X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo mój mąż najbardziej cierpi z powodu braku większego mieszkania wiadomo byłoby łatwiej bo miejsca coraz mniej,

Walabia w czwartek mój mąż ma urodziny więc jestem cała jego:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostaje więc piątek, albo przyszły tydzień. Aaaaaaaaa Miriam ma teściową w piątek z tego co pamiętam.

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAkcza to chyba indywidualna sprawa dziecka w takim razie. No to nasze maluchy na odwrót chyba.Franek widzi zabawki,wodzi za nimi oczami,śmieje się i uśmiecha, utrzymuje wzrok na twarzach i słucha jak się do niego mówi. A z tą główką, to jak trzymam go do odbicia w pionie to bez problemu podnosi i sztywno trzyma głowę a na brzuchu nie chce podnosić...;/

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina trzymaj się!!!! będzie dobrze

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie nosiło po kuchni, że zjadłam banana i surowe jabłko. Ha!

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie pochwalić moim mężem, który jest w delegacji i przed chwila przyszedł kurier z wielkim bukietem kwiatów od niego :)

walabia, Makcza, Tusia89 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, musicie być bardzo dobrym małżeństwem! I Tymek też będzie Cię bardzo kochał - będzie obserwował tatę i też tak Cię uwielbiał :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie moge narzekać wiadomo ze czasem przez zmęczenie sa spinki ale tak ogólnie to ugodowe z nas małżeństwo mamy bardzo podobne spojrzenie na wiekszosc spraw:) pomyśleć ze w czerwcu minie dopiero 3 lata jak sie znamy a czuje jakbyśmy całe wieki sie znali. Mój maz to taki romantyk na zaręczyny porwał mnie na 4 dni do Paryża wziął mi wolne w pracy i wszystko tak zorganizował ze do samego konca myslalam ze jadę do restauracji a tu nagle lotnisko i walizki hehe niezłe mnie zaskoczył a jak siw oświadczał myslalam ze ma atak serca bo plynelusmy Sekwaną 8 stopni a on rozpina kurtkę cały czerwony trzyma sie za lewa piers(tam był pierścionek) i nagle zjeżdża na kolana a ja głupia myslalam ze cos mu się dzieje haha

Tusia89, doris85 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral cały wieczór w łazience to czysta musisz byc ze hoho:)
    Co do facetów no to czasem niestety ciezko im zrozumieć ze siedzenie w domu z dzieckiem to nie wakacje a z 3 to juz mega hardcore.

Makcza lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOooo a my w niedzielę obchodziliśmy 15-lecie poznania się:) Byliśmy jeszcze nastolatkami, mielismy po 15 lat i chodziliśmy razem do szkoły. I od tamtej pory uważam, że mój mąż jest wyjątkowy :)

Makcza, Tusia89 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 5 lat razem, 2 po ślubie. Mój mąż też wspaniały.

walabia lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię jak żona chwali męża. Rzadkość w dzisiejszych czasach :D

Makcza lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poszłam po czopki bod od piątku rana kupy brak i wydaje mi sie ze przez to dzis ten płacz Tymek je po 3 minuty i pluje i ulewa widac ze głodny jest ale tak jakby miejsca nie miał i strasznie twardy brzuszek któraś z was używała czopkow?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA z moim mężem znamy się praktycznie od dziecka :P z nami to też taka skomplikowana sprawa. jesteśmy razem 7 lat a po ślubie w sierpniu będzie dwa lata :) Ogólnie to bardzo się kochamy ale codziennie się sprzeczamy :D taka natura :P jeden i drugi chce mieć zawsze rację :)

Kozgo no to fakt masz romantyka z tego męża :)a Mój też ma takie wejścia czasem. to ostatnie jak włożył Frankowi różę w rękę na dzień mamy mnie rozwaliło:) Na oświadczyny to klękał w śniegu w lesie :D Czasem zostawiał mi karteczki z różnymi napisami zawsze zakończone słowami kocham Cie :D przychodziłam z pracy otwierałam chlebak a tam karteczka, otwierałam laptopa a tam karteczka, lodówka itd. :D Oj Ci faceci z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej. eh ale się na wspominki wzięło.a swoją drogą zawsze chciałam dostać kwiaty przez pocztę kwiatową... może kiedyś się doczekam :P

Makcza lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teoretycznie forum o ciąży i dzieciach ale czasem mam wrażenie, że spełnia funkcję terapeutyczną :D można się wyżalić i zawsze otrzyma się wsparcie a nawet rady :)

doris85 lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czopek dany kupy brak za to Tymek dzis wrócił do starych histerii az siny sie robi:( i prezy sie jakby miał pęknac:( masakra

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile minęło od podania czopka? kurde pewnie ta kupa go męczy...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podalam 19.40 i nic niestety :( dzis w ogóle biedny marudny krotko je bo po 3-4 minuty i ulewa ciężki dzis dzien dla niego :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to spokojnie, koral napisała, że kupa po 1-2 więc pewnie zrobi. już ten dzień się kończy, pewnie ze zmęczenia zaśnie a jutro będzie już lepiej. Mój Franek dziś też jakiś taki marudny był.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo moj tez kupki nie mogl zrobic 4 dni , dzisiaj wyprezyl odrobinke to mu pomoglam termometrem i znowu 2 pampersy poszly . Nie wiem skad sie wziela taka przerwa, i nie od razu poszla "jajecznica" tylko najpierw taka jak u doroslych zbita , no ale najwazniejsze ze poszlo.

Sluchajcie dodajemy przeslodkie, kochane zdjecia pelna sielanka , ale rzeczywistosc jest niestety taka jaka jest wiec ja zaczelam uwieczniac te mniej sielankowe momenty ;-) Kiedys pokaze jak dorosnie jak potrafil szeroko buzke otwierac ;-)

2cc6dc9cc33b0f9bmed.jpg

Bea_tina, Tusia89, walabia, doris85, Niesmiala lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ