Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
MAkcza to chyba indywidualna sprawa dziecka w takim razie. No to nasze maluchy na odwrót chyba.Franek widzi zabawki,wodzi za nimi oczami,śmieje się i uśmiecha, utrzymuje wzrok na twarzach i słucha jak się do niego mówi. A z tą główką, to jak trzymam go do odbicia w pionie to bez problemu podnosi i sztywno trzyma głowę a na brzuchu nie chce podnosić...;/
-
No nie moge narzekać wiadomo ze czasem przez zmęczenie sa spinki ale tak ogólnie to ugodowe z nas małżeństwo mamy bardzo podobne spojrzenie na wiekszosc spraw:) pomyśleć ze w czerwcu minie dopiero 3 lata jak sie znamy a czuje jakbyśmy całe wieki sie znali. Mój maz to taki romantyk na zaręczyny porwał mnie na 4 dni do Paryża wziął mi wolne w pracy i wszystko tak zorganizował ze do samego konca myslalam ze jadę do restauracji a tu nagle lotnisko i walizki hehe niezłe mnie zaskoczył a jak siw oświadczał myslalam ze ma atak serca bo plynelusmy Sekwaną 8 stopni a on rozpina kurtkę cały czerwony trzyma sie za lewa piers(tam był pierścionek) i nagle zjeżdża na kolana a ja głupia myslalam ze cos mu się dzieje haha
Tusia89, doris85 lubią tę wiadomość
-
OOooo a my w niedzielę obchodziliśmy 15-lecie poznania się
Byliśmy jeszcze nastolatkami, mielismy po 15 lat i chodziliśmy razem do szkoły. I od tamtej pory uważam, że mój mąż jest wyjątkowy
Makcza, Tusia89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
JA z moim mężem znamy się praktycznie od dziecka
z nami to też taka skomplikowana sprawa. jesteśmy razem 7 lat a po ślubie w sierpniu będzie dwa lata
Ogólnie to bardzo się kochamy ale codziennie się sprzeczamy
taka natura
jeden i drugi chce mieć zawsze rację
Kozgo no to fakt masz romantyka z tego męża :)a Mój też ma takie wejścia czasem. to ostatnie jak włożył Frankowi różę w rękę na dzień mamy mnie rozwaliło:) Na oświadczyny to klękał w śniegu w lesieCzasem zostawiał mi karteczki z różnymi napisami zawsze zakończone słowami kocham Cie
przychodziłam z pracy otwierałam chlebak a tam karteczka, otwierałam laptopa a tam karteczka, lodówka itd.
Oj Ci faceci z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej. eh ale się na wspominki wzięło.a swoją drogą zawsze chciałam dostać kwiaty przez pocztę kwiatową... może kiedyś się doczekam
Makcza lubi tę wiadomość
-
Kozgo moj tez kupki nie mogl zrobic 4 dni , dzisiaj wyprezyl odrobinke to mu pomoglam termometrem i znowu 2 pampersy poszly . Nie wiem skad sie wziela taka przerwa, i nie od razu poszla "jajecznica" tylko najpierw taka jak u doroslych zbita , no ale najwazniejsze ze poszlo.
Sluchajcie dodajemy przeslodkie, kochane zdjecia pelna sielanka , ale rzeczywistosc jest niestety taka jaka jest wiec ja zaczelam uwieczniac te mniej sielankowe momentyKiedys pokaze jak dorosnie jak potrafil szeroko buzke otwierac
Bea_tina, Tusia89, walabia, doris85, Niesmiala lubią tę wiadomość