X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oto mój SUPERMAN :D

154kl5d.jpg

b7nztu.jpg

Lissa, lusia22, Kaja, walabia, doris85, olala81, Bea_tina, Miriam, Niesmiala, MoniaT lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ale czad haha piekny Twój supermen :)

Kaja oby teraz z brzuszkiem było tylko lepiej :) mój kupy robi raz na kilka dni ale w sumie juz dawno nie było takiej gigantycznej.

Zojka super jakby obmyślala jakis plan typu jak opanować swiat hehe:)

A Franio taki marzyciel śliczny :)

Każde z tych naszych bobaskow totalnie inne jest hehe:)

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo przepis na te ciasto wzięłaś z internetu czy masz jakiś swój sprawdzony przepis.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Supermen super pilnuj ,aby ci swiata nie poleciał ratować :-)

Tusia89, Miriam lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Lissa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny !

Oh nadrobic Was to nie lada wyzwanie :P

Tusia dzieki za pamiec ;-) Rodinka wlasnie wyjechala wiec moge spokojnie nadrobic posty .

Kupki kupki to temat rzeka , kozgo ja mam wrazenie ze nasze chlopaki pod tym wzgledem maja identycznie, moj tez juz dawno nie zrobil takiej porzadnej jak to bywalo wczesniej , widze ze te jego kupki zrobily sie bardziej bite, juz 2 x mu czopka zaaplikowalam ale jak tylko wlozylam wyszla kupa nie odczekalam nawet minutki.
    Bylam na szczepieniu a tak dziwczyna na wizycie u lekarza z chlopczykiem ktory ma problem ze stolcem kochane 3 tygodnie nie zrobil kupki a ona dopiero teraz przyszla do lekarza ! no masakra . Maly sliczny tylko strasznie grubiutki i policzki nienaturalnie zwisajace , mam nadzieje ze wszystko u nich dobrze .

Ale fajne te bobasy wszystkie !
    Miriam widze ze walczysz dalej z tesciowka - dobrze nie daj sie ,
    kozgo Tymus urodzil sie przed terminem wiec moze te magiczne 3 miesiace zaczna sie od prawidlowego terminu porodu .

kryzys laktacyjny dotknal mnie rowniez ale to na wlase zyczenie bo za duzo malemu butli dawalam odczas pobytu rodzicow ale juz naprawiam chociaz ciezko idzie

Ale Wy jestescie piekne i szczuple !!!
    Ja masakra 77 kg ale mam 2 miesiace aby schudnac :-/

Ehh bylo super ale ja to mam do tej mojej mamy anielska cierpliwosc teksty:
    - za lekko ubrany ( ponad 30 stopni w cieniu
    -woda za goraca,
    - glodny jest
    -spiacy jest
    - za mocno przyciskasz przy smarowaniu ( no rozwalila mnie )
    - podtrzymuj mu bardiej glowke
    - za malo spi takie dzieci powinny spac caly dzien oooooo rany

Kocham ja ale poziom irytacji byl momentami baaardzo wysoki .

Generalnie jak na chate pelna ludzi maly byl wspanialy do kazdego sie usmiechal z kazdym bawil :-)

Ryanek pozdrawia cioteczki :-)

ddc91e96e893d6afmed.jpg

87b387d23d257531med.jpg

lusia22, walabia, Bea_tina, Kaja, Miriam, Niesmiala, MoniaT, Makcza lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witamy Cie znów Lissa :) już się martwiłam co się dzieje :) A Mały ale się zmienił :) śliczny jest i mega męski :) szczególnie na drugim zdjęciu

Lissa lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a ja to nie pozwolę mu ratować świata :) on przecież z mamusią musi być :D hehe nie no żartuję sobie :D mam nadzieję, że nie będę nadopiekuńczą matką :)

Kaja, Makcza lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, to fakt maly zmienil sie 'wydoroślał" :D Mój mały obywatel Europy , w sierplniu lecimy do Polski na 6 tygodni czekamy na odbiór paszportu :-)

A Twoj SuperMen to na pierwszym zdjęciu ustawił się już do lotu :D

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopajam malego minimum 2 razy dziennie, herbatka albo zwyklą przegotowaną wodą .

atdci09k18tcna0b.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale się tu dzieje :)

U nas dziś przedpołudnie koszmar. Poszłyśmy na szczepienie, tak mi się mała rozryczała w aptece, że aż mnie panie z kolejki zmierzyły wzrokiem. Potem po szczepieniu strasznie mi ciągnęła pierś przy jedzeniu i wierciła się. Ulała na mnie, na siebie i zsikała się a ja oczywiście nic nie wzięłam na przebranie. Na szczęście już jesteśmy w domu i mała śpi. Ufff

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to niezłe przeboje :) ale najważniejsze, że już w domu :)

doris85 lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia korzystałam z tego tylko zamiast moreli dałam brzoskwinie w puszce i bez kruszonki.
    http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/morele/ciasto_z_morelami/przepis.html

Lusia fajnie Was zobaczyc:) Lenka w tym stroju wyglada bosko:)

Lissa złote rady potrafią człowieka zirytować ale Ryan urusł i jak pięknie glowe podnosi czad:)

Doris niezłe przygody oby Zosia dobrze się czuła po szczepieniu:*

U nas poranek nie najgorszy dla Tynka gorzej ze mna podczas robienia kotletów zrobiło mi sie okropnie słabo i zaczęło mnie mdlić co zakończyło sie głowa w kiblu akurat maz jeszxze był wiec przejął kuchnie a ja z Tymkiem on12 na drzemke i teraz triche mi lepiej, a dzis z mana musze isc po staniki bo przez schudniecie po porodzie w obwodzie mogłabym kogoś jeszzE zmieścić.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo uważaj na siebie, to pewnie osłabienie. Kurde ja też trochę schudłam, widzę po ciuchach :) ale mam nadzieję, że jeszcze poleci waga w dół... zobaczymy :) już dobiłam do wagi z okresu przed ciążą ale nie pogardzę jak jeszcze trochę schudnę :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjecie z cyklu to moja mamusia jakis problem?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:37

doris85, Bea_tina, lusia22, Kaja, olala81, walabia, Tusia89, Miriam, Niesmiala, MoniaT lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Kaja a ja to nie pozwolę mu ratować świata :) on przecież z mamusią musi być :D hehe nie no żartuję sobie :D mam nadzieję, że nie będę nadopiekuńczą matką :)

Tak tak nie dasz go żadnej innej babie on tylko Twoj ;-) hihi

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi to u mnie masakra stoi w miejscu :-/ buuuujjjjj

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Co do wagi to u mnie masakra stoi w miejscu :-/ buuuujjjjj

Teraz 87kg , a do 70 kg tyle jeszcze mi zostało do zwalenia

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaja nie jestes sama...ja tez jeszcze mam do zrzucenia...5 kilo niby do wagi sprzed tej ciazy ale przydaloby mi sie do tego zrzucic jeszcze z 8 czyli razem 13...jeszcze jestem bardzo niska wiec kazdy glupi kilogram widac niewyobrazalnie :( nic..trzeba sie za siebie wziac i tyle...

cudne macie dzieciaczki dziewczeta :) az milo sie oglada :) nie mowiac juz jakie ladne maja mamusie :)

kozgo w koncu sie doczekalas tego 3 m-ca...oby teraz bylo tylko lepiej:)

my jak na razie dalej w szpitalu...choc u malego juz dobrze...chca jednak dokonczyc leczenie antybiotykiem i stopniowo odstawiac inne leki, zeby bym stuprocentowo zdrowy i nie rozchorowal sie od nowa czasem...tak wiec do poniedzialku tutaj a we wtorek na dwa dni znow do rzeszowa...a potem mam nadzieje nie bede musiala juz nigdzie wracac:)

macie jakies pomysly by zanikl pokarm w piersiach? co prawda jest go juz niewiele ale jest a juz widze ze jakies zgrubienie mi sie zrobilo:/ nie mam tez jak zbyt czesto sciagac no a nie chcialabym rozbudzac jeszcze laktacji sciaganiem...maly cyca nie chce niestety..

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina wracajcie szybko do domku !!!! Super ze małemu juz dobrze cieszymy sie bardzo

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina nie wiem szczerze mówiąc jak zastopować laktacje ale moze cos w szpitalu podpowiedzą, ciesze sie Mateuszek wraca do zdrowka.

Ja dzis z mama pojechałam do centrum handlowego po stanik i mama została z Tymkiem przed a ja poszłam na zakupy i powiem wam dramat oblecialam wszystko w 50 minut i wszystkie staniki do karmienia sa za duże w obwodzie a najmniejsze wszędzie 75 a to w ogóle nie trzyma biustu mimo ze mały mam nie chce zeby wisiał.

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 452 453 454 455 456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ