Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę,że na rotawirusy jesteście dziewczyny niechętne... a ja się tak bardzo zastanawiam nad tą szczepionką... wszyscy sugerują, że skoro pracuję z dziećmi to powinnam zaszczepić małego na to... ale mam też cały czas w głowie słowa Miriam, która pisała, że dzieciaki szczepione jeszcze gorzej przechodzą chorobę niż te, które nie były szczepione... już sama nie wiem...
-
Dziewczyny wtrace sie w szczepienia. Moja pediatra zalecila nam 5 w 1. Na pneumokoki radzila szczepic pozniej, a rota powiedziala wlasnie ze mozemy sie zastanowic, ale ze jakos ona sama nie do konca poleca, bo wlasnie maluchy moga gorzej przechodzic. Takze tak tez zrobimy, teraz zaszczepimy 5w1 a pozniej na pneumo.
Wszystkiego najlepszego mamuśki:) -
nick nieaktualnyTusia ja ogólnie jestem przeciwnikiem szczepień lecz ze względu na prace szczepie Zojke skojarzonymi zeby było mniej ukuc bo mi jej szkoda pneumokoki szczepie juz teraz meingo po roku Rota nie szczepie i nikt mnie nie przekona ze warto bo na własne oczy widziałam jak przechodzą dxieci szczepione i nie szczepione w żłobku i będę robiła wszystko zeby uniknąć szczepionki MMR nie wiem jak to zrobię ale będę sie starać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:A Tymek był mega grzeczny u kosmetyczki:) ale strasznie boi sie burzy a leje masakrycznie
A my siedzieliśmy całą burzę na parapecie i obserwowaliśmy pioruny i Franek był zachwycony!Tusia89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Walabia podziwiam Cie ja to uciekam do sypialni pod kołdrę
Ja w domu czuję się bezpiecznie, w przeciwieństwie do otwartych przestrzeni...
Miriam lubi tę wiadomość
Dołączam do życzeń dla wszystkich Mam
Cudownie być mamą
A ja dzisiaj sobie sama prezent kupiłam
sexy koszulkę do spania z Obsessive, to tak na poprawę nastroju bo też się dołuję swoim brzuchem. Czemu nie może się sam wchłonąć, cudownie zniknąć, teleportować na inną planetę???? Też mam mega apetyt i zero sił na walkę z zachciankami
Walabia ja dzisiaj uciekałam przed burzą z wózkiem. W sumie niezły sport, jak dobiegłam do domu byłam cała mokra
A tu my razem
doris85, walabia, Tusia89, magdalena, Makcza, olala81, Bea_tina, Miriam lubią tę wiadomość
-
Piękne zdjęcia! Zamieszczajcie częściej, musimy się napatrzeć na inne pisklaki, póki są takie małe
Franek dzis po kąpieli znów zasnął bez kolacji. Dziwny zwyczaj mu się utrwala... ale nie chcę go karmić na siłę. Więc czekam aż się obudzi, mam stertę prasowania, więc nudzić się nie będęMiriam lubi tę wiadomość
Walabia mój Tymek od początku ma tak ze jedzenie po pół godzinie do godziny kapiel a potem idzie spac no chyba ze czasem mi sie zdarzy go nie wykąpać bo za późno wrócimy do domu.
Jak tam pierwszy dzien mamy udany?
Olala jak tam maz sobie dzis poradził z małym?
Tusia piękna róża od Franka:) -
He he jak zwykle mąż wyszedł na spacer i do swoich rodziców, bo tam mogą siedzieć cały dzień w ogródku no i miał nadzieję, że mały będzie spał jak zwykle na dworze. zapomniałam mu tylko powiedzieć że OLi od paru dni już nie zasypia natychmiast po łyku powietrza... ogólnie poradzili sobie dobrze mi też udało się wszystko szybko skończyć, więc byłam byłam po nich 1,5 godziny wcześniej. A w domku czekała na mnie super niespodzianka piękna laurka z własnoręcznym podpisem synka!! Mąż włożył mu w rękę długopis i czekał z kartką na ruch ręki:) no i kupon do kosmetyczki. No i w prezencie jeszcze małemu chyba wszystko przeszło, żadnej ropki, żadnej temperatury. Super dzień.
teraz mielismy godzinę przytulasów b się strasznie za soba stęsknilismy, zanuciłam pare kołysanek i pieknie śpi w łóżeczku:)
Udany pierwszy Dzień matki pomimo pracy.