Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koral, no Ciebie nie podejrzewałam o ten sam rocznik!
Zdaje się, że jest nas tu większość!!
Tusia, Kozgo, tak, dziś nasza 7 rocznica ślubu - dziękuję za życzenia! Nie wiem, czy można kochać się bardziej...chyba nie. Przede mną ciężki wieczór
Miriam, mam nadzieję, że jakiś sensowny lekarz zbada Zoję. Koniecznie daj znać.
DOris, przeprowadziliście się do innego miasta, czy zmieniliście tylko rejon? No i ciekawi mnie czy z mniejszego na większe?
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Karina Ty to nie najedziesz ah tylko mecza te maluchy:(
Miriam mam pytanie bo Ty byłaś z Zojka na basenie bo wszędzie jest napisane ze z takim maluchem jak nasz trzeba isc na basenie gdzie jest 37 stopni a w Warszawie taka temp to chyba w jacuzzi tylko jak Ty byłaś to ile było stopni?
Kapiel z tata Tymkowi nie przypadło do gustu i straszna rozpacz byłachyba maz jest za duzy i trudno było im sie ułożyć ehh tak mezowi było przykro ze az mi szkoda go było.
A zaraz robimy kolby kukurydzy i arbuza
Koral piękni Ci Twoi chłopcy maja hipnotyzującym wzrokWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 20:26
-
walabia - Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i męża
tusia - dać radę muszę, ale każdy wyjazd tam okupuję wielkim stresem...powiem szczerze, że przez ten dwutygodniowy pobyt z oskrzelami nabrałam do tego takiego dystansu, że przestałam się tak zamartwiać...a dziś to wszystko wróciłoZnów ta główka weszła na pierwszy plan i mam stresa...
kozgo - oj namęczą się te maluchy...ja nie wiem, jak mały zniesie kolejne kłucieAż się boję, bo już słuchać tego płaczu nie mogę
-
Doris, a może kup jakiegoś kwiatka w doniczce, albo zwykłe kwiaty do wazony, połóż na parapet jakiś bibelot, coś co ociepli mieszkanie. Albo wiem
zrób zwyczajny bałagan, nie sprzątaj wszystkiego na tip top, niech trochę zrobi się bałagan
no chyba, że jesteś typem pedantycznym i wszytko musisz mieć poukładane i posprzątane (co nie uważam za złe) to już coś innego
walabia lubi tę wiadomość
-
KArina, głowa do góry, niedługo się to skończy i wszytsko wróci do normy, nie będę pisać żebyś się nie stresowała bo i tak będziesz ale mogę napisać, że trzymam mocno za Was kciuki i kibicuję żeby szybko wszystko minęło i było ok, a na bank będzie. MYśl zawsze pozytywnie!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyJesteśmy w szpitalu nie wiadomo co to ale na Rota nie wyglada za to położyli nas na sali z dziećmi z Rota
bo to tez biegunka
ledwo wykucilam sie o duże łóżko ! Bo Zojka śpi ze mną a ci chcieli mi dać małe lozeczko i krzesło do siedzenia obok ... Ile krzyku było przy wrlglonie 4 razy jej sie wkuwali
ja płakałam razem z nia
teraz zasypia przy cycku
Kozgo ja byłam z nia w raszynie ale nie wiem ile woda miała ale napewno nie 37 C
Niby jest napisane zeby chodzic do takiej temperatury tylko gdzhe ??? Idź na taki basen gdzie sa zajęcia dla niemowlątja tak zrobiłam
A i zapisalusmy sie na wakacyjny kurs dla niemowląt na kabatachod 2 lipca
w środy na 17:30
-
Oj Miriam trzymajcie się cieplutko tam i szybciutko niech Zojka wraca do zdrówka...wiem co czujesz, Kochana :* Dobrze, że wykłóciłaś się o łóżko!!! Należy ci się!! U nas w szpitalu teraz jest tak, że łóżko należy się każdej mamie z dzieckiem do roku czasu!! Z tym kłuciem to też jest masakra, więc współczuję podwójnie
Mały w ciągu dwóch tygodni miał 5 wenflonów i tylko jeden wkłuty za pierwszym razem...
Tusia - Dzięki za kciukiStaram się myśleć pozytywnie i przez dwa tygodnie mi to super wychodziło jeśli o to chodzi, a dziś się jakoś przydołowałam...no nic, zobaczymy co będzie jutro...
-
Doris moze musicie z mężem ochrzcić mieszkanie po prostu
bedzie miło i domowo
Mnie moja mama juz nakręciła za to zły pomysł z basenem jak szczepimy w czwartek i juz mam mentlik w głowie grrr jak ja tego nie lubie jak juz sie na cos nastawie i ktos mi to psuje
Karina najgorzej jak maluchy chorują i bedziemy każda chorobę czy płacz juz przeżywać do konca zycia nawet jak dzieciaki beda juz duże taki los mamy ale bedzie tez duzo uśmiechów radości i bedzie napewno więcej dobrych niz złych chwil a z Mateuszkiem bedzie dobrze i rezonans wyjdzie ok -
Miriam wrote:Najmłodsza to chyba ja na kwietniowych jestem
23 wrzesien 1990
gówniarz ze mnie
nawiązując to ja tez jestem 1990 ale 7 lipieci już mam 2 dzieci to jestem z Was najszybsza
my byliśmy ostatnio z Julką na basenieale miała radość, tak wierzgała nóżkami ze myslałam ze mi odpłynie zaraz
Miriam, doris85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny
kurde u nas nawet jak to nie Rota to bedzie Rota bo leże na sali z dziećmi co maja rota
masakra jakaś
Co do łóżka to i tak muszę za nie płacić 10zl za noc 10 zł za dzień co prawda nie duzo ale trzeba ....
Kozgo my mamy miec szczepienie 2 lipca i 2 lipca startujemy z kursempediatra mówiła ze mozna chyba ze bedzie miała gorączkę to nie
-
Martuśka a jaka mieliście temp na basenie ? Bo tam gdzie chcemy isc jest 32 myślicie ze starczy?
Mirian no to niezłe Cie położylimy na madalinskiego za łóżko i obiady 40zl płaciliśmy za dobe wiec liczą sobie jak jest sie pare dni to spoko ale jak dluzej to juz lipa. A jak tam Zojka nadal tak duzo kup?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:11
-
nick nieaktualny
-
Miriam to może jutro porobią badania i wypuszczą skoro nie ma już kup i rota się nie zdąży przypałętać. Trzymam kciuki.
Doris daj sobie trochę czasu, niedługo nie będziesz sobie wyobrażała,że mogłaś mieszkać gdzie indziej.
Karina trzymam kciuki za badania w Rzeszowie, na pewno wyjdą dobrze
Zazdroszczę Wam tych basenów, ja mieszkam teraz w małym mieście, gdzie owszem jest jeden basen, ale taki z zimną wodą o której czystości nikt nie wypowiada sie pochlebnie.doris85, MoniaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiku na posiew złapane teraz jeszcze na analizę ... Krew pobrana juz wcześniej jeszcze muszę czekać na kupę tylko tyle jej juz dzis było ze nie wiem kiedy bedzie kolejna .... Ale lekarz powiedział ze 3 dni to minimum będziemy leżeć bo inaczej im sie nie opłaca
jezu co za szpital w tym Piasecznie
pisałam juz kiedys co myśle na temat ginekologi i porodówki teraz mam takie samo zdanie na temat pediatri
przyjęli mnie kazali pójść do zabiegowego i od 20 do 21:20 czekałam az łaskawie ktoś do mnie przyjdzie
i jeszcze teksty na temat tego co im sie opłaca co nie trzeba było sie kucic o łóżko za ktore i tak muszę płacić .... A i jeszcze za to ze zostaje z nia na noc kolejne 10 zł
czyli juz 30 za dobę
min 3 dni to 90 plus jak chce to obiad za 20zl
naszczesvie nie muszę tego szpitalnego sufu jeść bo Czarek bedzie mi przyzwolił
a śniadanie juz mi przywiózł