X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Takie akcje zawsze mnie dołują, Lissa. No, ale w końcu wygrałaś, bo domyśliłaś się,że chodzi o butelkę :)
    Ja jestem z sierpnia, więc jeszcze tylko 1,5 miesiąca mam 29 lat ;)

no zobaczymy co bedzie podczas wieczornego karmienia :-(( ile uda mi sie go przetrzymac i namowic do cyca .
    No to jestes starszaaaaa ja z listopada

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral oni sa identyczni :D
    Podziwiam Cie naprawdę trojka dzieci i w tum bliźniacy identyczni ;)
    Ukłon po kolana dla Ciebie

A tak pozatym to śliczni sa <3
    Bedą łamać serca :) ciekawe czy na randki bedą chodzic za siebie albo na egzaminy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 16:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa Walabia moj Czarek tez jest. 84 :) Walabia on jest z 4 sierpnia :) a ty ?

• Lissa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral oni sa zaje..... jacy piekni o matko ale jaja jakie to fajne :-)
    jakbym miala dwoch takich Ryanow ale czad :D
    Podziwiam i troszke jednak zazdroszcze :-) i oni naprawde sa piekni . A do kogo bardziej podobni do Ciebie czy meza??

atdci09k18tcna0b.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Lisa Walabia moj Czarek tez jest. 84 :) Walabia on jest z 4 sierpnia :) a ty ?

Czarek jest starszy ode mnie o 3 dni :D

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Czarek jest starszy ode mnie o 3 dni :D

Ha to ja jestem najmlodsza z calego towarzystwa :P :D

atdci09k18tcna0b.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz zaraz a Makcza nie jest przypadkiem z 84?

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tez cos mi tak świta. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza to chyba ja na kwietniowych jestem ;) 23 wrzesien 1990 :D gówniarz ze mnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę sie pochwalić cud sie stał ! Zojka od 25 min sama zajmuje sie sobą na macie ! Huraaaa ręce odpoczywają. ;) leży i bije krowę i krzyczy na nia :D i na bok sie przekreca i bije małpę i krzyczy i słonia trąbę wpycha do buzi ! Normalnie cud nad Wisła. ! Nie płacze !

doris85, walabia, NataliaK lubią tę wiadomość

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral cudowni chłopcy :) Też myślę, że będą zabójczo przystojni :)Ja też 84 rocznik. Urodziny mam w lipcu, więc 30stka zbliża się wielkimi krokami. Plan minimum na trzydziestkę wykonany ( Franio ) więc mnie jakoś tak nie przeraża:)

11r6m1w.jpg

2prbiqc.jpg
    Pozdrowienia dla forumowych cioci :)

Miriam, walabia, Kaja, Tusia89, Lissa, olala81 lubią tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem rocznik 85 też bardzo fajny ;)

Koral, ale masz dwóch przystojniaków :)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 88:)

Nie zalapalam sie na zdjecie Koral albo cos mi nie działa:/

Nieśmiała Franio cudny :)

Dzis normalnie nie moge sie napatrzec na synka bym go zacalowala a jak spi to chętnie bym go obudziła zeby z nim sie pobawić hehe:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, też tak mam, ale rozsądek podpowiada mi: daj mu pospać :D
    link Koral cały czas działa! Chłopcy - miodzio!

Nieśmiała, wiedziałam, że coś jeszcze nas łączy ;) witaj w gronie 30-stek.
    Piękny Twój Franciszek!!! No... taki do zacałowania:)

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia czy to nie dziś Wasza rocznica ślubu??? Wszystkiego najlepszego:) jeszcze więcej miłości(jeśli to możliwe) no i kolejnych owoców tej miłości wszystkiego dobrego :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral słodziaki z tych Twoich bliźniaków :) fakt są bardzo podobni ale idzie ich rozróżnić :) Antoś(jeśli dobrze pamiętam- ten chłopiec w czerwonym) chyba większy pucolek :)

Franki też cudeńka :)

ja rocznik 89 :) Doris a Ty rocznik taki jak mój mąż :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, to bardzo dobry rocznik ;)

Mam dziś jakiegoś doła. Strasznie mi głupio. Powinnam być przeszcześliwa z powodu mieszkania a czuje się tu obco nie jak gospodyni. Do tego ciągle ktoś chce si wbić na chatę a ja nie jestem gotowa nikogo podejmować :/

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa a ja siedzę z Zojka w przychodni czekam az mnie lekarz jakis przyjmie bo zaczęła robić kupy jedna za druga niby były ok ale przed dostania to było tyle sluzu ze szok a ostatnia to sam sluz sąsiadka mnie nasteaszyla ze to Rota i szybko do przychodi ! Przyjechałam jeden przyjemny lekarz powiedział ze mnie nie przyjmie bo mu sie nie chce a jest juz po pracy ... No normalnie ta Polska służba zdrowia szlak mnie trafia ! Jednak druga doktor kazała poczekać jak zdarzy to mnie przyjmie jak nie to mam jechać na nocna pomoc lekarska

• kozgo Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral na tel po prostu nie wyświetlał mi sie cały link zaraz sproboje na komputerze:)

Walabia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy duzo miłości i pyszności gotowanych przez meza :)

Doris to normalne w nowym miejscu daj sobie troche czasu a juz nie długo będziesz sie czuła jak w domu.

Miriam co za chamy zeby niemowlakowi odmówić no szczyt normalnie oby to nie był Rota dawaj znac po lekarzu.

A ja dzis odebrałam z poczty smoczek z napisem i love mama i i love milek hehe:) a zaraz Tynek idzie sie kapac z tata w wannie:)

A jutro rano idziemy na basen pieluchy juz zakupione :) idziemy na potok do brodzika bo tam 32stopnie i zobaczymy :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral - chłopcy super :D Identyczni...ja nie wiem jak ty ich rozróżniasz..ja zawsze mam problem z odróżnianiem bliźniąt, a mam wśród znajomych kilka bliźniąt...z jednymi chodziłam trzy lata do liceum i przez te trzy lata się nie nauczyłam ich odróżniać :P Podziw więc dla ciebie tym bardziej :)

Miriam - Daj znać jak po wizycie!! Mam nadzieję, że to nie rota...Ależ lekarze...u mnie lekarka choćby nie wiem jak zawalona, to by mi nie odmówiła...

kozgo - zazdroszczę basenu!!

Doris - spokojnie, przyjdzie czas, że się zadomowisz :)

Tusia - No to ten sam rocznik jesteśmy :) Ja z października...ostatniego ;)

A my właśnie próbujemy zasnąć...mały już zasypiał ładnie w łóżeczku...sąsiad zaczął młotkiem tłuc i się mały rozbudził :/ Zobaczymy, czy uda się za drugim podejściem...

Trzeba się wyspać, bo jutro o 6:30 wyjeżdżamy do Rzeszowa...wracamy w środę...a i tak okazało się, że miał mieć robiony teraz też rezonans...ale trzeba będzie to odłożyć, bo trzeba odczekać 2 tygodnie od antybiotyku :/ Nie dość że mi dziecko załatwili, to jeszcze przez to czeka mnie 3 wycieczka do Rzeszowa...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
‹‹ 459 460 461 462 463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ