X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo mój mąż najbardziej cierpi z powodu braku większego mieszkania wiadomo byłoby łatwiej bo miejsca coraz mniej,

Walabia w czwartek mój mąż ma urodziny więc jestem cała jego:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostaje więc piątek, albo przyszły tydzień. Aaaaaaaaa Miriam ma teściową w piątek z tego co pamiętam.

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAkcza to chyba indywidualna sprawa dziecka w takim razie. No to nasze maluchy na odwrót chyba.Franek widzi zabawki,wodzi za nimi oczami,śmieje się i uśmiecha, utrzymuje wzrok na twarzach i słucha jak się do niego mówi. A z tą główką, to jak trzymam go do odbicia w pionie to bez problemu podnosi i sztywno trzyma głowę a na brzuchu nie chce podnosić...;/

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina trzymaj się!!!! będzie dobrze

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie nosiło po kuchni, że zjadłam banana i surowe jabłko. Ha!

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie pochwalić moim mężem, który jest w delegacji i przed chwila przyszedł kurier z wielkim bukietem kwiatów od niego :)

walabia, Makcza, Tusia89 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, musicie być bardzo dobrym małżeństwem! I Tymek też będzie Cię bardzo kochał - będzie obserwował tatę i też tak Cię uwielbiał :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie moge narzekać wiadomo ze czasem przez zmęczenie sa spinki ale tak ogólnie to ugodowe z nas małżeństwo mamy bardzo podobne spojrzenie na wiekszosc spraw:) pomyśleć ze w czerwcu minie dopiero 3 lata jak sie znamy a czuje jakbyśmy całe wieki sie znali. Mój maz to taki romantyk na zaręczyny porwał mnie na 4 dni do Paryża wziął mi wolne w pracy i wszystko tak zorganizował ze do samego konca myslalam ze jadę do restauracji a tu nagle lotnisko i walizki hehe niezłe mnie zaskoczył a jak siw oświadczał myslalam ze ma atak serca bo plynelusmy Sekwaną 8 stopni a on rozpina kurtkę cały czerwony trzyma sie za lewa piers(tam był pierścionek) i nagle zjeżdża na kolana a ja głupia myslalam ze cos mu się dzieje haha

Tusia89, doris85 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral cały wieczór w łazience to czysta musisz byc ze hoho:)
    Co do facetów no to czasem niestety ciezko im zrozumieć ze siedzenie w domu z dzieckiem to nie wakacje a z 3 to juz mega hardcore.

Makcza lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOooo a my w niedzielę obchodziliśmy 15-lecie poznania się:) Byliśmy jeszcze nastolatkami, mielismy po 15 lat i chodziliśmy razem do szkoły. I od tamtej pory uważam, że mój mąż jest wyjątkowy :)

Makcza, Tusia89 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 5 lat razem, 2 po ślubie. Mój mąż też wspaniały.

walabia lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię jak żona chwali męża. Rzadkość w dzisiejszych czasach :D

Makcza lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poszłam po czopki bod od piątku rana kupy brak i wydaje mi sie ze przez to dzis ten płacz Tymek je po 3 minuty i pluje i ulewa widac ze głodny jest ale tak jakby miejsca nie miał i strasznie twardy brzuszek któraś z was używała czopkow?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA z moim mężem znamy się praktycznie od dziecka :P z nami to też taka skomplikowana sprawa. jesteśmy razem 7 lat a po ślubie w sierpniu będzie dwa lata :) Ogólnie to bardzo się kochamy ale codziennie się sprzeczamy :D taka natura :P jeden i drugi chce mieć zawsze rację :)

Kozgo no to fakt masz romantyka z tego męża :)a Mój też ma takie wejścia czasem. to ostatnie jak włożył Frankowi różę w rękę na dzień mamy mnie rozwaliło:) Na oświadczyny to klękał w śniegu w lesie :D Czasem zostawiał mi karteczki z różnymi napisami zawsze zakończone słowami kocham Cie :D przychodziłam z pracy otwierałam chlebak a tam karteczka, otwierałam laptopa a tam karteczka, lodówka itd. :D Oj Ci faceci z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej. eh ale się na wspominki wzięło.a swoją drogą zawsze chciałam dostać kwiaty przez pocztę kwiatową... może kiedyś się doczekam :P

Makcza lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teoretycznie forum o ciąży i dzieciach ale czasem mam wrażenie, że spełnia funkcję terapeutyczną :D można się wyżalić i zawsze otrzyma się wsparcie a nawet rady :)

doris85 lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czopek dany kupy brak za to Tymek dzis wrócił do starych histerii az siny sie robi:( i prezy sie jakby miał pęknac:( masakra

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile minęło od podania czopka? kurde pewnie ta kupa go męczy...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podalam 19.40 i nic niestety :( dzis w ogóle biedny marudny krotko je bo po 3-4 minuty i ulewa ciężki dzis dzien dla niego :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to spokojnie, koral napisała, że kupa po 1-2 więc pewnie zrobi. już ten dzień się kończy, pewnie ze zmęczenia zaśnie a jutro będzie już lepiej. Mój Franek dziś też jakiś taki marudny był.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo moj tez kupki nie mogl zrobic 4 dni , dzisiaj wyprezyl odrobinke to mu pomoglam termometrem i znowu 2 pampersy poszly . Nie wiem skad sie wziela taka przerwa, i nie od razu poszla "jajecznica" tylko najpierw taka jak u doroslych zbita , no ale najwazniejsze ze poszlo.

Sluchajcie dodajemy przeslodkie, kochane zdjecia pelna sielanka , ale rzeczywistosc jest niestety taka jaka jest wiec ja zaczelam uwieczniac te mniej sielankowe momenty ;-) Kiedys pokaze jak dorosnie jak potrafil szeroko buzke otwierac ;-)

2cc6dc9cc33b0f9bmed.jpg

Bea_tina, Tusia89, walabia, doris85, Niesmiala lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ