Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karina początki były ciezkie a najgorzej jak màż szedł do pracy na 13h i ja sama byłam i nawet nie było liedy zjesc czasem znajdowałam sile a czasem płakałam za to teraz nawet jak Tymek płacze godzinę to mi sie wydaje ze strasznie krotko.
Ostatnio przeczytałam o wydłużaniu przerw w nocy i pisali zeby nie karmic od razu malucha który marudzi tylko spróbować go uspokoic bo moze chce tylko sie przytulic i w nocy spróbowałam i faktycznie mały pospal nie 3 a 4h i to samo teraz. -
nick nieaktualnyDziewczyny dzis jest nasz pierwszy prawdziwy dzień mamy (no niw ktore miały juz
) kurde zamiast spać to leże i płacze ze szczęścia ze mam córcie i może za pare lat złoży mi życzenia
Dziewczyny świętujmylusia22, Lissa, Tusia89, magdalena, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Mój syn od rana uśmiechnięty to chyba z okazji dnia mamy:) za to maz w ramach współpracy z Tymkiem przygotował mi sniadanko do lozka i zakomunikował ze prezent przyjdzie jutro bo Tymek nie mogl sie zdecydować i za późno zamówił haha:)
A mój łobuz dzis jadł o 23, 2.30 i teraz dopiero czyli o 7.30:) wiec troche pospalam.Makcza lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego dla nas wszystkich dziewczyny. Pierwszy Dzień Matki:)
Oliwier tez od rana uśmiechnięty bawi się na macie, mam nadzieję, że tak będzie cały dzień. Szkoda mi tylko że o 12 muszę iść do pracy i w sumie pierwszy dzień matki Oli spędzi z tatąno cóż życie.
-
nick nieaktualnyZojka w ramach prezentu obudziła sie o 5:40 i za nic nie chciała zasnąć
ufało mi sie ja przetrzymac do 7:10 albo mi sie przysmelo i poprostu jej nie słyszałam taka opcja tez jest bo byłam jakaś padnieta i zabawa do teraz i ślicznie zasnęła w chustawce ciekawe czy na dłużej czy jak zwykle w dzień max 20 min
-
Dzien Dobry
No no nasz pierwszy oficjalny Dzien MatkiWszystkiego dobrego, duzo snu, malo stresu i duuuzo zdrowia dla naszych pociesz i nas samych oczywiscie
Kurcze fajnie tak hehe JESTEM MAMA
A to i ja melduje ze moj synek od rana jest przerozkoszny , dostalam ogromny zastrzyk endorfiny tak sie maly do mnie usmiecha, smieje , cos tam po swojemu mowi ehhhhh cudownie mi
moze faktycznie dzieci wiedza co to za dzien hehe
A i nocka fantastyczna. Zjadl mi o 20 , na spiocha wcisnelam w niego papu o 24 potem o 6 rano i p-rzed 9Tak wiec zyc nie umierac .
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej mamuśki!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla WasŻeby każdy dzień z naszymi pociechami był wyjątkowy i przynosił nam same radości
Doris śliczna babka z Ciebieale widzę, że brunetki rządzą
ale obstawiałam, że masz jasne włosy
plener cudowny
Mój synuś dziś od 4.30 zrobił sobie 1,5h aktywnościja wymiękłam i bawił się z Frankiem tata
Kozgo, mi dziś mężuś też zrobił śniadankowchodzę do kuchni a tam na talerzu śniadanie i liścik
doris85, Miriam lubią tę wiadomość
-
A u nas drzemka była teraz:) i leżymy sobie w lozku i czekam az syn zechce cycusia bo cos wydłuża sobie przerwy ostatnio:) tylko cycki jeszxze sie nie przyzwyczaiły i jak bomby.
Doris śliczna babka z Ciebie patrząc na Zosie tak sobie Ciebie wyobrażałam:)
Tusia niby nic a cieszy taki drobiazg:) mój maz dzis pojechał do Gdyni wiec dzien mamy spędzamy sam na sam z Tymkiem:)
Lissa oby jak najwiecej takich nocy:)
Olala ważne ze poranek byliście razem:) a jak temperatura i uszko ?doris85 lubi tę wiadomość
-
Zosia to faktycznie ciemna brunetka, nawet ma plamy mongolskie na plecach, ale w rzeczywistości to taki mix. Jak to stwierdził mąż jest podobna do siebie:) Kurcze, mężulek mnie wczoraj pytał co bym chciała na dzień matki a ja powiedziałam, że nic. Niemądra ja.
-
Wszystkiego Najlepszego dla nas w to piękne Święto
Mój synuś jeszcze tego święta jak widać nie ogarnia, bo od rana był marudny, wstał o 6, a od 8 do teraz z przerwą dosypia...a ja do 10 dosypiałam z nim, bo jakaś padnięta od trzech dni jestem...nie wiem czemu, cały miesiąc jakoś nie odczuwałam specjalnie braku należytego snu, a teraz chodzę nieprzytomna, choć mały budzi się jak zawsze...
Mam nadzieję, że chociaż z okazji Dnia Matki usłyszę dziś dobre wieści od neurologa...ależ się denerwuję
doris - jej, śliczna focia i śliczna pani na niej
Mam takie pytanko, może głupie, ale co tam, mały 6 tygodni kończy w następny wtorek, a nasza pani doktor przyjmuje na szczepienia w poniedziałki i się zastanawiam, czy na to szczepienie to iść za tydzień w poniedziałek, czy dopiero za dwa tygodnie? Z Julką problemu nie miałam, bo urodziła się w piątek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:42
doris85 lubi tę wiadomość
-
Karina możesz pójść pózniej nie ma problemu czesto jak maluch na jakas infekcje to lekarze przekładają na pózniej wiec nie ma problemy a zawsze lepiej pózniej niz wczesniej tak mysle.
Kurczę Tymka cos brzuszek boli moze po tym smażonym kotlecie hmm zasnal teraz przy cycu co mu sie nie zdarza jakos duzo spi dzis a w nocy tez ładnie spał ale moze brzuszkowi lepiej jak spi. Kurczę 3 dzien bez kupy dzis wiec to moze byc winowajca bolu brzuszka.