Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
walabia wrote:Takie akcje zawsze mnie dołują, Lissa. No, ale w końcu wygrałaś, bo domyśliłaś się,że chodzi o butelkę
Ja jestem z sierpnia, więc jeszcze tylko 1,5 miesiąca mam 29 lat
no zobaczymy co bedzie podczas wieczornego karmienia( ile uda mi sie go przetrzymac i namowic do cyca .
No to jestes starszaaaaa ja z listopada
-
nick nieaktualnyKoral oni sa identyczni
Podziwiam Cie naprawdę trojka dzieci i w tum bliźniacy identyczni
Ukłon po kolana dla Ciebie
A tak pozatym to śliczni sa
Bedą łamać sercaciekawe czy na randki bedą chodzic za siebie albo na egzaminy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 16:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja muszę sie pochwalić cud sie stał ! Zojka od 25 min sama zajmuje sie sobą na macie ! Huraaaa ręce odpoczywają.
leży i bije krowę i krzyczy na nia
i na bok sie przekreca i bije małpę i krzyczy i słonia trąbę wpycha do buzi ! Normalnie cud nad Wisła. ! Nie płacze !
doris85, walabia, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Koral cudowni chłopcy
Też myślę, że będą zabójczo przystojni :)Ja też 84 rocznik. Urodziny mam w lipcu, więc 30stka zbliża się wielkimi krokami. Plan minimum na trzydziestkę wykonany ( Franio ) więc mnie jakoś tak nie przeraża:)
Pozdrowienia dla forumowych ciociMiriam, walabia, Kaja, Tusia89, Lissa, olala81 lubią tę wiadomość
-
Kozgo, też tak mam, ale rozsądek podpowiada mi: daj mu pospać
link Koral cały czas działa! Chłopcy - miodzio!
Nieśmiała, wiedziałam, że coś jeszcze nas łączywitaj w gronie 30-stek.
Piękny Twój Franciszek!!! No... taki do zacałowania:)
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Tusia, to bardzo dobry rocznik
Mam dziś jakiegoś doła. Strasznie mi głupio. Powinnam być przeszcześliwa z powodu mieszkania a czuje się tu obco nie jak gospodyni. Do tego ciągle ktoś chce si wbić na chatę a ja nie jestem gotowa nikogo podejmować -
nick nieaktualnyAaaaaaa a ja siedzę z Zojka w przychodni czekam az mnie lekarz jakis przyjmie bo zaczęła robić kupy jedna za druga niby były ok ale przed dostania to było tyle sluzu ze szok a ostatnia to sam sluz sąsiadka mnie nasteaszyla ze to Rota i szybko do przychodi ! Przyjechałam jeden przyjemny lekarz powiedział ze mnie nie przyjmie bo mu sie nie chce a jest juz po pracy ... No normalnie ta Polska służba zdrowia szlak mnie trafia ! Jednak druga doktor kazała poczekać jak zdarzy to mnie przyjmie jak nie to mam jechać na nocna pomoc lekarska
-
Koral na tel po prostu nie wyświetlał mi sie cały link zaraz sproboje na komputerze:)
Walabia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy duzo miłości i pyszności gotowanych przez meza
Doris to normalne w nowym miejscu daj sobie troche czasu a juz nie długo będziesz sie czuła jak w domu.
Miriam co za chamy zeby niemowlakowi odmówić no szczyt normalnie oby to nie był Rota dawaj znac po lekarzu.
A ja dzis odebrałam z poczty smoczek z napisem i love mama i i love milek hehe:) a zaraz Tynek idzie sie kapac z tata w wannie:)
A jutro rano idziemy na basen pieluchy juz zakupioneidziemy na potok do brodzika bo tam 32stopnie i zobaczymy
-
koral - chłopcy super
Identyczni...ja nie wiem jak ty ich rozróżniasz..ja zawsze mam problem z odróżnianiem bliźniąt, a mam wśród znajomych kilka bliźniąt...z jednymi chodziłam trzy lata do liceum i przez te trzy lata się nie nauczyłam ich odróżniać
Podziw więc dla ciebie tym bardziej
Miriam - Daj znać jak po wizycie!! Mam nadzieję, że to nie rota...Ależ lekarze...u mnie lekarka choćby nie wiem jak zawalona, to by mi nie odmówiła...
kozgo - zazdroszczę basenu!!
Doris - spokojnie, przyjdzie czas, że się zadomowisz
Tusia - No to ten sam rocznik jesteśmyJa z października...ostatniego
A my właśnie próbujemy zasnąć...mały już zasypiał ładnie w łóżeczku...sąsiad zaczął młotkiem tłuc i się mały rozbudziłZobaczymy, czy uda się za drugim podejściem...
Trzeba się wyspać, bo jutro o 6:30 wyjeżdżamy do Rzeszowa...wracamy w środę...a i tak okazało się, że miał mieć robiony teraz też rezonans...ale trzeba będzie to odłożyć, bo trzeba odczekać 2 tygodnie od antybiotykuNie dość że mi dziecko załatwili, to jeszcze przez to czeka mnie 3 wycieczka do Rzeszowa...