtorek, z tego co pamiętam. Dziś mężowi odwołali wtorkowe lekcje, bo jakaś zielona szkoła... i ma cały wtorek wolny, więc mi nie bardzo pasuje :|

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Walabia mam to samo, nawet mam wrażenie, że zaraz po porodzie miałam mniejszy brzuch... nie wiem czy to możliwe ale widocznie tak... :(

walabia lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to Franeczek który tak szykował się do spania, że wcale spanie mu nie było w głowie:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 21:18

Tusia89, Miriam, Karina1989, Makcza, Niesmiala lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    hehe Walabia mam to samo, nawet mam wrażenie, że zaraz po porodzie miałam mniejszy brzuch... nie wiem czy to możliwe ale widocznie tak... :(

Ja zaczełam chodzić w T-shirtach męża, nie mam w czym chodzić, wszystko takie obleśnie opięte :( :( :( :( :( :(

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Ja zaczełam chodzić w T-shirtach męża, nie mam w czym chodzić, wszystko takie obleśnie opięte :( :( :( :( :( :(

No a ja... cieszyłam się, że wchodzę w spodnie, które nosiłam przed ciążą,(pewnie wszystko dzięki streczowi jakie mają) jednak moja radość trwała do pierwszych upałów, bo w krótkie spodenki się nie dopinam :( obrączki do dziś nie noszę bo obawiam się, że już nie zdejmę :) jak nie schudnę tych 6 kilo co jeszcze mam na plusie to będę musiała poszerzać obrączkę??? o zgrozo :P

Super tetrę ma Franek i jakie wielkie legowisko :)

Makcza lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne te wasze chłopaki :)

Kozgo Walabia to dogadajcie sie miedzy sobą jaki dzień o godzina ja sie dostosuje odpada tylko piątek i sobota bo mam szkole. :( i teściowa przyjeżdża :/

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo, obcięłaś włosy??? :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:

Super tetrę ma Franek i jakie wielkie legowisko :)

No Twoje Frankowe legowisko nie mniejsze ;) A to na czym leży Franek to nie tetra, to muśliowny ręczniczek z Ikea, super milusi. Polecam:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60203764/

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do brzucha to tez zauważyłam ze robi sie większy niz po porodzie ale co sie dziwić jak zaczynam jeść coraz wiecej noqych produktów

• olala81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też niestety brzuch był dużo mniejszy kilka tygodni temu nawet mniejszy niż przed ciążą, le już wszystko wraca do normy.... a apetyt ostatnio mam ogromny, nie wiem czy to przez kp czy moze tabletki antykoncepcyjne juz tak działają, ale nie radzę sobie z zachciankami;(

Piękne zdjęcia, znaczy właśiwie piękne dzieciaczki;)
    Ja nie umiem wstawiać tu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:00

01582n0ast4hm7dp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala, polecam:

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/dodawanie-zdjec,2059.html

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne maluchy:) fajnie ze coraz więcej się uśmiechają ;)

Tak byłam u fryzjera ale nie obcinalam jakos duzo tylko cieniowalam :)

Co do spotkani to moze środa ?

Dziewczyny czy wasze maluchy tez tak sie wiercą w nocy bo Tynek potrafi się pomiędzy jednym a drugim karmieniem o 180 stopni hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas dopadły porządne kolki :/ Drugi dzień punkt 18:50 się zaczyna, kończy koło 21 :/ Idzie się załamać przez te ponad dwie godziny...płacz okropny, wszelakie sposoby pomagają ino na chwilę i za chwilę to samo :/ Kozgo, jesteś dla mnie normalnie mistrzynią, Matką Teresą i w ogóle, wytrzymywałaś płacze Tymka tyle czasu, a ja tu po dwóch dniach dosłownie wysiadam psychicznie i fizycznie zresztą też...

Cudne fotki dziewczyny :)

Walabia - Ja też jestem swoją figurą podłamana...co z tego, że w przediążowe spodnie się zapinam ( ledwo), jak bluzki wyglądają na mnie fatalnie...brzuch jeszcze wisi, w ulubione bluzki nie wchodzę, bo się w cyckach nie mieszczą, po prostu obraz nędzy i rozpaczy :( Dziś też uznałam, że nie mam się w co ubrać...deprechę łapię, bo tu nie dość, że nie można jakiejś diety normalnej zastosować, to jeszcze ćwiczyć mi jeszcze nie wolno...Tak więc nie jesteś sama :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam - Mnie tam się wydaje, że do Ciebie Zoja podobna, do męża może też, ale mniej...chyba, że to kwestia ujęcia, bo na tym do góry nogami to identycznie wyglądacie ;)
    U mnie też w sumie póki ludzie mojego męża nie zobaczą, to twierdzą, że moje dzieci są do mnie podobne...a potem widzą mężula i zmieniają zdanie, bo już są podobno identyczne jak mój mąż...ciekawe to, bo ja i on nie jesteśmy jakoś do siebie podobni, więc nie wiem...za to moje dzieci są do siebie bardzo podobne ( na jednych zdjęciach to prawie że identyczni), więc przynajmniej chłop się obojga dzieci wyprzeć nie może :)

Miriam lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzieli Walabia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:19

Miriam, Tusia89 lubią tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi środa pasuje. :)

• olala81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Matko czemu takie wielkie, jeszcze muszę nad tym popracować.

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola tam masz rozmiar zdjęcia nudzisz wziąć to. 640 lub mniejsze. ;)

olala81 lubi tę wiadomość

‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ